Het niet nakomen van afspraken m.b.t. de verzekering
Voor herstel werkzaamheden na een lekkage, dit bedrijf benaderd. Hierbij kregen wij een duidelijke offerte met de duur en kosten van de werkzaamheden.
Het project duurde uiteindelijk bijna langer dan een week i.p.v. de drie dagen zoals in de offerte besproken.
Er werd hard en goed gewerkt en dhr plakte alles netjes af. alleen werd er helaas toch langs het afplak gebied geverfd wat we later zelf hebben opgelost.
Tijdens de werkzaamheden is vloerbescherming door dhr aangebracht welke na verwijdering schade had aan gebracht aan alle vloerdelen in keuken, de houten trappen en kurkvloeren.
Dit heeft dhr zelf getracht dit te verwijderen wat niet lukte, vervolgens afgesproken dit maar via de verzekering te laten verlopen.
Dit is via de verzekering afgehandeld, echter hoorden wij niets meer van dhr zelf.
Bij navraag bij de verzekering bleek dat zij het geld al geruime tijd geleden aan dhr hadden overgemaakt.
Toen wij dhr via de mail hierop wezen vroeg hij om dit in termijnen over te kunnen maken. Dit wezen wij af omdat wij al zeer lang op dit geld aan het wachten waren en onze vloeren wilden herstellen met dit verzekering geld waar wij recht op hadden.
Dhr gaf via de mail aan eigenlijk niets aan ons verdient te hebben vanwege deze verzekering kwestie en zijn eigen risico hierin.
Uiteindelijk dhr verzocht dit bedrag in een keer over te maken wat hij uiteindelijk niet deed, ook niet na berichten van zijn verzekering om dit te doen.
Na een zeer lange periode, (de schade afhandeling was in maart '26 en de uiteindelijke laatste betaling was in augustus'26), van wachten en betaling in 3 termijnen ontvingen wij pas het geld.
Daar we aanvankelijk tevreden waren met de werkzaamheden, heeft dit alles besloten niet meer met dit bedrijf in zee te gaan.