Bataviacasino Reviews

Een review schrijven

Wij controleren reviews

rotte casino…

ik heb geen naam voor deze F S BATAVIA KASINO

als je wint willen ze weten waar je geld vandaan komt

Jammer dat Unibet er niet meer is je kon gewoon met 5 euro 700 euro van maken.
en ook cadeau bij hun krijgen.

Ik heb meegemaakt dat terwijl ik aan het winnen was bij Batavia hadden hun mij meerdere keren geblokeerd.
Hun moeten echt van de aarde verdwenen. en onbeschoft ze hebben geen respect. en ze maken een afspraak daarna gaan ze zeggen dat de persoon ziek is, hopen dat ie ziek blijft

20 juni 2022

Wil wel iets positiefs zeggen maar er…

Wil wel iets positiefs zeggen maar er is gewoon niks goeds te zeggen over dit casino. Speel al zo'n 5 jaar online en hc is beroerd, betcity is beroerd maar dit is waarschijnlijk met kleine voorsprong de beroerdste. Je wint inderdaad tijdens het spelen bijna niks en de bonus valt bijna nooit en als ie valt dan is de prijs een lachertje. Bij Toto kun je af en toe een klapper maken, dat je nog maar E 12 verspeeld hebt bv en ineens E 400 wint. Dat gebeurt hier gewoon niet. Zeggen mensen dat ze de uitbetalingspercentages hebben aangepast, misschien. Of het komt doordat niemand hier bijna speelt? Als er E 800 per week in een kast gaat kun je geen hoge prijs uitbetalen, als er E 8000 in gaat wel. Dat inloggen met je pasje is toch ook je reinste totale onzin, dat irriteert me enorm, begint het al met zuchten. Dan win je niks. Die ordinaire naam past echt perfect bij dit casino. Een ramp dit, mij zie je hier niet meer, ik gun het iedereen en verliezen hoort erbij maar als je nooit wat wint heeft het gewoon geen zin.

20 april 2022

RTP is zwaar gemanipuleerd

Dit casino klopt niet. De RTP komt totaal niet overeen. Ik speel al jaren op slots en dit is echt het meest ongelofelijke wat ik ooit meegemaakt heb. Er valt gewoon niks te winnen. Inmiddels al bijna 20.000 EU gestort en ze blijven alles nemen. Zodra je hogere inzetten speelt, geven de slots niks meer. Hier moet een onderzoek naar komen. Ik zou zeker niet aanraden om hier te spelen.

22 februari 2022

Deze site zit vol bandieten

Deze site zit vol bandieten, eerst een beetje geven, dan alleen nog maar nemen op grove schaal😠 niks extra,s zoals bonusen alleen maar de optie om je geld op te slurpen, ik heb nu zwker 30 keer opgewaardeerd en niet een keer ook maar een beetje gewonnen wat zich loont om uit te betalen, deze site is een goedkopen kopie van het echte werk en is alleen maar op de loer naar jou centen!! (Ze mogen mijn anus leegzuigen als ik buikpijn heb! Stelletje smeerlappen!!

21 februari 2022

Waardeloze RTP

Dacht zal ondanks alle negatieve reviews toch nog is proberen 400 euro en geen enkele noemenswaardige prijs, bonus spellen zijn om te janken zo laag, krijg je eindelijk na 200 euro een bonusspel krijg je een wopping 6 euro laat me niet lachen wat een slechte payout, verliezen kan altijd maar jezus na een tijd spelen win je vrijwel niets hier....speel hier maar niet trouwens bij geen enkele `goedkeurde` nederlands casino wat een aanfluiting, accounts dichtgegooid stort geen cent meer.... doe ermee wat je wilt maar je bent gewaarschuwd.

19 februari 2022

Wilde het nog een kans geven

Wilde het nog een kans geven. Alles bij elkaar 200 euro opgewaardeerd.

Maar geen enkele keer winst gehad of uit betaald. Ik snap dat je niet altijd kan winnen, maar zelfs de kleinere winsten, dat je wat langer kan spelen lijken niet bestaand.

Spelaanbod is prima, maar de winkansen lijken extreem klein. Waar je bij andere casinos om de draai wel iets wint (al is het maar 40 cent op een inzet van 1 euro), krijg je bij dit casino (inmiddels Kansino) om de 10 draaien als je geluk hebt.

Erg jammer. Account permanent afgesloten. Ik blijf Betcity wel gebruiken als casino.

18 februari 2022

Ik schaar mij achter lederen…

Ik schaar mij achter lederen hieronder,1 grote dievenbende
Ik heb gechat met ze en gevraagd waar ik de uitbetalingspercentages kan vinden........ antwoord die hebben wij niet.
Pure oplichting dus.

16 februari 2022

Wat een scam casino is dit zeg al paar…

Wat een scam casino is dit zeg al paar x 100 euro ingezet en steeds nix gewonnen met lightning roulette terwijl ik op 35 nummers inzet valt die nog op het 1e nummer wat ik niet heb heb het gevoel dat ze bij hogen inzetten kunnen zien wat jij inzet en pakken ze je geld in 1x weg speelde hier alleen omdat me limiet niet kan veranderen bij toto daar winde ik 6 dagen lang 400 euro iedere dag en hier met mijn zelfde tactiek helemaal nada mensen speel hier niet want het is een grote oplichterij ik beveel jullie toto casino lightning roulette aan ps wat een dikke stront

15 februari 2022

Zeer slecht

Zeer slecht. Geen noemenswaardige bedragen gewonnen. In het begin geven ze een klein beetje en de rest vreten ze op.

