De site is heel overzichtelijk en makkelijk in gebruik. We hadden snel een nestje gevonden waar we onze pup gaan halen. De tips die we krijgen in de mail zijn ook erg handig.

De site komt heel betrouwbaar over, daarom lid geworden voor 10 euro. Nou geweldig zeg je kan wat pups bekijken, maar bij bekijken blijft het helaas. Wil je meer weten ( de prijs, zijn ze nog vri... Toon meer

Waardeloze site, aangemeld als fokker met een nest, voor €44,90 een booster aangeschaft, en helemaal nul, niks. geen traffic. link naar eigen website is verboden. Nu komt het mooiste, na 1 x een beta... Toon meer

Bewust gekozen om via Bazoeki te gaan zoeken (wetende dat er extra kosten aanhangen) na veel zoeken via internet en andere wegen. Echt een hele goede fokker gevonden en leuke pup erbij in het gezin.... Toon meer

1. Huisdierenadoptiedienst

Koop jouw pup in een veilige omgeving van een vooraf gescreende fokker of verkoop jouw pups aan serieuze baasjes.

3,3

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Goed idee, slechte uitvoering

Op het eerste oog redelijk betrouwbaar, maar niet zoveel pups beschikbaar. Er worden nestjes van honden aangeboden die geen perfecte testuitslagen hebben. De gebruiksvriendelijkheid laat zeer te wensen over. De afbeeldingen van de pups zijn niet up to date. De testuitslagen zijn bijna onleesbaar doordat ze in een heel smalle kolom staan. Favorieten beheren is echt een nachtmerrie. Als je vanuit je favorieten lijst op een puppy klikt kan je niet meer bij het nest kijken en dus ook niet naar de ouder honden. De zoekfunctie is ook om te janken. Je kan niet op meerdere rassen zoeken, niet sorteren en niet de maat (schofthoogte of gewicht) selecteren (ja, pas als je op een ras gezocht heb kan je in sommige gevallen een 'formaat' kiezen). Voor een betaald platform is de functionaliteit ver onder de maat.

9 januari 2025

Hoi Fleur,

Dank voor jouw review en feedback, dat is ontzettend waardevol. Ook al ontwikkelen wij natuurlijk met de beste bedoelingen, kunnen zaken in de praktijk werken om 'om te janken'.

We hebben reviews zoals die van jou natuurlijk liever niet (dan zou namelijk alles perfect werken), maar we hebben liever dat je het zegt dan niet. Dat geeft ons inzicht vanuit de gebruiker en kunnen we het verbeteren.
Daarom willen we je heel erg bedanken en als excuus en bedankje mag je ons mailen, dan krijg je van ons een cadeautje voor jouw pup, als goedmakertje!

Overzichtelijk

Fijne site makkelijk contact leggen.
Je voelt je veilig om een pup te kopen via deze site.
Geen 5 sterren omdat ik persoonlijk €100,- voor bemiddeling en ook nog €25,- voor inschrijving best aan de prijs vind. (Ik had een aanbieding en kon 4.95 inschrijfkosten betalen)
En zeker omdat ze na 1x de fokker te hebben gecontroleerd daar geen zicht meer op houden. Maar ondanks dat toch een fijn gevoel bij onze fokker en voor dat beetje meer zekerheid betalen doen we dan toch liever dan via een site waar helemaal geen zicht op welzijn en gezondheid is.

Update.
Na het horen hoeveel de fokker ook nog voor de site moet betalen heb ik mijn aantal sterren aangepast. Nogmaals erg blij met onze pup en de site is ook fijn maar gewoon veelste duur met het werk wat ze doen en hoeveel ze er aan verdienen.

7 januari 2025

Beste Debbie,

Bedankt voor je fijne feedback! We houden zicht op de fokkers door middel van contact, nieuwe bezoeken bij verhuizingen en surprise bezoeken bij klachten.

Het klopt inderdaad dat ook de fokker moet betalen voor onze service. Hier bouwen wij apart een hele tool/mini website voor waar zij alle zaken kunnen regelen naast het fokken zelf. Hier zit veel werk in en brengt veel voordelen voor hen wat ze nergens anders kunnen vinden. En wat stukken goedkoper is dan zelf een website bouwen ;).

Wat fijn dat je een leuke pup hebt gevonden bij een fokker waar je een fijn gevoel bij had! Heel veel plezier met de pup.

