Ich habe bisher ausschließlich sehr gute Erfahrungen mit der Kreditkarte gemacht. Sie funktioniert weltweit ist tatsächlich kostenlos. Ich hatte weder schlechte Erfahrungen mit plötzlichen Gebühren im... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Betingelserne for kortet er strammet (igen). Man er ikke dækket hvis ikke mindst 75% er betalt med kortet - måske rimeligt nok - men hvad nu hvis man ikke kan betale med kortet, eller min limit er bru... Toon meer
Har lån ved banken og efter jeg mister mit arbejde kontakter jeg banken og høre om det er muligt at betale 1000 i stedet for 1500...første henvendelse vender de ikke tilbage på. Anden henvendelse får... Toon meer
Bin seit etwa 1 Jahr Kunde bei dieser Bank. Die Identifizierung war tatsächlich etwas langwierig, die Empfehlung für Tageslicht kann ich bestätigen. Kreditkarte funktioniert, nutze ich aber selten. Da... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Bank Norwegian er en norsk filial af svenske NOBA Bank Group. Vi tilbyder kreditkort, opsparingskonti, usikrede lån og relevante forsikringer til over 1,5 millioner kunder i Norden. Vi ønsker at gøre din bankhverdag så enkel og smidig som mulig. Det meste hos os kan ordnes digitalt, samtidig står vores kundeserviceteam klar på telefon og e‑mail, hvis du har brug for hjælp. Tak fordi du deler din oplevelse med os på Trustpilot. Din feedback hjælper os med at forstå, hvad der fungerer godt, og hvor vi kan blive bedre.
Contactgegevens
Verenigde Staten
- banknorwegian.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg er virkelig glad for at have…
Jeg er virkelig glad for at have kortet, især til rejser og udlandske betalinger. Jeg hader dog at det tager så lang tid for overførelsen at gå igennem fra min egen bank til kreditkortet. Desuden har jeg oplevet at rejseforsikringen ikke rigtig kan bruges til noget, de gange min kuffert har været forsinket eller er blevet skadet under rejserne.
Erst genehmigen,Id durchführen…
Erst genehmigen,Id durchführen lassen,und dann ablehnen
Wir haben eine zweite Karte beantragt
Wir haben eine zweite Karte beantragt, die abgelehnt wurde, obwohl alle Rechnungen von einem gemeinsamen Konto beglichen würde. Grund genug meine Karte zu kündigen.
Nicht zu empfehlen!
En godt app med store tilfredse og godt…
En god app med store tilfredse godt service.
Svindel markedsføring
Man markedsfører at man har 0 % i rente og at man derfor "bare" kan låne frem til den 1. juni, men når man så kræver betaling fordi betalingsfristen er 45 dage, så kan man da ikke skrive, at man har rentefri kredit frem til 1. juni.
Ved henvendelse får man bare denne besked. Sorry, det er en ommer.
Dejligt nemt at få et kort til…
Dejligt nemt at få et kort til Norwegian, som jeg håber jeg kommer til at bruge meget, da jeg næsten altid bestiller med Norwegian.
Jag har hamnat i en tuff situation…
Jag har hamnat i en tuff situation ekonomiskt då jag blivit sjukskriven & min mamma som hjälpte mig mycket ekonomiskt har gått bort. Jag börjar skriva till dom i November & de frågor jag undrar över får jag inte svar på & när jag till slut lyckas få några svar, att jag kan ansöka om att sänka månadsbeloppet en tid så får jag till mig att jag måste vänta en månad/betala novembers faktura, sen kan jag ansöka & när det inte går efter att den är betald så får jag samma svar, att jag kan söka, inga problem men kort därefter måste jag återigen vänta en månad. Inga konkreta svar & dom vill bara skjuta problemet framför sig. När jag idag ringer in & förklarar mitt läge så handlar allt om att jag inte kan få hjälp enbart för att jag varit kund för kort tid, 6 månader för att vara korrekt. Men att jag skött mina betalningar, inte fått en enda påminnelse det räknas inte. Trots att jag ringer in & vill göra rätt för mig & är ärlig. Jag kunde lika gärna ha skitit i det men vill som sagt vara ansvarsfull. Då säger puckot i kundtjänst att om jag inte kan betala mina räkningar & får påminnelser så kan jag kontakta krav avdelningen så kan dom hjälpa mig med att ändra om månadsbetalning, för det har han sett förr att dom kunnat göra för kunder. Men HALLÅ, du talar emot dig själv säger jag till han på kundtjänst. Jag får inte hjälp, trots att jag betalat varenda faktura & aldrig varit sen med betalningen men jag får inte hjälp pga att jag varit kund för kort tid men om jag missköter mig kan jag få hjälp???? Va är detta för en bank??? Gör man så mot sina kunder???
Jag säger det bara, välj ALDRIG denna bank. Det är katastrof. Fy för er, säger jag!!!! Är så sjukt ledsen & besviken. Hade jag kunnat uttrycka mig med andra ord hade jag gjort det
Appen fungerer fint
Får altid god vejledning
Nem og hurtig ansøgningsproces
Jeg fik hurtig svar,og hurtig…
Jeg fik hurtig svar,og hurtig betjening👍
Nemt og overskueligt👍
God tone og effektiv oprettelse af Masterkort
Hurtig og sikker godkendelse på under eet døgn.
Opringning for at tjekke, at kontooprettelsen var OK.
Fin, fin tone.
Gid I også havde nem konto, så flyttede jeg alt.
Anbefaler jer til alle.
Synes alt har været meget nemt og uden besvær. Super god oplevelse
Afslag på opsparing
Ville oprette opsparingskonto, men har fået et intetsigende afslag… jeg har en særdeles sund privatøkonomi - måske banken ikke ser mig som potentiel låntager og derfor afviser… “Da vores policy-regler og retningslinjer bygger på forretningssensitive informationer, kan vi desværre ikke begrunde vores afslag yderligere.”
Men når tiderne vender, så er mine penge pludselig “gode nok”!
Bare de ville gøre som jeg beder dem om. Men de gør det modsatte.
Bank Norwegian’s kreditkort service som man kommer i kontakt med uden for normal kontortid fungere rigtig skidt for mig som kunde. Tror det er svenske medarbejdere der er ret svære at forstå. Men det værste er at de gør det modsatte af hvad man beder dem om. Nu har de 2 gange med 1 måneds mellemrum lukket mit visa kort, uden der har været grund til det.
Jeg forstår godt at de må lukke et kort der er forsøgt misbrugt, men det er der ikke tale om her.
Når så det nye kort kommer efter 8-10 dage, så skal alle automatiske betalinger rettes til med det nye kort nummer.
Gode på kreditkort og opsparing
Bruger deres kreditkort og opsparingskonto. Begge dele fungerer upåklageligt
Det var nemt og overskueligt at oprette…
Det var nemt og overskueligt at oprette en ny konto.
De gør det umuligt at lukke ens kort.…
Jeg har været ok glad for at have mit kort, men det er super svært at få lov til at lukke ens kreditkort. Jeg har nu tre gange i den her uge indbetalt eller fået udbetalt det beløb de mener der er i rest, og min kort bliver ved med at enten at have for meget eller for lidt stående. Så hvis du ønsker et kort du kan lukke nemt, er det her ikke kortet for dig.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.