Barrelboss Reviews 66

4,6

De eigenaar van het bedrijf is op dit moment ziek en na zes weken contact gezocht over waarom ik nog niks gehoord had van betaalde barrel meneer gaf aan ons te zijn vergeten. En dat deze ziek was posi... Toon meer

Ongezien zomaar vanaf internet kopen is niet mijn ding. Toch trok zo'n ludieke 'barrel' ons wel aan en gingen overstag... Direct prima contact met de leverancier over de uitvoering en levering. En... Toon meer

Super fijn contact gehad met een enorm mooi resultaat. Hulde voor de flexibiliteit maar ook de craftmanship van het maken van de barrel. De verschillende opties zijn mooi, verschillende kleuren van h... Toon meer

4,6

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Barrelbar

Mooie barrelbar met snelle service en aanpassingen zoals wij graag wilden
Hartelijk dank

9 november 2022

Dankjewel Marleen 👍👍

Levering was minder + schoonheidsfoutjes

Na 6 weken vond ik dat het lang duurde. Met dat ik een mail stuurde om te vragen hoe het er mee zat kreeg ik meteen te horen dat hij klaar was.... Geen idee waarom ze hem dan nog niet geleverd hadden ma oke. Verder is de bovenkant van de ton gehobbeld wat jammer is. Bij de levering had ik de ton iets of wat ingepakt verwacht maar dit wat niet het geval. De persoon die leverde (niet het bedrijf zelf maar extern) zetten de ton buiten op nat gras. Ik heb heel de ton dus kunnen zuiver maken waarna hij echt wel heel vuil bleek (lang buiten gestaan misschien). Hun service in het helpen van klanten is daarentegen wel enorm goed. Ze luisteren en passen desnoods dingen aan. Verder reageren ze heel snel op mails.

1 november 2022

Hallo Stephanie.
Toen u de mail stuurde was de barrel op dat moment net klaar.
En soms als de afstand te ver is gebruiken we een extern bedrijf voor het transport. Dat deze meneer het op het gras zet is echt niet netjes en zeker niet de bedoeling. Ik zal hier ook zeker melding van maken.
Verder betreft het oude vaten. Dus het kan gebeuren dat er hier en daar iets niet helemaal recht is.
Als er problemen waren had u ook even kunnen mailen of bellen dan hadden we het gewoon opgelost hoor.

Verder wensen we u veel plezier met de barrelbar.

Ongelooflijk

Zeer tevreden van de service en het eindproduct. Ik had eigenlijk best veel aanpassingen gevraagd. Ik vreesde dat dit moeilijk zou worden maar alles werd naar vraag uitgevoerd. Zelfs boven verwachting! Ik raade deze zeker aan!

26 september 2022

Antwoord van Barrelboss

Bedankt voor de leuke review Jarich!

Top service

Erg goede/snelle communicatie! Er werd eerlijk gezegd dat het druk was en de bestelling iets later zou komen, wat voor ons uiteraard geen probleem was. Ook de bezorging verliep vlot, van te voren wordt er gebeld als de bezorger er bijna is en het product werd tot in de woonkamer bezorgd.
We zijn erg blij met de super gave barrel!
Dit bedrijf is zeker een aanrader als je een leuke eyecatcher in je huis wil hebben staan.

17 september 2022

Mooi product

Was iets vertraagd, maar de afwerking en de communicatie was top. Ook de levering ging ontzettend soepel, aanrader!

14 september 2022

Eyecatcher!!

Na prettig contact, onze whisky barrel besteld.
Keurig persoonlijk geleverd door Rick zelf, we zijn er onwijs blij mee!!!

15 juni 2022

Er was iets niet goed gegaan met DHL…

Er was iets niet goed gegaan met DHL waardoor mijn pakketje retour naar de winkel was gestuurd. De service van Barrelboss is echt fantastisch ze hebben meteen contact met mij opgenomen en hebben een oplossing gevonden zodat het cadeau als nog op tijd was voor de bruiloft van onze vrienden .

GertJan

24 mei 2022