Tja, je wil leren van de reviews of niet. Na een gezellige wandeling besloten wij te gaan eten bij Banka. Een vriendelijke ontvangst werd gevolgd door een slechte kwaliteit. De kalfsnitzel was... Toon meer

1. Restaurant
  2. Café
  3. Visrestaurant

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Genieten met een hoofdletter G staat voorop bij Banka! Wij zijn 7 dagen per week geopend voor een lekker kopje koffie met heerlijk gebak, een heerlijke lunch, een high tea, een goed glas wijn of een gezellig diner!

2,8

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Via Social Deal geweest

Via Social Deal geweest, mooie lokker. Eten niet zoals men mag verwachten, niet echt warm en nadien weer zin iets lekkers. Prijs voor hoofdgerecht op plank slaat werkelijk nergens op. Verder wel aardig en spontaan personeel. De keuken moet nog iets bijgespijkerd worden.maar gezellige ambiance.

24 januari 2026

Voorgerecht sashimi zalm

Voorgerecht sashimi zalm; 1 klein plakje zalm in stukjes gesneden. Niet te doen en daar €15 voor vragen.
En in vergelijking met de andere voorgerechten was dit echt heel slecht

25 december 2025

Via Social Deal gegeten

Via Social Deal gegeten. Het was er gezellig, maar het voorgerecht , carpaccio, was zo taai , dat we het niet opgegeten hebben. Het hoofdgerecht was redelijk,ossehaaspuntjes droog en taai, en het nagerecht was goed

5 december 2025

Met social deal gegeten

Met social deal gegeten. De hoofdgerechten vielen tegen. Vooral de kalfsschnitzel was gortdroog. Er een sausje bij gevraagd maar dit was net pudding. Voor en nagerecht prima. Maar een flinke rekening voor de drankjes en een kleine bijbetaling voor sommige gerechten maakten de rekening alsnog hoog.
Dus plussen en minnen.

11 mei 2025

Wat een telleurstelling

Gisteren besloten we om samen te gaan eten bij Banka in hattem, de prijs 19,95€ voor drie gangen stond ons wel aan, volgens de dame mochten we kiezen van de kaart, dus dat hebben we gedaan, als extra hebben 5 drankjes genuttigd die ik wou gaan afrekenen. Ik moest voor 2 biertjes, glaasje wijn en twee sinas, 77€ euro extra betalen op de 60€ die ik al had voldaan.
Dit is geen socialdeal maar asocialdeal, riekt naar oplichting, bij de vraag waar de naam BANKA vandaan komt kreeg ik het antwoord dat komt van onze baas die komt uit Montenegro, waar Banka, bank betekend, na de rekening te hebben ontvangen snap ik ook waarom voor die naam gekozen is, je kunt hier snel geld storten pffff

18 maart 2025

lunchen met 11 man

We hebben daar met 11 man geluncht. Het was allemaal prima geregeld. De ontvangst was hartelijk. De koffie met gebak goed geregeld, daarna de lunch. De serveerster deden hun best om alles goed te laten verlopen en inderdaad kwamen kort daarna alle bestellingen door. Ook het dessert en de koffie waren prima en na een gezellige kout ging iedereen tevreden naar huis. We hebben het gezellig gehad! Dank aan het personeel van Banka!

19 november 2024

nov 2024 • Couples

nov 2024 • Couples
Duur, we bestelden 2 koppen soep. Een soep was halflauw. 2 kleine stukjes brood erbij. Dat werd netjes opgelost. En twee kleine glaasjes Grolsch bokbier. Rekening : € 35,00. Wacht effe; klopt dit? Jawel het klopte. Eens maar nooit meer.

7 november 2024

Tja, wat een slecht gedoe.

Tja, je wil leren van de reviews of niet.
Na een gezellige wandeling besloten wij te gaan eten bij Banka.
Een vriendelijke ontvangst werd gevolgd door een slechte kwaliteit. De kalfsnitzel was zo vies gebakken in kennelijk oud vet, dat bij het verlaten van het restaurant op weg naar de parkeerplaats mijn vrouw moest braken. Bij het afrekenen hebben we duidelijk aangegeven dat we de kwaliteit ondermaats vonden, maar er volgede alleen een pittige prijs.
Naast het kleine stukje vlees, lagen er 2 wortels en een plukje broccoli.
Hadden wij maar eerst de reviws gecheckt dan was ons dit avontuur bespaart gebleven.
Maar kennelijk leest ook de eigenaar van het restaurant de reviews niet......

