2,3

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

2,3

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

PIV RINGE

Håbløst dårligt i forhold til det hamle rejsekort. Giver ikke advarsel om lav saldo, for få ind og udtjekningsstandere.
For få steder at optanke. Man skal checke ind og ud hver gang man skifter.
Hvordan kan i lave noget der er markant dårligere end det gamle?

29 september 2026

Himmelråbende tåbeligt

Som ung voksen bruger af basiskortet er det himmelråbende besværligt at tjekke ud med basiskort på metrostationerne i København. At man har valgt at placere ET checkpunkt i venstre side ved rulletrappenedgangene, når vores samfund generelt er indrettet mod højre er én ting. Det betyder blandt andet på Hovedbanegården, at man skal mase sig igennem alle de turister, der står ved billetautomaterne og samtidig, at man skal mase sig i modsat gåretning af alle andre passagerer ved rulletrappenedgangene. At der slet ikke er opsat checkpunkter, når man forlader metrostationerne igen, er så dumt, at det gør ondt. Hvis jeg ikke tjekker ud nede ved elevatoren på laveste plan (hvilket jeg ikke gør, fordi jeg som udgangspunkt ikke tager elevatoren, fordi jeg er et almindeligt raskt menneske), så skal jeg køre op med rulletrapperne og gå rundt og tilbage til den venstre rulletrappenedgang, før jeg kan bevæge mig op til gadeplan. Hvad tænker I dog på? Hvorfor har I behov for at latterliggøre en hel befolkningsgruppe? Det er ikke engang kun ældre og synshandicappede og andre "svage" borgere, I træder så ganske hårdt på. Det er også unge mennesker i 20'erne og 30'erne. Og ved I hvad? De unge mennesker kommer jo ALDRIG over på jeres app, for det er et bevidst valg, der intet har med teknologi at gøre. For den gruppe handler det om, at de ikke vil overvåges og tvinges ind i apps. Og det betyder, at I bliver nødt til at have en nem løsning for denne befolkningsgruppe de næste 60 eller 70 år. Ja, det er da surt for jer, at ikke alle hopper på jeres app, men lev med det og gør dog det basiskort brugervenligt! Nu har jeg læst, at der vil blive opsat 40 nye checkpunkter på landsplan. Det burde være 400!

30 september 2026

Hvor er standerne???

Basiskortet fungerer. Men der er jo , ingen standere at checke ind på!!
Har lige skullet løbe fra den ene ende af perron 9, kbh h, til den anden ende og derfra febrilsk fundet placeringen for en næsten usynlig stander. Måtte banke på s-togchaufførens rude og få ham til at vente, fordi jeg ikke kunne finde standeren.
Det er virkelig under enhver standard at der ikke er en meget synlig stander, i begge ender og midtpå, når det er en lang perron, hvor man ofte skifter tog, eller kommer ind på perronen fra 2 ender eller midtpå fra tunnellen. Samme gælder Helleup st, hvor man ofte hurtigt skal skifte fra det ene s-tog til det andet.
Hvordan kan det være at det tager jer så lang tid at rette op på, hvis det da ikke bare drejer sig om bevidst harassment af de brugere der ikke kan eller vil bruge jeres app-løsning.

20 september 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kørte en tur Frederiksberg Alle til…

Kørte en tur Frederiksberg Alle til Forum og senere tilbage igen. Jeg nåede at blive irriteret over at maskinen ikke viser saldo og at der ikke er en maskine til tjek ud, når man kommer med elevatoren på og ned på Frederiksberg Alle. Derfor ned igen og tjekke ud. Bum ikke flere penge på kortet. Da de 2 maskiner ikke har registreret at jeg har tjekket ud. Så i stedet for 19kr kostede 70 kr pr tur. Super smart salgsteknik af rejsekortet. Kort er lukket nu, og damen i DSB kiosken, forslog at jeg gik igen og ringede til rejsekortet. Det er mit liv for kort til.

1 september 2026

Jeg bruger basiskort i…

Jeg bruger basiskort i Hovedstadsområdet og forholder mig til, hvordan forholdende er her.

Der er slet, slet ikke nok standere, og de er meget små. Jeg hørte DSB svare på kritikken offentligt og det svar skreg til himlen.

Mange gange har jeg måttet opgive at finde en stander og så må man bare betale ekstra. Der er nødt til at skulle være 3-4 gange så mange basiskort standere her i Hovedstadsområdet og de skal være langt større end de nuværende. Det fungerer ikke.

4 september 2026

Is dit jouw bedrijf?