Det hele spillede. Udvalg af produkter, hurtig og nem leverance. Superglad for min nye ketcher 👌🏻
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Flemming clearly cares about his customer's experience and you can tell based on the quality of product he sells! Racquet was delivered very quickly to Canada, was pleasantly surprised to see a h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Absurd god kundeservice! Jeg fik lynhurtigt svar og kyndig vejledning en tirsdag aften kl. 20:30. Min ketcher blev afsendt allerede næste dags morgen, på trods af den først skulle strenges op.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Glæden ved at spille badminton. Følelsen af at slå bolden ned. Sejrens rus. Badminton er en fantastisk sport uanset niveau. Basic Feather er et nyt badmintonbrand skabt af badmintonspillere for badmintonspillere; vi ønsker at skabe et tidløst fundament i sporten, hvor æstetik går hånd i hånd med kvalitet og funktionalitet, alt sammen til en god, fornuftig pris. Og det er netop dét, der udgør grundlaget for Basic Feather.
Contactgegevens
Denemarken
- info@basicfeather.com
- basicfeather.com
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Basic Feather
Fantastisk service og hurtig levering!
Fantastisk service! Hurtig levering og god information hele vejen igennem.

Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt. Rart med en personlig besked. Kan kun anbefales herfra

Nem brugervenlig hjemmeside
Nem brugervenlig hjemmeside. Hurtig levering af super godt produkt.

Fantastic communication
Fantastic communication, Flemming is very on it and provided such a good service. Will definitely buy again!

Klasseoplevelse!
Basic Feather er begyndt at blive mere kendt rundt omkring i de danske klubber, så jeg kiggede deres hjemmeside igennem og fandt den nye BF Mint-ketcher, der på skrift passer godt til mig som forbane-spiller i herredouble, siden det er en balanceret letvægtsketcher (4U) med stift skaft.
Selvom klokken var 17.30 på en søndag, blev chatten alligevel taget af Flemming, der var super god til at guide mere omkring selve følelsen af ketcheren, der kan være meget anderledes end specifikationerne, man kan læse på en skærm.
Der blev lagt en ordre på 2 stk. BF Mint, og jeg kunne hente pakken allerede den efterfølgende tirsdag, selvom der blev tilkøbt en opstrengning
Efter påsætning af eget greb har jeg ikke tabt en herredouble, og mine klubkammerater er trætte af de mange netruller fra både for- og bagbanen, som ketcheren allerede har produceret.
Super kundeservice og super produkt, der selvfølgelig bliver foreslået til andre i klubben, der snakker om at købe nye ketchere!

Super fed butik
Virksomheden er nem at finde rundt i
De har fede produkter
Gode priser

Antwoord van Basic Feather
Imponerende ketcher til prisen. Værd at prøve af.
Virkelig god service og hurtig levering.
Ketcher e kommer i en super fin pakke som sikrer de ingen skader får.
Ketcheren virker bundsolid og med gode egenskaber, i min optik er det kun malingen (kun en farve, ingen mønster) der gør at den ikke ligner en top ketcher.
Der er dog intet at komme efter på materialer, håndværk eller performance.

Basic Feather er super
Rigtig god vejledning, service og kvalitets produkter. Kan helt klart anbefale dem.

Antwoord van Basic Feather
Super hurtig og god kundeservice.
Super hurtig og god kundeservice.
Super godt produkt

Antwoord van Basic Feather
Fin ketcher og rigtig god service
Fin ketcher og rigtig god service. Det skal dog nævnes, at vi heller ingen problemer havde med vores ordre (hvilket jo er super). Fik derfor ikke testet returnering efter prøveperiode mm, men det de lover på den front lyder i hvert fald godt og som en rigtig god service også. Vi kunne sagtens finde på at handle her igen, næste gang vi skal købe ketcher :-)

BF Black
Just got my BF black today. It's in great condition, strung perfectly, nice touch with the handwritten letter and a free sweatband. The racket is most definitely of high quality, and feels good in my hand, which is the most important thing when buying a racket. Morten Frost and Flemming have really used their combined knowledge for a lovely new badminton brand. I hope to see Basic Feather become more popular, and I wish the best to everyone on the Basic Feather team. I will be sure to buy another product of theirs in the near future.

Fast and great service
Fast and great service
Only thing that would be a possible minus is that customs charges were applicable for delivery, which would have been a nice to know.

Antwoord van Basic Feather
Som altid er BF badminton en helt…
Som altid er BF badminton en helt igennem dejlig oplevelse og Flemming en fantastisk indtruktør