Team Bazoeki

Zeer goede ervaringen met Bazoeki en…

Zeer goede ervaringen met Bazoeki en het vinden van een pup! Kwalitatief goede fokkers die up to date pups aanbieden.
Regelmatig wordt er gecheckt of het contact met de fokkers goed gaat. Ben onder de indruk.

20 december 2024

Antwoord van Bazoeki

Bedankt voor je super fijne feedback! Wat leuk dat we hebben kunnen helpen in je zoektocht naar een pup.

Onze hond was overleden en toen…

Onze hond was overleden en toen ingeschreven bij bazoeki,makkelijk zoeken en snel contact met de verkoper.het gevoel dat je een gezonde pup aanschaft was voor ons erg belangrijk omdat we al een slechte ervaring hebben gehad met een hond uit Hongarije,en dat weet je dan eigenlijk pas te laat.
Nu word je verliefd op een pup en je weet van te voren dat alles goed gecontroleerd is.
Dank voor dit alles,we zijn erg blij met onze nieuwe pup.Groetjes Francy Janssen

7 december 2024

Beste Francy,

Bedankt voor je super fijne feedback! Wat vervelend dat jullie in het verleden een slechte ervaring hebben gehad met het kopen van een hond. Super leuk dat wij hebben kunnen helpen met het vinden van een gezonde pup, bij een betrouwbare fokker! Heel veel plezier met de pup.

Kosten en gebruiksvriendelijkheid

De gebruikersvriendelijkheid van deze site laat echt te wensen over. Daarnaast vind ik dat deze site voor (potentiele) kopers gratis moet zijn. Hierdoor verlaag je de drempel van mensen om bij een goede fokker te kopen, i.p.v. een broodfokker.
Ik haak af omdat ik de manier van marketen en daar geld voor vragen zeer onterecht vind en afbreuk doen aan het doel. Jammer!

17 december 2024

Beste Jeanny,

Wat vervelend dat je je zo voelt. Helaas kunnen wij het gebruik van de site niet gratis maken, omdat er achter de schermen veel kosten aan verbonden zitten. Ik wens je heel veel succes en plezier in de zoektocht naar een pup!

Werkwijze site/inbox

De manier hoe de communicatie, mail contact gaat is niet fijn. De fokker kan je afwijzen als je na 1 dag niks laat weten. Dan ben je dus opeens geblokkeerd en kan je geen contact meer opnemen. Vrij rigoureus en snap niet goed waarom. Ook heb je zelf geen optie om mails te verwijderen. Ben zelf nog in oriëntatie fase. Bij 1 fokker langsgeweest. Had meerdere honden buiten in hokken. De puppy's lagen in een hok ernaast. Ontlasting met vliegen. Zag er niet heel schoon/ goed uit. Contact met andere fokkers waren beter maar ben er nog niet langsgeweest.

12 december 2024

Beste Lilian,

Wat vervelend dat je deze ervaring hebt gehad. Het klopt dat fokkers consumenten op elk moment kunnen afwijzen, zo maken zij ook vaak gebruik van een screeningsproces voor potentiële baasjes. Wanneer een fokker hier gebruik van maakt is per persoon anders. Het klopt ook dat we fokkers met verschillende vormen van fokken hebben, waaronder fokkers die gebruik maken van kennels. Een bezoek is natuurlijk een momentopname, dus het kan zijn dat er dan ontlasting ligt. We hebben strenge criteria waar deze fokkers aan moeten voldoen en dit controleren we allemaal bij een huisbezoek. Deze manier van fokken past niet bij iedereen, dus het kan natuurlijk zijn dat dit geen match is. Wat fijn dat contact met andere fokkers beter was, ik hoop dat je een super leuke pup vindt!

Team Bazoeki

Geweldige ervaring bij het vinden van onze puppy!

Via Bazoeki hebben wij onze golden retriever Simba gevonden, en we zijn ontzettend tevreden over de hele ervaring. De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, en het aanbod van fokkers voelde betrouwbaar en zorgvuldig geselecteerd. Het proces was duidelijk, en we hadden snel contact met een geweldige fokker die aan al onze wensen voldeed.

