Basic Feather Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det hele spillede. Udvalg af produkter, hurtig og nem leverance. Superglad for min nye ketcher 👌🏻

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Just got my BF black today. It's in great condition, strung perfectly, nice touch with the handwritten letter and a free sweatband. The racket is most definitely of high quality, and feels good in my... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flemming clearly cares about his customer's experience and you can tell based on the quality of product he sells! Racquet was delivered very quickly to Canada, was pleasantly surprised to see a h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absurd god kundeservice! Jeg fik lynhurtigt svar og kyndig vejledning en tirsdag aften kl. 20:30. Min ketcher blev afsendt allerede næste dags morgen, på trods af den først skulle strenges op.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Sportwinkel

Geschreven door het bedrijf

Glæden ved at spille badminton. Følelsen af at slå bolden ned. Sejrens rus. Badminton er en fantastisk sport uanset niveau. Basic Feather er et nyt badmintonbrand skabt af badmintonspillere for badmintonspillere; vi ønsker at skabe et tidløst fundament i sporten, hvor æstetik går hånd i hånd med kvalitet og funktionalitet, alt sammen til en god, fornuftig pris. Og det er netop dét, der udgør grundlaget for Basic Feather.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, levering og en super lækker ketcher!

11 maart 2024

Hej Thomas

Tusind tak for de 5 stjerner. Dejligt du kunne lide både købsoplevelsen og vigtigst, produktet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og fantastiske…

Fantastisk service og fantastiske ketchere
Jeg havde bestil 2 BF Navy og modtog ketcherne samme sag som jeg modtog en mail om at de kørte kampagne med rabat hvis man købte 2 varer.
Jeg skrev til kundeservice i forhåbning om at de ville lade kampagnen gælde for mig selvom jeg havde købt ketcherne før kampagnen startede.
1 time efter fik jeg svar på at jeg fik den samme rabat og en mail om at rabatten var refunderet. Det var en glædelig overraskelse - Fantastisk service!!!

14 maart 2024
Review zonder uitnodiging

Hej Carsten!

Tak for de 5 stjerner og gode ord. Godt vi fik løst det hele :-)

God fornøjelse.

Great customer centricity

Excellent service since enquiry and displayed ownership till completion

6 maart 2024

Hi Jaikishen

Really happy you enjoyed the full experience from buying to getting the racket.

Thank you!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Over alle forventninger jeg skal…

Over alle forventninger jeg skal afprøve badmintonsketcher i morgen og bestilling og levering virkede bare

29 februari 2024

Hej Peter
Tusind tak for de 5 stjerner, en fornøjelse at hjælpe dig med nyt badmintonudstyr :)

Super god service

Super god service. Hurtige og profesionelle til at svare på spørgsmål. Hurtig levering. Mega god ketcher👍👏

19 februari 2024

Hej Louise

Mange tak, vi er glade for at du fik den rette service og det rette produkt!

Absurd god kundeservice!

Absurd god kundeservice!
Jeg fik lynhurtigt svar og kyndig vejledning en tirsdag aften kl. 20:30.
Torsdag eftermiddag var den leveret til den lokale pakkeshop.
Ketcheren er udført i god kvalitet, enkelt design og så er den virkelig prisstærk.
Alt i alt, en rigtig god oplevelse.
Flemming og Morten yder en ekstraordinær god service og fortjener at servicere mange flere kunder.
Ærgerligt at Trustpilot kun kan give 5 stjerner!

7 februari 2024

Hej Morten
Tak for en fantastisk flot anmeldelse!

Vier enormt glade for den positive feedback, og håber vi en gang ses igen på webshoppen :-)

TAK!

Kh,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid en glimrende oplevelse

Som altid en glimrende kundeoplevelse. Har nu købt flere ketchere ved BF og de lever altid op til forventningerne. Svarhastighed på mails og håndtering af ordrer kan ikke gøres bedre.

19 januari 2024

Hej Morten
En fornøjelse at høre at oplevelsen er som den skal.

Tusind tak for de 5 stjerner! :-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

1ère commande - BF Navy

Globalement très satisfait par le service, très réactif et la raquette à été envoyée rapidement. Quelques soucis lors de la livraison mais pas dépendant de BasicFeather...

26 januari 2024

Hi Sven!

Thanks a lot for your feedback.
Glad to hear that you are satisfied with the purchase from us.

Regarding the shipment I am not sure were the issue occurred with the courier, but glad we got it solved quickly :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en fantastisk oplevelse med…

Vi havde en fantastisk oplevelse med vores datter på 10 år, der selv fik lov til at hjælpe Flemming med at "bygge" sin helt egen ketcher til et badminton stævne i Søften.

Tak for super god service og en fremragende ketcher 😉😄

20 januari 2024

Antwoord van Basic Feather

Det var en fornøjelse at hjælpe hende med en ny ketcher, og give en god oplevelse samtidig.

Tak for de 5 stjerner!! :)

Serviceminded

Serviceminded, professionel og venlig betjening.

20 januari 2024

Hej Jette

Tusind tak for de 5 stjerner, det er vi meget glade for.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk produkt, fremragende service og lynhurtig levering!

Jeg købte min nye ketcher hos Basic Feather (BF Navy) og den er i topkvalitet. Der var et svedbånd med som bonusgave, og så tilbyder de 30 dages tilfredshedsgaranti med ketchere. Fornemt, men helt unødvendigt - jeg bytter ikke min nye ketcher! :)

9 januari 2024

Hej Asmund

Sand fornøjelse at læse din anmeldelse.
Tusind tak for de 5 stjerner!!!!! :-)

Kh,

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ny ketcher fra Badic feather.

Min nye ketcher fungere fint, go slagkraft, lidt svær at styre ved netspil. Enest minus er jeres grip, den måtte jeg skifte, da den er alt for glat at spille med, men alt i alt en rigtig go ketcher, dog er den grønne farve lidt kedelig.
med venlig hilsen Henrik

Hej Henrik

Tak for feedbacken, den er meget værdsat.

Det kan tage lidt tid at vænne sig til en ny ketcher, så jeg håber bestemt at du får styr på BF Green oppe på nettet også :)

Vores greb er ganske rigtigt et "standard" greb forstået på den måde, at vi oplever at mange udskifter grebet allerede inden de begynder at rigtig spille med ketcheren. Så vi har haft et fokus på selve materialerne i selve ketcheren, og indrømmet, en lille smule mindre omkring grebet - Da netop det tit udskiftes.
Det har været tankerne bag, men selvfølgelig er vi åbne for at kigge på det igen.

Tak endnu en gang!

Hej Henrik

Dejligt at høre, tusind tak for de 5 stjerner :) !!

Bestilling

Bestilling, bekræftelse og levering: PERFEKT!

Hej Orla

Vi tager hellere end gerne end ros som din! Tusind tak for den!

Vi ses forhåbentligt igen en gang :-)

Great customer service

One of the T-shirts has a production error, but Flemming sorted it out right away. Great customer service.

18 december 2023

Hi Michiel

Happy we found a solution! Enjoy the t-shirts!