7 april 2024

Geen ster waard

Geen ster waard.
Na een bezoek aan de gezellige stad hattum wilde wij ergens wat eten. Banka zag er gezellig uit dus namen wij hier plaats. Nac1,5 uur hadden wij onze bestelling nog niet na 3x gevraagd te hebben waar het bleef, gaf de bediening aan dat zij alle broodjes ter gelijk serveren. Ondertussen liep er een oudere dame uit banka en zei: als je nog geen geduld heb dan krijg je dat hier wel. Uit eindelijk na bijna 2 uur later besloten om alleen de twee kopjes thee af te rekenen waar deze afzetters nog 9,00 voor vroegen. Te schandalig voor woorden. Advies ga hier niet heen

19 maart 2024

Foutieve informatie

Graag wil ik u attenderen op het feit dat Banka Hattem foutieve informatie plaatst. Er werd ons gevraagd of wij een salade of patat wouden bij de maaltijd. Achteraf bleek dit €3,80 te zijn voor wat sla zonder saus en een schijfje komkommer en €4,90 per patatje. Dit was een piepklein schaaltje met een beetje mayo. Wij waren volledig van de leg hiervan nadat we al €75,- hadden betaald.. Daarbij werd voor elk gerecht een toelage gevraagd. Ze wouden mij eerst €31,80 laten betalen voor de ossenhaas puntjes welke droog en niet te kauwen waren (dit is ook niet opgegeten).

Al met al een negatieve ervaring.
We zijn hierbij nog terug gegaan naarbinnen in de veronderstelling dat dit een rekenfout was. Achteraf kregen we zowat een whiplash…

22 maart 2024

Waardeloos, en schandalig weinig en duur en slechte kwaliteit

Helaas kun je niet minder dan 1 ster geven. Vanavond hier gegeten…. Ossehaas. En eendeborst filet. De ossehaas was piepklein en zo keihard als steen. Nadat ik het gemeld had kreeg ik een nieuwe. Heel snel dat wel, Op de vraag of deze beter smaakte kon ik niet anders dan ja antwoorden. Slechter dan de eerste kon niet. De tweede vond mijn vriendin naar lever smaken, naar ossenhaas iig niet. Er lag welgeteld 1 klein stukje broccoli naast, en 5 kleine schijfjes aardappels die ook keihard waren. De eenden borstfilet was een klein bord salade met 4 dunne plakjes zgn eend dat meer op vleeswaar leek! wij hadden er beide een piepklein bakje patat bij gekregen. Afrekenen: ong. max 100 gr ossenhaas die niet op ossenhaas leek met 100 gram friet en 5 aardappelschijfjes en 1 stukje broccoli, een salade.. zeker geen 150 gram, met 4 dunne plakjes vleeswaren, een mini bakje friet, cola en een munt thee. 54 euro en we hadden nog honger! Op de vraag of het gesmaakt had gaf ik het antwoord: nee! Waarop de meneer zei: fijn dat het gesmaakt heeft! Eh … ik zei dat het niet gesmaakt had. De drankjes hoefden we dan niet te betalen! Juist het enige dat wel gesmaakt heeft!😂. Ook bij de tafel naast ons zat een jongedame te gruwelen van haar eten! Daarna zijn we maar gezellig naar Elburg geweest, waar we in een ander restaurant genoten hebben van een heerlijke apfelstrudel met warme vanillesaus. Helaas kon dat onze honger nog niet stillen, dus een portie bitterballen er ook nog bij. Dat maakte alles weer goed! Al met al een klein vermogen kwijt en uiteindelijk waren het de bitterballen die het hem deden!

