Tripodbbq by Basale Reviews

4,7

Dit product is zeker aan te raden! Er is hele goede communicatie en terug koppelingen. Ik had nog wat vragen en kreeg vriendelijk en snel reactie terug. Dit bedrijf raad ik ten zeerste aan.

Prettig contact gehad vooraf en bij afhalen. Zijn gastvrij ontvangen, waar we een prachtig mooi product meekregen Een mooie rustieke 3 poot met rooster. Als cadeau voor vrienden en zo fijn ontvange... Toon meer

Heel vriendelijk geholpen door eigenaar. we zijn eerst even gaan kijken en hebben daarna pas besteld. de Basale is bij ons door de eigenaar netjes bezorgd, hadden zelfs in de bus keuze uit meerdere pa... Toon meer

1. Barbecuegebied
  2. Ontwerpbedrijf
  3. Tuin
  4. Grillwinkel

Back to basic barbecue producten; die vind je bij Basale. De focus ligt bij ons op de pure beleving van het buiten koken. Barbecueën boven een echt vuur met een van onze eigen ontwerpen is een ware ervaring. Ontdek wat we jou (en je gasten) kunnen bieden met een van driepoot-barbecues. Van zelfbouw tot all-inclusive.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dit product is zeker aan te raden

9 juli 2026

DIY tripod

Dit is het ultieme kerstcadeau. Precies wat ik gewenst had. Eenvoudig te monteren, super robuust en de driepoot(3 kastanjehouten palen) ziet er erg mooi uit icm met deze DIY tripod.

25 december 2025

Antwoord van Tripodbbq by Basale

Wat een mooie review, dankjewel! Veel plezier met de zelfbouw driepoot!:)

Top!

Goed contact gehad, mooie spullen. Uitgebreide uitleg met koffie en een leuke “showroom” aan huis!

15 mei 2025

Antwoord van Tripodbbq by Basale

Hoi Reinier, al even geleden maar dank nog voor de review!

Een solide en prachtig product

Prachtig product. Solide, innovatief en ook nog eens mooi om te zien. En goede service, snelle bezorging, fijn telefonisch contact. Een aanrader!

21 augustus 2024

Antwoord van Tripodbbq by Basale

Dat is een mooi begin van de dag om dit te lezen, dank voor de positieve review!

Prachtig mooie 3 poot

Prettig contact gehad vooraf en bij afhalen.
Zijn gastvrij ontvangen, waar we een prachtig mooi product meekregen Een mooie rustieke 3 poot met rooster. Als cadeau voor vrienden en zo fijn ontvangen, ze waren er super blij mee!

17 juni 2024

Antwoord van Tripodbbq by Basale

Het is al even terug, maar leuk om nog terug te lezen, bedankt voor de review!

Super tevreden

Snel verzonden,
Duidelijke informatie rondom de verzending
En natuurlijk een geweldig mooi product

3 juni 2024

Antwoord van Tripodbbq by Basale

Dankjewel nog voor je positieve review Maaike!

Aanrader!

Gemakkelijk bestellen, fijne en snelle manier van contact, maar bovenal prachtige producten. Hier gaan we veel plezier van hebben. Bedankt Sjors!

14 februari 2024

Antwoord van Tripodbbq by Basale

Hoi Veerle, het cadeau is goed ontvangen hoor ik wel! Top! en dankjewel voor je review!

Blij!

Kwalitatieve invulling en volgende stap van mijn buiten kook behoefte!

20 januari 2024

Antwoord van Tripodbbq by Basale

Hoi Jurr, dank nog voor de review. Hopelijk is het snel mooi weer zodat de buiten kook behoefte goed ingevuld kan worden!

Super fijn

Super fijn, snel en top product!

30 november 2023

Antwoord van Tripodbbq by Basale

Hoi Rob, hopelijk staat de set mooi op de rooftop bar! Bedankt voor de review