Virkelig et flot håndværk og et smukt design! Vi har netop modtaget en køkkenrulleholder og bakke i børstet messing. Gedigen og solidt, lige dele råt og æstetisk flot design. Funktionelt, praktisk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk produkt. Ja, det koster nogle penge, men der er virkelig også en verden til forskel på et lækkert, håndlavet produkt der er produceret her i Danmark og så det man kan hive ned af hylderne... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Service og levering fungere super. Messing bakken jeg har købt er lidt mindre, end jeg havde forstillet mig ud fra billederne. Den passer selvfølgelig med målene, som stod anført - og den kan lige præ... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bastant er et dansk designfirma, der producerer brugskunst i højeste kvalitet. Vores designs er smukke, enkle og tidløse og emmer af luksus og æstetik med det lækre valg af rene naturmaterialer. Bastants første og mest kendte design er den unikke køkkenrulleholder i messing, som netop er udsprunget af drømmen om en “bastant” køkkenrulleholder på markedet, der kan gøre sit arbejde meget bedre end blot at holde en køkkenrulle - nemlig både at se æstetisk ud, at kunne betjenes uden følelsen af “daller” og ikke mindst at kunne betjenes med én hånd uden at vælte! Man oplever tydeligt følelsen af tyngde og robusthed bare at kigge køkkenrulleholderen, og det er en fornøjelse også at håndtere den enten ved brug, eller når den skal flyttes rundt. Den ligger simpelthen bare godt i hånden, og man bliver draget af at kigge på den smukke messing og geniale udformning. Bastant Design er resultatet af en mangeårig drøm om at skabe smukke designs til hjemmet i ægte naturmessing. Bastant Design udvikler og producerer lækkert interiør i nordisk stil og rene materialer. Vores rejse begyndte med designet til vores populære køkkenrulleholder, hvis udtryk er unikt og smukt og netop opnår sin høje standard ved at være udformet i ægte naturmessing. Sidenhen har vi udviklet flere designs til hjemmet - og der er hele tiden nye på vej. Vi producerer alt i hånden på en lokal, dansk smedefabrik. Og materialerne er selvfølgelig rene og ægte. Hos os finder du ikke dårlig messinglak eller giftig coating på billige materialer. Hos os får du et rent naturprodukt i gennemført ægte materialer! Vores kerneværdi er netop at producere tidløse, holdbare og smukke design i rene naturmaterialer. Designs, der er skabt til at holde år efter år, så den enkeltes forbrug reduceres ved at investere i et holdbart kvalitetsprodukt. Vi går ind for princippet om lokal, håndlavet produktion i en tid, hvor vi skal værne om det globale netop ved at være mere lokal. Dét kalder vi bæredygtighed uden at gå på kompromis med funktionalitet, kvalitet og æstetik!
Københavnsvej 109, 4000, Roskilde, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Virkelig lækre produkter, god service og hurtig levering. Kan afgjort anbefale

Antwoord van Bastant Design
Super lækre produkter og super god kundeservice. Kan klart anbefales.

Antwoord van Bastant Design
Flot design og elsker køkkenrulleholderen i massiv messing som bare står fast
Super flot produkt ⭐️ nem og brugervenlig hjemmeside og hurtig levering. En fornøjelse at handle med 👍🏻

Antwoord van Bastant Design
Jeg købte en køkken rulleholder i bronceret messing, og den bliver bare grimmere og grimmere at se på 😔øv øv, da jeg fik den, var den bare så fin og flot, men ak den tåler ikke at der kommer noget på den, så får den bare pletter og man kan se messingen igennem, hvis den bare blev slidt jævnt ville det være ok. Man har ikke lyst til at sætte den ind på spisebordet, så det er lidt besynderligt at man ender med at lade den stå på køkkenbordet - hvor den egentlig ikke kan tåle at stå !!
Paradokset er at hvis jeg havde købt en af de ‘billige’ med en anden fod ville den stadig ha’ set pæn ud…!

Antwoord van Bastant Design
Flotte produkter, og super købsoplevelse ift. både bestilling og levering.

Antwoord van Bastant Design
Kvalitetsprodukter i flot design.
Hurtig levering.
Nem bestilling

Antwoord van Bastant Design
Har købt køkkenrulleholder i børstet messing.
Flot design og god kvalitet.
Årsagen til 4 stjerner er pga lidt lang ventetid

Antwoord van Bastant Design
Fantastisk betjening, utrolig hjælpsomme! Jeg har fået købt, bakker i sort og messing, lysestager, køkkenrulle holder, badehylde, toiletrulle holder. Super design som lige passer ind i vores stil og hjem 😃

Antwoord van Bastant Design
Jeg fik en dejlig personlig betjening gennem mail

Antwoord van Bastant Design
God kvalitet og god service… sender de varmeste anbefalinger. Mange tak😊

Antwoord van Bastant Design
De smukkeste og lækre produkter. Vi er så glade for vores køkkenrulleholder. Den er alle pengene værd.
Der var desværre en fejl på den, men Gry løste det - med hurtig, personlig og bare virkelig god service.
Kæmpe anbefaling!

Antwoord van Bastant Design
Virkelig et flot håndværk og et smukt design!
Vi har netop modtaget en køkkenrulleholder og bakke i børstet messing. Gedigen og solidt, lige dele råt og æstetisk flot design. Funktionelt, praktisk og smukt for øjet.
Jeg har før købet haft kontakt til kundeservice, som var så søde og hjælpsomme!
Det er ikke sidste gang vi køber herfra! Vi taler allerede om vores næste køb.

Antwoord van Bastant Design
Jeg kan give mine bedste anbefalinger til firmaet! Vi har købt en køkkenrulleholder i poleret messing, og den er fantastisk flot og lækker. Jeg havde ledt længe på nettet efter en smuk køkkenrulleholder, men der har ikke været noget som helst, der matchede, før end dette lille, fine firma lancerede nogle i overdreven kvalitet. De fåes i flere forskellige materialer, og der er filtbund under, så man ikke får mærker på sarte borde etc.

Antwoord van Bastant Design
Lees meer over geverifieerde reviews.