Det hele spillede. Udvalg af produkter, hurtig og nem leverance. Superglad for min nye ketcher 👌🏻
Just got my BF black today. It's in great condition, strung perfectly, nice touch with the handwritten letter and a free sweatband. The racket is most definitely of high quality, and feels good in my... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Flemming clearly cares about his customer's experience and you can tell based on the quality of product he sells! Racquet was delivered very quickly to Canada, was pleasantly surprised to see a h... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Absurd god kundeservice! Jeg fik lynhurtigt svar og kyndig vejledning en tirsdag aften kl. 20:30. Min ketcher blev afsendt allerede næste dags morgen, på trods af den først skulle strenges op.... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Glæden ved at spille badminton. Følelsen af at slå bolden ned. Sejrens rus. Badminton er en fantastisk sport uanset niveau. Basic Feather er et nyt badmintonbrand skabt af badmintonspillere for badmintonspillere; vi ønsker at skabe et tidløst fundament i sporten, hvor æstetik går hånd i hånd med kvalitet og funktionalitet, alt sammen til en god, fornuftig pris. Og det er netop dét, der udgør grundlaget for Basic Feather.
Denemarken
- info@basicfeather.com
- basicfeather.com
Vraagt klanten om een review

Antwoord van Basic Feather
Hurtig ekspedition og personlig og…
Hurtig ekspedition og personlig og venlig levering.

Fantastisk købsoplevelse
Fantastisk købsoplevelse - total fokus på service og hurtig levering. Fedeste produkter - enkle og udarbejdet så der er fokus på at opfylde behov og stadig i højeste kvalitet.

Antwoord van Basic Feather
Service og kvalitet i verdensklasse
Serviceniveauet er noget af det højeste jeg har oplevet noget sted - Fra bestilling, levering, tilfredshedsgaranti og nærhed fra Basicfeather, er der ingen tvivl fra min side om hvilket mærke der er mit foretrukne fremover!

Antwoord van Basic Feather
God rådgivning og hurtig levering
Ikke noget at klage over
Ikke noget at klage over.
Er ved at teste de to modeller jeg har købt, tænker begge beholdes.
Top produkt til billige penge!!
Jeg blev overrasket over hvor balancen egentlig er i ketcheren og hvor god den føles og svinge med så det er helt klart ikke første gang jeg skal have en basic feather!

Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice , hurtig levering . Nu mangler vi blot at give gaven 😀

Vejledning
Der er god vejledning på jeres hjemmeside til ketchervalg.
Og supergod ketcher

Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. God hjemmeside med alt den info man har brug for at vide. Er lidt uvant med den nye ketcher, men skal nok komme efter det. Virkelig en flot udført ketcher (grøn)

Antwoord van Basic Feather
Ketcher levede op til forventningerne
Ketcher levede op til forventningerne, hurtig levering og information undervejs. Oven i købet en lille ekstra gevinst som lå i kassen :-)

Antwoord van Basic Feather
Bare et fantastisk sted at handle
Bare et fantastisk sted at handle, hurtig levering.
Igen lever de op til forventningerne 👍

Super hurtig levering .
Super hurtig levering ..
Dejlig overblik på hjemmesiden. Jeg vil helt klart anbefale Basic Feather .. der står og mangler udstyr til badminton ..

Antwoord van Basic Feather
Service? Den bedste! God kvalitet? Tjek!
Efter at have set så mange annoncer og været rigtig nysgerrig omkring Basic Feather, så tænkte jeg at jeg måtte prøve det! Jeg har spillet med Astrox 88D de sidste 4-5 år, og ville gerne prøve noget nyt.
Jeg skrev i chatten, midt på dagen i hverdag, og mon ikke at Flemming hopper ind efter lidt tid, han vejlede mig til hvilken en af deres ketchere jeg skulle prøve, og det endte med BF Black. Jeg gik i noget tid og tænkte over det, og endte endelig med at bestille en, fordi de har deres 30-dages tilfredshedsgaranti (KÆMPE PLUS).
Jeg prøvede den nye ketcher, og fik også en sweatshirt billigere, da Flemming skrev næsten lige efter og spurgte om jeg ikke ville have en med i købet, den kan jeg klart anbefale, da den er rigtig blød!
BF Black, er lidt som Astrox 88D, dog er den lidt tungere og en tand mere fleksibel, hvilket ikke gør det store. Den lyder godt når man slår, og har ikke oplevet nogen problemer eller andet, den var nem at vænne sig til. Man skal bare huske at skifte grebet når man får den, da der er sat fokus ind på andre ting i ketcheren, og sparede der, så man få en "billig" ketcher til gode penge, i forhold til de nye ketchere fra Yonex, Victor og Li Ning der kommer ud lige nu.
Ketcheren sprang på en af de sidste dage, men jeg vidste at jeg skulle have flere, så jeg skrev til Flemming en fredag aften, hvor jeg ikke forventede svar, om jeg kunne sende den tilbage og få den leveret med de to andre nye nyopstrunget, OG FLEMMING SVARER OGSÅ FREDAG AFTEN KL. 20, det er uhørt god service! Dermed kan man også mærke at Flemming brænder for den gode service, god kvalitet og venlighed.
Der er ikke andet end at sige, at jeg synes at du skal prøve en af deres ketchere, skriv til Flemming først omkring hvilken en han anbefaler til din spillestil, og hop ud i det!
Der er svar alle tider af døgnet (næsten), rigtig god kvalitet til pengene, hurtig levering, billig opstrengning af den nye ketcher, og der også et surprise i kassen, som i selv kan se når i bestiller.
Mvh.
Thomas

Fantastisk service
Fantastisk service!
Bestille søndag! Ketcher og fint brev var med i kassen!
Verdensklasse service! Ketcheren er fantastisk!
Kan kun anbefales 🙏🏻

Fantastisk produkt
Købte 2 stk. Navy. Dejlig personlig betjening, og lynhurtig levering. Ketcherne er virkelige lækre og jeg er super glad for at spille med dem