BankID Sverige Reviews

TrustScore 2 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sucks profoundly. Does not support any open source operating systems. It is required for many things in Sweden but requires one to first register in Sweden and open a bank account at a Swedish bank, w... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Hej,jo idag använde jag bankid för ett köp och återigen så ville bankid ha ytterligare en bekräftelse för samma köp? Är det fler som känner igen detta fenomen? Jag har råkat ut för dubbelköp me... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mörk tema finns inte på inställningar 😡🖕👎 dem som lurar en. Okunnig personal med bankid. skämt företag. 0.0 i betyg lika dumma som på banken . Skaffa ett nytt jobb eller lägg ner skiten, ny uppdat... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bank
  2. ook in
  3. Financiële instelling

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

BankID är en elektronisk ID-handling som är jämförbar med pass, körkort och andra fysiska legitimationshandlingar.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Felmeddelande 🙃

Var och var annan gång när man ska använda detta för att logga in någonstans så möts man oftast av ett mystiskt felmeddelande...även fast man håller telefonen helt stilla även fast allt är uppdaterat oavsett bra internet eller inte. Felmeddelandet föreslår att du ska kontrollera om Chrome är uppdaterat...om jag har mobilt bank ID i telefonen och startar det direkt med bank ID appen så är inte Chrome inblandat i den processen. Å andra sidan kan jag förstå att en app kan drabbas av tekniska problem ibland och det går inte att garantera att den ska funka perfekt hela tiden - jag köper det. Det är bara det att bank ID används idag till så mycket att man blir ganska låst om det inte funkar och man kan inte göra något, du kan t.ex. inte logga in för att e-handla mat, eller gå in på banken för att betala räkningar som t.ex. hyran....även sidor för din hyresvärd där du t.ex. måste gå för att felanmäla något i din bostad om dy hyr vilket de flesta gör använder nu bank ID, så det är viktigt att det funkar så bra som möjligt så ofta som möjligt. Tjänsten ägs mig veterligen av Swedbank och som Sveriges största och äldsta bank så tror jag de har resurser för att anställa It-tekniker av högsta kvalitet.

21 maart 2025

Absurd app

Absurd app. Kommer upp mycket suspekta meddelanden om att man bland annat ska fotografera pass för att kunna förnya appen. Lär behöva boka tid på Handelsbanken så får de installera åt mig.

7 maart 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Svenska bankIDs överförmynderi av svenska bankkunder ! En skam för svenska samhället !

Varit utan BankID i 3 månader nu. Det försvann från min dator och min mobil samma dag. Då jag inte har något giltigt pass då jag inte behöver använda det förrän till sommaren kan jag inte få något nytt bankID !!!
Min värdelösa bank Skandiabanken skulle kunna ta bort någon id-spärr så att jag skulle kunna ta ner bankID utan passet men de har inte lyckats göra detta på alla dessa månader. Nej stoppa bankIDs terror av oss vanliga bankkunder - skall räcka med ett körkort för att identifiera sig. Tänk på alla äldre människor som redan har det svårt med alla applikationer och nya mobiler hela tiden för att kunna använda vanliga tjänster. BankID går ut allt som oftast och tvingar männisor att köpa nya mobiler ! Ägs av banken förståss - tala med dem och kräv stopp för detta överförmynderi !!!

26 januari 2025

Lägg ner BankID

Gör om gör rätt, eller lägg ner.
BankID på fil har aldrig fungerat som det ska.
Bättre då att ta bort denna och tvinga kunden att använda sin mobil vid datorn.

4 december 2024

Digital ID from BankID is missing

Jag får "Digital ID from BankID is missing" när jag försöker signera ett avtal.
Det blir samma felmeddelande oavsett om jag använder "BankID på datorn" eller "BankID på kort".
Jag har inte, och har aldrig haft, något Mobilt BankID.
Nu har jag dessutom provat att starta om både datorn och webbläsaren.
Och jag har provat en annan webbläsare.
Har även kollat att jag har senaste version av BankID, som är 7.14.2.
Testerna på test.bankid.com fungerar (både identifiering och signering).
Ovanstående har jag provat både igår 3/10 och idag 4/10.
Fortfarande "Digital ID from BankID is missing" när jag försöker signera avtalet.

3 oktober 2024

Racist app

Racist app, now you need a Swedish ID or passport.

Your migration card won’t work even tho it has the sign, skatteverket card no use, drivers license too it’s stupids now most people who had bankID and got new phones are screwed

20 september 2024

BankID – not for everyone

The day before yesterday, I booked a meeting with a bank.
I already have "BankID on card", but now I also want "Mobile BankID".
You would think it would be ridiculously simple to do.
After all, I can already identify myself with "BankID on card" – their OWN technology – what could be easier than using this information to issue "Mobile BankID"?
But alas – it turns out that this simple task is way above the competence of Finansiell Id-Teknik Bid AB.

17 september 2024

Discrimination

The monopoly of this company over Sweden is dangerous as their clients usually do not provide alternatives to connect to their apps, services etc.
This is discrimination toward the non bankID users.

11 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

BankID har blivit slagpåse

BankID har blivit slagpåse? Trist när en sådan sällsynt användarvänlig och effektiv digitaltjänst för en gångs skull faktiskt utvecklats av traditionella svenska aktörer.

16 april 2024

Det gick inte sätta lägre betyg än 1

Det gick inte sätta lägre betyg än 1. Skrämmande hur bankerna lobbat igenom en så bristfällig säkerhetslösning där privatpersoner är beroende av ett system från tredjepart med ett byråkratiskt regelverk som lägger allt ansvar på användaren.

De kostar vanliga medborgare mer än alla gäng och flyktingkriser tillsammans med sitt passiva utsugande av privatekonomier. Denna app är första steget till att få dina konton rensade. SKAFFA INTE DENNA APP!

13 mei 2024

Krångligare.

Krångligare.. upplever storbanker idag mer som en myndighet.. jag gillar det inte.. ingen smidighet...bort med passen från bankvärlden.. körkortet borde duga som id handling

12 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bankid block security apps in their latest update and remove security on your device

Bankid block security apps and wont allow you to use their app to log in unless you turn off apps that protect your device. Bankid wont supply a 24/7 protection for your phone as a alternative when you turn off your security app on your device and lower your security on your device in the end. Bankid block apps that warn you if a app is using your camera or microphone in the background and wont allow you to log in unless you turn that app off and turn off that protection. Bankid claim to increase security but they only lower your security and make it worse. If you are a older person that need that app for medical reasons bankid only tells you to put your personal data, accounts and credit cards in risk by turning off the security app you are using to stay safe. Bankid cant ask people to turn off safety to be able to use their app to log in. If you think security is important this is a kick in the face from bankid. This update kill your device security and bankid is promoting this and wont allow verified security apps.

16 maart 2024

En mardröm

En mardröm! Jag har full förståelse för att bankerna måste följa lagen men att bli halshuggen direkt som bankkund är lite extremt. Kan våra kära ledare se över lagstiftningen? Utan bank id går det inte ens att kommunicera med banken för att reda ut frågor! Skicka underlag etc.
Det borde räcka med i första hand att frysa kontot medan man reder ut problemet.

KK

7 maart 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det var mycket bättre när man inte…

Det var mycket bättre när man inte behövde ett giltigt j*vlar id kort för att lägga ditt en telefon, Min morsa bliv nyss hackad och vi nollställde hennes telefon för säkerhets men när vi skulle installera mobilt bankid "förnya" då frågade den efter national ID eller pass som hon inte har haft från hon var typ 18.

19 januari 2024

Is dit jouw bedrijf?