23 februari 2024

Slecht en duur…

De sfeer / inrichting is het enige positieve. Gebruik gemaakt van social deal maar uiteindelijk normale prijs betaald. Eten smaakte niet. We moesten 1,5 uur wachten op het eten. Drinken werd niet op gelet. Moesten er zelf om vragen. Hadden een kinderijsje besteld, kreeg een dame Blanche aangeboden. Dit aangegeven bij de serveerster, die liep weg en kwam gauw weer terug om het weer neer te zetten onder het mom, dit is het kinderijsje. ze wilden geen moeite doen omdat ze het al gemaakt hadden denk ik( op de menukaart zag ik er duidelijk geen Nootjes en chocolade bij staan, maar toe maar...)
Als laatste hadden ze de rekening niet duidelijk. Er waren dingen aangeslagen die bij de deal in zaten, dit hadden ze verrekend met een aantal drankjes. Ze konden geen nieuwe bon geven. Kortom...zo slecht hebben we de laatste tijd niet gegeven/ zo'n service gehad. Was voor ons de eerste en laatste keer. Lees nu de andere reviews ook, als ik dit van tevoren had geweten was ik hier niet naartoe gegaan

9 februari 2024

Duurde erg lang voor wij werden…

Duurde erg lang voor wij werden geholpen en nog veel langer tot de bestelling kwam. Koffie inmiddels koud omdat het te lang op de bar bleef staan. Dezelfde klacht hoorden wij van de andere gasten. Lunch maar niet meer besteld.

27 januari 2024

Gisteravond 9-12-2023 met 4 personen…

Gisteravond 9-12-2023 met 4 personen gegeten bij Banka in Hattem. Leuke sfeer. Voorgerecht soep/ carpaccio. De soep leek niet vers en de ballen ook niet. Carpaccio was beetje taai. De samenstelling met kaas, rucola en de saus en wat zout en peper maakte het nog redelijk smakelijk.
Hoofdgerechten waren een schnitzel, biefstuk en 2x saté van de haas. Schnitzel was redelijk qua smaak, de saté was ook redelijk van smaak. De biefstuk van bijna €30 was niet goed warm en wat taai. Vooral de karige opmaak van de borden en het schaaltje met groente maakt het geheel best prijzig. Nagerechten crème brûlée en ijs met verse vruchten en slagroom. De crème brûlée was een laagje van nog geen 5 mm. Verder wel goed van smaak. IJs met verse vruchten was lekker. Niet heel bijzonder maar prima.
De bediening was op zich vriendelijk maar weinig actief. Lang wachten op het eten en al helemaal op het drinken tussendoor. Na het voorgerecht al aangegeven dat de carpaccios niet echt heel lekker waren en naderhand bij het afrekenen vermeld (nadat ons werd gevraagd of alles naar wens was) dat het ons was tegen gevallen, kregen we als excuus dat er een personeelstekort was. Mijns inziens zou je dan minder gasten toe moeten laten. Hebben niet het gevoel dat ze verder veel met onze opmerkingen doen. Vandaar deze review. Gewoon betaald (dus geen social deal) en dat maakte het voor ons een dusdanige ervaring om daar niet meer te gaan eten.

9 december 2023

Te duur Afrader Vies

Te duur. Afrader. Vies. Bestek met de resten van de vorige gebruiker er nog op! Uitsmijter ham-kaas 12.90 euro. Uitsmijter kaas 11.90 euro. Advies aan de chef-kok: zorg voor voldoende brood op voorraad zodat er genoeg onder de eieren kan worden gelegd...
Overigens jammer dat je een bedrijf niet met nul sterren kunt waarderen! Ook de 'rating' zou dan beter aangeven wat de werkelijke waardering is. Nu geeft dit een vertekend beeld, namelijk te hoog.

8 juli 2023

Slechte ervaring

Slechte ervaring. Lang wachten op eten en drankjes. Kleine porties, taaie schnitzel en verbrande uien erop. De carpaccio was heel licht van kleur. Zag er niet erg smakelijk uit. De tomatensoep met balletjes waren niet vers gemaakt. Het smaakte naar blik soep. Het dessert hebben we maar niet genomen, bang voor weer een teleurstelling. Jammer zo tijdens een weekendje weg.

26 juni 2022

Is dit jouw bedrijf?