Banjo’s Grill Reviews 122

TrustScore 1.5 uit 5

1,7

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kedelig mad og dyrt -tør pølse til 55kr -meget kedelig bøfsandwich som kun smagte af sennep og ketchup -34 kr for en halv L sodavand -tag jer sammen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det virker desværre ikke som om, de læser anmeldelserne herinde, jeg håber de gør. Men deres priser er ALT for høje og deres mad er langt under niveau efterhånden. Små pommes fritter, der ligner de sm... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

90 stk. uspeciferet smørrebrød

Jeg bestiller 90 stk. uspeciferet smørrebrød til 27 kr., og spørger samtidig om de 15 kan være med æg.
Dette er ok, men da jeg får regningen lyder den på 90 stk. smørrebrød til 39 kr. stk.
Så husk aldrig at bestille på telefon.

27 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi kom ind og bestilte 2 pølsemix og en…

Vi kom ind og bestilte 2 pølsemix og en sandwich. Vores datter får en sandwich, og den er egentlig rimelig fornuftig, men vores to pølsemix var helt brændt, pølserne var helt sorte i kanterne, og brændt på. Vi henvender os ved disken og fortæller at maden er brændt, det eneste vi får tilbage er bare et “okay” ikke noget med om de skal lave en ny, eller have pengene tilbage ??? Virkelig skod service. Og 2 pølsemix, og en sandwich koster alligevel 312,- det er så ringe service man ikke får en ny eller penge tilbage.
Kommer igen. Aldrig.

31 augustus 2025

Er virkelig blevet dyrt

Er virkelig blevet dyrt! Har lige købt en kebabmix. Meget tørt. Det var pommes fristes med kebab ovenpå. Ingen dressing eller karry ketchup ovenpå. Købte 2 bøtter ketchup ved siden af. Men meget tørt, kedeligt og smagløst.

22 augustus 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trods dårlig oplevelse, kan jeg varmt anbefale banjos.

Har i dag lavet en bestilling sammen med min mor gennem just eat.

Vi bestilte en halv kylling med pommes, og en ribbensandwich menu.

Maden var meget kold, og der manglede sodavand til menuen.

Trods den dårlige oplevelse, så ringede vi til dem og de var virkelig søde og hjælpsomme.

Og der var absolut ingen ting at sætte på kvaliteten af maden. Har aldrig fået så god en ribbensandwich før.

Er i hvert fald ikke sidste gang.
Derfor de 5 stjerner, fantastisk mad, søde og hjælpsomme.

Simpelthen en meget dårlig levering fra just eat.

22 juli 2025

Stegt "flæsk" og ligeglad attitude

Bestiller man stegt flæsk får man åbenbart flæskesvær - når man så påpeger det får man at vide at de bruger spæk, og at de beklager at det ikke lever op til ens høje forventninger. Flabet og en decideret scam. 0/100.

12 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi fik to ribbens sandwich ud af huset…

Vi fik to ribbens sandwich ud af huset og glæde os men det var der da ingen grund til...

Maden var kold!
Ingen sovs!
Tør bolle
Tørt kød
Næsten ingen mayo.
Alt i alt den værste ribbens sandwich vi har fået. Aldrig har jeg oplevet noget så tørt og kedeligt.

30 juni 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg har besøgt restauranten ved flere…

Jeg har besøgt restauranten ved flere lejligheder og har tidligere været tilfreds med maden. De seneste besøg, efter skift i ejerskab, har dog været skuffende. Mit seneste besøg var torsdag d. 19/6, hvor der var begrænset travlhed, men alligevel var der lang ventetid ved bestilling. Desuden var rødbederne sure og løgene utilstrækkeligt møre.

19 juni 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God middag😃

Vi har i dag spist mørbradgryde (dagens ret) ud af huset.
Der var bestilt til 13 personer i forbindelse med en fødselsdag.
Det var bare så lækkert😃kartofler (nye danske lækre) og en rigtig lækker agurkesalat dertil. Alle roste maden, og der var rigeligt!

15 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har været stamkunde i mange år derfor…

Har været stamkunde i mange år derfor blev jeg overrasket over at maden var så dårlig en ribbensteg sandwich helt uden sprød svær og en tør og nærmest uspiselig kyllinge burger den høje pris lever kvaliteten ikke op til mere. MVH Michael

3 juni 2025

Ribbensteg 2 meget små skiver fik jeg

Det smagte egentlig fint dagens ret ribbensteg med tilbehør. men to meget små stykker ribben steg fik jeg. det kan man ikke blive mæt af. Men tilgængelig mange kartofler badet i sovs. Men noget mere kød når det hedder ribbensteg ville være passende.

19 april 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fik deres Berømte Bøfsandwich med brun…

Fik deres Berømte Bøfsandwich med brun sovs , jeg valgte den i “Stor” til 80kr , dog var den så lille at jeg overvejede at købe pomfritter bagefter, men besluttede at jeg ikke ville lægge flere penge hos dem. Burgeren var meget sur, både rødbeder , agurkesalat og sennep , og så en flad brun sovs . Ved indgang blev jeg mødt af nogle meget unge og uengagerede piger, der mest af alt lignede nogen der bare ville være et andet sted . Ikke uvenlige, bare totalt ligeglade med at udstråle den mindste form for service og engagement.
Jeg har været der før under den tidligere ejer ,og der var go stemning ,og man blev rigtig mæt af Portionerne. Denne gang var der nærmest gravstemning i lokalet. Så flad en oplevelse ☹️og nu er stedet bare blevet “endu en grill” intet specielt! Til gengæld kan man køre over i Biltemas Grill og få venlig betjening, billig god mad , og det er bare det jeg gør fremadrettet, de ligger tæt på! Farvel 🪕 😕

17 april 2025

Prikken over i' manglede

Kørte førhen gerne fra Svendborg til Banjos for at spise og er kommet her siden det bare var en lille grillbar.
Kommer ikke mere da vi i dag blev skuffede og " Banjo tiden er forbi" God grillkylling men meget lille.
Agurkesalat høre ikke med og koster 8 kr....
Meget lille remoulade bøtte hørte med. Ekstra koster 6 kr.
Vi har aldrig før købt en grillælling nogen steder UDEN at der hørte agurkesalat med...

Tænker egentligt Søren Banjo også gerne ville have haft agurkesalat 😃

16 april 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.