Kontaktede firmaet dagen før vi skulle bruge levering af 108 krus med logo. De blev lavet straks (med flere forslag pr. mail fra firmaet samme aften til grafiske justeringer) og vi havde de færdige... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Stod pludselig med trænings dragter der skulle have sponsortryk til prisoverrækkelse på rådhuset mandag eftermiddag kl. 17. Indleverede dragterne hos Baze Horsens mandag morgen. Baze sørgede selv... Toon meer
Det kan ikke blive meget bedre! købte 2000 kuglepenne med vores firma logo, og det er en meget god kvalitet til prisen, ca 7dkk per stk. Igennem hele forløbet oplevede jeg fremragende kommunikatio... Toon meer
Jeg bestilte varerne 2 måneder før ønsket levering (uge 48) Mandag i uge 48 blev jeg ringet op og informeret om at fragtmanden ville komme i tidsrummet 10.00 - 12.00, og om jeg ville have det nogen sp... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Vi sætter turbo på kreativiteten, og sammen med vores kunder finder vi de produkter, der skal være med til at synliggøre virksomheden udadtil. Den vigtigste opgave er, at få skabt præcist det signal, som virksomheden ønsker at sende.
Gaver til kunder og medarbejdere ved særlige lejligheder fylder rigtig meget i vores hverdag, særligt julegaverne, som skal bringe glæde hos kundernes medarbejdere, når året går på hæld. Gaver der gives med glæde har høj prioritet, og vores store showroom viser et bredt udvalg af kendte og efterspurgte designervarer.
Inden for firma- og arbejdstøj klæder vi kunderne på til enhver tænkelig arbejdssituation.
Vi har et bredt sortiment, og det er muligt at specialfremstille beklædning efter de ønsker og behov, I må have hos jer. Baze blev grundlagt i 1995 i Horsens, og har gen- nem tiden udviklet fire kerneområder (Reklamegaver, Firmagaver, Firmatøj og Arbejdstøj) i takt med at efterspørgslen voksede.
Baze har salgsafdeling i Farum og hovedsæde i Horsens. Vi er 19 dedikerede medarbejdere, som i tæt samarbejde – hver dag – løser alle opgaver inden for vores fire kerneområder.
Vi vil gennem adfærd og handlinger kontinuerligt tilstræbe fuld kundetilfredshed. Uanset hvem du henvender dig til hos Baze, møder du engagement og involvering.
Vi arbejder alle ud fra devisen:
“Hvad du ønsker, skal du få”.
Dorte Frandsen
Founder
Islandsvej 28, 8700, Horsens, Denemarken
Hurtig levering af lækre produkter. Dog var bestillingsprocessen en smule stressende.
vi har købt usb-stik og har fået varerne til den lovede tid i en nydelig udførelse. Vi fik mulighed for korrektur på det tryk af vores logo, som vi gerne ville have på.
3DP-Steka Reklame - Baze Øst har kommet med en klar og enkel vejledning samt leveret et perfekt arbejde til slut. Gennemført professionelt som jeg gerne kan anbefale til andre.
Fungerer upåklageligt - god service
Flotte paraplyer vi modtog hurtigt.
Godt sted at handle sine badges;)
Jeg kan kun anbefale og snakke positivt omkring det samarbejde vi har haft med 3DP- Steka reklame lige fra den første mail, personlige kontakt, forslag og mail til de fineste Pins stod leveret på adressen. Hurtig service levering og flot arbejde, prisen kan man heller ikke diskutere. Helt sikkert noget vi skal benytte på et andet tidspunkt.
Alle medarbejdere giver fantastisk service i en dejlig uformel tone. En skøn samarbejdspartner.
Jeg har købt bolscher ved steka, der er fin service og et bredt udvalg, kan anbefales
Rigtig od service har handlet her for første men helt sikkert ikke sidste gang
God service og hurtig ekspedition.
Det firma vil jeg helt bestemt benytte næste gang.
Det har været en sand fornøjelse at arbejde sammen med Steka. Fra start har de været proaktive og hjælpsomme. Produktet er leveret før tid og det er over alt forventning.
god vejledning, fin service og et super produkt mange tak
Altid venlig og hyggelig modtagelse når vi kontakter Steka. Ordrer udføres hurtigt og godt. Vi er yderst tilfredse med samarbejdet.
Fik meget hurtigt repons på min henvendelse, samt efterfølgende rigtig service. En god og hurtig håndtering af vores hasteopgave.
Kan kun anbefale Steka. Rigtig hurtig levering, udemærket kvalitet, der er god overensstemmelse mellem kvalitet og pris. Serviceorienteret og professionelle.
Som kunde hos Steka gennem maaaange år må jeg sige at det er et samarbejde udover det sædvanlige. De finder altid det, der viser sig at være den bedste løsning, og både tid og priser stemmer med aftaler og kvalitet. Vi har købt ind til os selv - og til flere kunder og opgaver gennem årene og altid med alles udelte tilfredshed som resultat.
Stol på Steka!
Vi har nu fået lavet "muleposer" med firmatryk i 4 år og vender tilbage ... igen og igen :-)
Jeg har fået leveret en del t-shirts med fejl i trykket og der har manglet t-shirts. Desuden har jeg flere gange måttet vente på de sidste t-shirts fordi de har været i restordre
Lees meer over geverifieerde reviews.