Akta er för detta företaget! Otrevlig och tyken kundservice och vilseleder kunder då bild och text i mitt fall inte överensstämmer med verkligheten och vägrar reklamation. Sämsta upplevelsen. Behöve... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Leveransen av mitt batteri och laddare fungerade jättebra, men det som framförallt imponerade på mig var när mitt batteri började bete sig konstigt efter ett år. Efter lite mailväxling och beskrivni... Toon meer
Se deras hemska omdömen på deras danskspråkiga hemsida batterinet.dk!!! Misstag att inte kolla upp dem ordentligt innan beställning Skickar defekta och flera år gamla batterier till färska nyprise... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Måste säga det att utan att ha provat produkten så kan Jag säga det att bättre service får man leta efter. Mailade sent en fredag och fick svar väldigt fort, alltså under 20 minuter. Det ser jag som e... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
www.batterinet.se är en dansk onlinebutik med ett stort utbud av specialbatterier, batterier och tillbehör samt artiklar för ditt hem och trädgård, alltid till superskarpa och konkurrenskraftiga priser. Vi har ett stort utbud av t.ex. Litiumbatterier i olika volt, och även uppladdningsbara Litiumbatterier. Du hittar även blybatterier för t.ex. golfbilar, elbilar och elskotrar från flera märken och i olika spänningar, beroende på dina behov. Vi bär många starka varumärken som t.ex Duracell, Osram, Nitecore, Varta och Victron. Vi har ett stort utbud av alla sorters batterier för t.ex. det allmänna hushålls- eller bil-, motorcykel- och marinbatterierna samt batterier för borrmaskiner och robotgräsklippare. Behöver du pool, miniväxthus eller vinkyl eller kanske köks- och badprodukter så har vi detta också. Du hittar ett brett utbud av LED-ljuskedjor, LED-ljus och julvaror. Behöver du en bra presentidé har vi t.ex. LED-lampor, LED-strålkastare och UV-bärnstensfärgade lampor från Nitcore, som är produkter av hög kvalitet och vacker design. Vi har ett danskt lager och levererar därför dina varor med snabb leverans 1 - 3 dagar i Sverige . Vi erbjuder billig frakt från 45 SEK och fri frakt för 799 SEK. Vi står redo i kundtjänst och hjälper alltid gärna till med frågor, råd och vägledning på batterinet.se
Contactgegevens
Denemarken
- info@batterinet.se
- batterinet.se
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 58% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bra produkt snabb leverans
Snabb leverans
Snabb leverans, och batterierna verkar fungera bra
Här handlar jag gärna igen.
Snabb leverans.
Hade en fråga som jag mailade, fick snabbt svar.
Snabb hantering
Snabb leverans
Jag köpte en ny NOCO batteristartladdare
Jag köpte en ny NOCO batteristartladdare, som jag med gott resultat använt en gång i kallt väder. Mycket smidig och bra produkt. När jag cirka ett halvår senare skulle ladda upp den, så gick det inte.
Ringde då till er i Danmark och fick då höra att man regelbundet skalla ladda upp produkten flera gånger/år, annars kan den bli förstörd. Vilket den alltså hade blivit.
I den medföljande manualen står det ingenting om detta, vilket ju är häpnadsväckande, då det är så viktigt att känna till. Mannen jag talade med hos er menade att det är något alla självklart måste känna till. Det var därför mitt eget fel att produkten var trasig.
Jag höll inte med och hade fortsatt kontakt med er. Fick sen en anmodan att skicka in den trasiga produkten (kostade mig 220 kr) och så småningom fick jag en ny.

Dåligt bemötande
På telefon pratar de danska. Otrevligt bemötande. Lite bessewisser typ.

Snabbt och säkert.
Snabb, säker leverans. Tunga batterier ända fram till dörren Hur bra är inte det. Och alltihop inom 3-4 dagar.
Snabb leverans och fullgod artikel
Snabb leverans och fullgod artikel. Mycket nöjd!
Snabb leverans
I will shop from them again
I will shop from them again. Great customer service.
Snabb leverans och mycket trevligt och…
Snabb leverans och mycket trevligt och proffesionellt bemötande.Högsta betyg +++++
Bra service och support vid frågor
Warning för oseriöst företag
Warning för oseriöst företag! Köpte 24v 200ah lifepo4 batteri för nära 30.000. batteriet mäter 0 volt vid mottagandet. Batterinet.se säger att batteriet måste laddas men att ladda på batteriet gör ingen skillnad. Jag meddelar därför batterinet.se att jag ångrar mitt köp och returnerar snabbt batteriet, batterinet.se har dock 14 dagar efter ännu inte återbetalat pengarna. Batteriet.se erbjuder ingen hjälp med återtransport. Lifepo batteri måste fraktas som farligt gods.

The Deliver fine - product broken
The delivery was fine, but the NiteCore new i4-charger stopped workin, after charging three brand new Keepower batteries.

Bra service
Bra info om produkten på sidan, snabb och smidig leverans.
Tummarna upp 😁
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.