Inmiddels heb ik bij Bax de nodige adviezen gehad (zelfs één gouden tip!), aankopen gedaan en, retourzendingen verricht. Alles verloopt even goed: een ge-oliede machine! Een hele dikke 8 voor Bax!... Toon meer

Dit was mijn eerste bestelling bij bax. Super vlot verlopen. Online betaling zonder probleem. Levering vlot te volgen via mail. Levering op afgesproken moment. Ook van de ipad houder zijn we heel te... Toon meer

Begin oktober bestelling gedaan voor 17,50. Deze de volgende dag gecanceld omdat bestelling niet meer benodigd was. Volgens klantenservice geen probleem, restitutie van bedrag zou binnen 1 week p... Toon meer

2,3

Slecht

veel spullen voor de muzikant

winkel met van alles voor de muzikant.... alles wat ik er tot nu toe gekocht heb is altijd netjes afgeleverd...alleen de kreet voor 22:00 bestellen, dag erop binnen dat heb ik nog nooit meegemaakt, meestal 2 dagen later.

3 december 2017

Dik in orde

Bestel geregeld en nooit problemen gehad.
Waren ze allemaal maar zo betrouwbaar.
Dikke 10

5 februari 2016

Toppers!!

Snelle levering, goede service en redelijke prijzen. Waar vind je dat nog tegenwoordig.

19 januari 2016

Prima

Prima service. Alles loopt goed nooit problemen mee gehad en mooi assortiment m

30 december 2015

bestelling ipad houder

Dit was mijn eerste bestelling bij bax. Super vlot verlopen. Online betaling zonder probleem. Levering vlot te volgen via mail. Levering op afgesproken moment. Ook van de ipad houder zijn we heel tevreden

An Oostende

29 december 2015

Gaat altijd goed

Ik bestel regelmatig bij Bax en dat gaat (tot nu toe) altijd goed.
Snel en makkelijk, ook die ene keer dat ik iets terug stuurde.

29 december 2015

Komen afspraken niet na !!

Begin oktober bestelling gedaan voor 17,50.
Deze de volgende dag gecanceld omdat bestelling niet meer benodigd was. Volgens klantenservice geen probleem, restitutie van bedrag zou binnen 1 week plaatsvinden. Inmiddels heeft Bax het bedrag al 2 twee keer op een verkeerd banknummer van iemand gerestitueerd.
( wordt ook erkent door Bax !!)
Na diverse telefonische toezeggingen door de klantenservice wacht ik , tot op heden, nog op mijn restitutie van 17,50 .
Na herhaald bellen met klantenservice , nu na 2 maanden, nog niets opgelost. Al bij al een zeer teleurstellende ervaring met Bax

7 december 2015

Uitstekend adres

Waarom dan geen 9? Er zijn momenten dat je telefonisch geen contact krijgt: één keer heeft me dat twee dagen gekost om 'erdoor te komen'. Waarschijnlijk is Bax een beetje slachtoffer van zijn eigen succes!

24 november 2015

Alles te krijgen, snel en goedkoop

Vond snel wat ik hebben wilde op de website. Levering was, zoals beloofd, de volgende dag. En dat tegen wel heel scherpe prijzen. Top bedrijf: zeker aan te raden!!

17 november 2015

Service

Bax muziekshop is uitstekend je besteld voor 22.00 binnen 24uur nadat de betaling is ontvangen had ik mijn bestelling de volgende dag in huis. Uiterst tevreden.

5 november 2015

Producten

Goeie service snel klant vriendelijk mooie winkel
Ik kom graag terug bij jullie en met bestellen ook
Hartstikke tevreden met al m'n producten van jullie

1 oktober 2015

Behringer Eurolive F1320D actieve vloermonitor

Dit toestel voldoet helemaal aan de verwachtingen die worden gewekt op de betreffende webpagina bij Bax. Wij gebruiken de monitor voor lead vocals in een live band. Bij een juiste afregeling van de monitor heb je nauwelijks last van feedback, en mocht het een enkele keer toch verdacht beginnen "piepen" is er nog steeds de handige feedback onderdrukker. Dit toestel bezit voldoende vermogen om er in wisselende omstandigheden veel plezier van te ondervinden. Wij zijn er zeer tevreden van.

Het toestel is aangekocht bij Bax in NL. Onze ervaring met leveringen aan huis en met afhalingen in de winkel te Goes, zijn over de hele lijn positief. De zeldzame keer dat er een probleempje is, wordt dat met de glimlach en met veel commercieel gevoel opgelost. Na elke aankoop, en dat zijn er al heel wat geweest, is het alweer uitkijken naar de volgende nieuwsbrief. Dat er nog bestellingen bij Bax zullen worden geplaatst, is een zekerheid. Wij bevelen Bax aan bij onze collega's in het vak.

18 september 2015

Is dit jouw bedrijf?