4 februari 2022

Wat een mega slechte reclame.

Wat een mega slechte reclame. Echt de slechtste van de eeuw, inclusief vorige eeuw. Denk zelfs de slechtste sinds Jozef en Maria. Echt slecht dus. Die site heb ik niet eens gekeken, dat durfde ik na die reclame niet meer aan. Je telefoon zou maar eens ontploffen... 😶

2 februari 2022

Geregistreerd en gestort niets gekregen

Geregistreerd en gestort. Geld via ideal afgeschreven. Melding van casino storting geslaagd echter niks in mijn account. Onder transacties staat bij de storting een foutmelding. Live help en gebeld.

1. Je hebt met ander rekening ingelog dan gestort. Uh niet waar.....
2. Je bank heeft een storing.....uh nee niet waar
3. Je bent over je limiet (nee serieus je ziet mijn limiet en me storting) niet waar !

We gaan het uitzoeken met paar dagen hoor je wel wat.

Nou bedankt voor niets. Geld weg dus !

26 januari 2022

Mensen

Mensen ! We worden ge naaaittt hier
Rtp klopt voor geen meter!!
Ze zijn alleen maar zakken aan het vullen!! Alles is verpest hier in nederland
Jullie blijven toch doorspelen!!!!
Je betaald eerst de belasting en dan geven ze hele kleine winsten

12 januari 2022

Letterlijk in 3 weken tijd.

Letterlijk in 3 weken tijd.

15.000€ gestort.

Met al dat gestort ben ik vanaf 0 1 x op 3000 gestaand vervolgens is dat ook gewoon weg. Op elke site lijkt alles wel zwaar teruggeschroefd dit is niet normaal. Ben aan het overwegen om juridische stappen te ondernemen.. ik kan wel janken

8 januari 2022

Het is overduidelijk dat alles is terug…

Het is overduidelijk dat alles is terug geschroefd. Geen twijfel over mogelijk…

Heb nog nooit zulke belachelijke bonus games gehad, als op deze site.

Bonus word bijna niet gegeven
En de winsten zijn amper winsten te noemen.

Ik vind het dan ook echt een schande dat sinds die nieuwe sneue wetgeving,
Ze alles zo kunnen afknijpen.

Hoop echt dat deze stomme wetgeving tenietgedaan word,
En we weer normaal op buitenlandse casino’s kunnen spelen.

En zonder bemoeienis van de staat 🤮

6 januari 2022

Toen kwam de dag dat men 10 legale…

Toen kwam de dag dat men 10 legale nederlandse casinos online gooide ,om verslaving en oplichting te verkomen . O wat had ik goed hoop dat alles eerlijk zou gaan hier ,mast helaas niks is minder waar . Ze gooien je dood met reclame zo veel dat je er bijna misselijk van wordt .En dan roepen dat het verslaving tegen gaat nou het is alleen maar erger geworden . Maar goed toen ging ik toch maar eens spelen en natuurlijk je kan winnen of verliezen in een casino . Maar batavia is 1 grote leugen . Inmiddels een paar maanden verder en duizenden euro's gestort ,steeds 20/50 euro. En je geloofd het niet maar na dus duizenden euro's te hebben gestort is mijn wallet nog iets 1xboven de 50 euro uitgekomen. Bij de meeste slots staat bij dat ze een rtp van 96% garanderen. Nou ik heb zelf eens een berekening gemaakt en kom nog niet eens aan een rtp van 8% weer een leugen dus . En als ik ze erop aanspreek zeggen ze dat niet hun maar de maker van de slots dot erbij zet .Maar mijn geld gaat na batvia an niet naar de maker dus absute onzin .En elke keer als ik ze hier een bericht over stuur beginnen zo over mijn speel verslaving bla bla . Ze verschuilen zich achter het verhaal dat het random is en dat je kan winnen of verliezen (klinkt logisch)maar in de praktijk en na het storten van duizenden euro's blijkt dit toch even heel anders te zijn. Conclusie is dat je met het veranderen van de wet je nog harder wordt genaaid als voorheen en dat alles bij deze casinos eigen belang is . Ik zoek dus ook mensen die er ook zo over denken zodat we hier samen wat aan kunnen doen !!!!dus laat het even weten

19 december 2021

Je kan alleen inloggen als je de QR…

Je kan alleen inloggen als je de QR code scant met je bankieren app . Dus niet met gebruikers naam en zelf gemaakt wachtwoord . Nee je moet je app gebruiken van je eigen bank anders kan je niet inloggen .
Hoe dom ben je dan als je dit doet ? Helemaal gestoord ben je .

25 november 2021

Heel heel slecht

Heel heel slecht. Pure oplichterij. Alle 10 de “legale” casino’s zijn allemaal van de overheid dus ga maar eens na hoe die iedereen foppen. Ik heb hier nog geen enkele keer gewonnen en ik heb echt veel gespeeld. Weg blijven van alle nederlandse casino’s!!

22 november 2021

Goed Casino

Goed Casino,
Ik heb er gespeeld en na wat slecht geluk heb ik ook goed geluk gehad, zeker op het spell double dragons en vikings go bezerk,

De problemen die ik had zijn goed opgelost door de medewerkers van de klanten service.

Nieuwe wet en regels zijn wel heel erg streng maar denk dat dit ook wel weer goed is.

20 oktober 2021
Reviews in alle talen tonen. (21 reviews)