⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Rask levering, gode priser og topp kvalitet på produktene! Jeg kjøpte en hårklipper og en skjeggtrimmer, og begge lever opp til forventningene. Nettbutikken er oversiktlig og enkel å bruke... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Det er rett og slett ingenting å klage på. Rask levering, god kundeopplevelse, instrukser og forklaringer for produkter. Barbershop.no er alt ein nettbutikk burde være. Har handlet her fleire ganger... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Disse er helt spesiell, det må være det mest seriøse firmaet som finnes. Jeg fikk pakken levere i en dropp boks til posten. Det var skikkelig kaldt, jeg vil ikke ha olje, Shampo og balsam som er utsat... Toon meer
Her bestiller jeg alltid mine barber saker fra her får du varer med tipp topp kvalitet rask levering og god kundeservice. Grunnen til at de ikke får full pott av meg er at når de er tomme på lager kan... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk service kommer garantert til…
Fantastisk service kommer garantert til å bruke dei igjen. Fikk hjelp med ein del eg fikk ødelagt.

Lynraske og prisverdige
Lynraske og prisverdige.
Og ikke minst veldig hyggelige.

Trygg og god handel
Trygg og god handel. God på service. Hurtig levering!
Utrolig bra butikk
Utrolig bra butikk. Gode priser, rask frakt og veldig bra kundeservice. Anbefaler virkelig denne butikken:)

Super nettbutikk!!
Her har jeg funnet gaver til meget gode priser, og de er lynraske til å sende. Gir barbershop.no mine varmeste anbefalinger.

WOW...raskeste levering på…
WOW...raskeste levering på nettbestilling ever!!!
Bestilte varer på mandag, og på tirsdag hentet jeg pakken. Helt fantastisk!! :)) Det lå også en liten hilsen oppi esken og et drops, -som forøvrig var veldig godt :)) Flott og oversiktlig nettside og god service!
Gode produkter og veldig rask levering
Gode produkter og veldig rask levering. Jeg er superfornøyd!
Hyggelig og personlig kundeopplevelse
Førstegangs kjøper her. Veldig trivelig opplevelse av nettbutikk og service. Masse gode tips og fint å handle fra en Norsk butikk. Kommer tilbake igjen!
Knallbra nettbutikk
Har handlet her fleire ganger og har vært svært fornøgd med behandlingstid og produktene. Veldig koselig å få litt ekstra med bestillingen sin også.

Alt bra:)
Fin opplevelse med netthandelen og produktet jeg mottok.
Alltid 10/10 å handle der
Alltid 10/10 å handle der
Bestilte noen ting i går kveld. Fikk melding 09:30 at varen er pakken lagt til sending. Snakk om å være kjappe.
4 gangen jeg bestiller og alt blir sendt samme dag eller morgen etter

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rask levering, gode priser og topp kvalitet på produktene! Jeg kjøpte en hårklipper og en skjeggtrimmer, og begge lever opp til forventningene. Nettbutikken er oversiktlig og enkel å bruke, og det var lett å finne det jeg trengte. Kundeservicen svarte raskt da jeg hadde et spørsmål, og hele opplevelsen føltes profesjonell fra start til slutt. Anbefales til alle som vil ha bra utstyr til hår- og skjeggstell hjemme!
Har brukt barbershop i over 6 år, og alltid vært fornøyd
Har brukt barbershop i over 6 år nå. De pakker og sender ut veldig raskt. Servicen er også helt fantastisk.
Barbershop.no er noe du definitivt kan stole på, og noe jeg absolutt kan anbefale. Det er veldig flott å se hvor langt de har kommet!

Topp kvalitet
Topp kvalitet. Rask levering.
Anbefaler på det sterkeste
Helt gull
Tenk hvis alle nettbutikker var like enkle å bestille fra som Barbershop.no. Helt genial nettside - alt bare funker. Rask levering og gode kvalitetsprodukter.
Pakken lå i postkassen dagen etter…
Pakken lå i postkassen dagen etter bestilling. Pakken var solid pakket og inkluderte også diverse prøver. Gode beskrivelser av produktene på nettstedet.
Råd fra en som akk handlet herfra
Råd fra en som akk handlet herfra: beste servicen jeg har opplevd på flere år. Altså raskeste levering i Norge vil jeg tro, innpakning var så perfekt at jeg må si dere er helt super! 10/10 uten tvil, hilsen ubiased kunde :)
En fortreffelig netthandel-butikk for ditt skjegg og hår!
Jeg har brukt barbershop.no i flere år, her har du alt av det du trenger av produkter til å bli mannen i gata alle snakker om. Alt fra gode skjeggoljer til hårprodukter!
Ja karer det koster vel noe med å få gode produkter inn i hus. Men med rask levering, og at man får tips og råd for å holde manken så bra som mulig. Er det vært hver eneste krone! De velge gode leverandører så her finner man noe man virkelig liker!
Jeg er stor fornøyd, og veldig glad for at jeg slipper å fly i så mange ulike butikker. Det er heller ikke noe å si på servicen om det er noe!
Godt inntrykk, rask levering.
Bestillte sent på kvelden, levert på dag nr. 2. Utrolig rask levering.😄 Når man pakker opp esken får man et veldig godt inntrykk, alt er pakket inn separat, det følger med prøver, sukkertøy og takkekort.
Produktene er som beskrevet og av god kvalitet. God gammeldags service er skjelden vare i dag, fortjener full pott.😁
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.