Wat we vooral waardeerden, was de transparantie en de begeleiding in elke stap. Het voelde alsof Bazoeki echt oog heeft voor het welzijn van de dieren en het vinden van de perfecte match voor toekomstige baasjes. Simba is nu bij ons thuis, en we hadden ons geen beter maatje kunnen wensen.

We raden Bazoeki aan iedereen aan die op zoek is naar een puppy op een eerlijke en verantwoorde manier!

13 december 2024

Beste Florian,

Bedankt voor je super mooie review! Wat een fijne feedback en leuke woorden om te lezen. We wensen jullie en Simba heel veel geluk toe samen!

Op zoek naar puppy Golden Retriever en succes

Op zoek naar een puppy Golden Retriever zijn we terecht gekomen bij Bazoeki. Goede informatie en regelmatig emailcontact over contact met de fokker. Zeer tevreden met Bazoeki website en medewerkers.

11 december 2024

Beste L. van der Glas,

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met Bazoeki. We wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe maatje!

Aangenaam verrast

Het is misschien clichématig maar ik ben aangenaam verrast door de goede service en open gesprekken op de site

5 december 2024

Beste Henk-Jan,

Wat leuk om te horen! Bedankt voor je fijne review en leuk dat we onderdeel uit mogen maken van jouw zoektocht naar een pup!

Team Bazoeki

Heel snel een goede en aardige fokker…

Heel snel een goede en aardige fokker gevonden. Bazoeki reageert snel op email en is altijd erg vriendelijk. 10 sterren !

24 november 2024

Antwoord van Bazoeki

Bedankt voor je super fijne review! Wat leuk dat we onderdeel uit hebben mogen maken van je zoektocht naar een pup en wat fijn dat je door ons in contact bent gekomen met een goede fokker. Heel veel plezier met de pup!

Ik ben met Bazoeki in zee gegaan en…

Ik ben met Bazoeki in zee gegaan en aangemeld 1,99 betaald via ING. Nu zegt men dat mijn emailadres niet bekend is , hoe is dit nu mogelijk. Er komen hier nog meer berichten.........

26 november 2024

Beste Henk,

Wat vervelend om te lezen dat je niet kan inloggen. Heb je jouw account aangemaakt met een ander emailadres dan je wellicht denkt (omdat je meerdere emailadressen hebt)? Of heb je een account aangemaak/geregistreerd met de knop 'registreer via Google' of 'Registreer via Facebook'? Dan is het inderdaad niet mogelijk om via emailadres daarna in te loggen, maar via de mogelijkheid die je hebt gekozen.
Zou je ons een mail willen sturen, dan kunnen wij met je meekijken...

Bernedoodle Fokker Judy en Coen Termeulen uit Purmerend

Wij willen graag onze positieve ervaring delen met de Bernedoodle fokkers Judy en Coen Termeulen uit Purmerend. Ons gezin was op zoek naar een pup en we kwamen in contact met Judy, die ons vanaf het eerste moment een warm en betrouwbaar gevoel gaf.

Het begon allemaal toen we interesse toonden in een reutje met een rood bandje uit hun eerste nestje. Binnen no-time kregen we een reactie van Judy, wat al een fijn gevoel gaf. Ze stelde voor om elkaar via een video-oproep te ontmoeten, wat we als een uitstekende manier beschouwden om elkaar beter te leren kennen. Tijdens dit gesprek kregen we niet alleen een goed beeld van het nest en het reutje dat onze interesse had gewekt, maar ook van hoe zorgzaam Judy en Coen met hun honden omgaan. We zagen de moederhond Charley en haar pups, en het was duidelijk dat de pups in een liefdevolle omgeving opgroeien. Het voelde meteen goed, zowel voor ons als voor de fokkers, wat de klik tussen ons gezin en hun gezin nog versterkte.

De communicatie was helder, open en warm, en Judy en Coen gaven ons het vertrouwen dat ze echt om het welzijn van de pups geven. Ze lieten ons zien hoe ze de opvoeding van de pups serieus nemen en zorgden ervoor dat we ook hun gezin konden leren kennen. We voelden ons echt op ons gemak en wisten dat de pup in goede handen zou zijn.

We hebben meteen tijdens het eerste gesprek de koop van onze pup, die we Benji hebben genoemd, afgerond. Dit gebeurde in een open en eerlijke sfeer, en we kregen alle ruimte om vragen te stellen en alles te bespreken. De zorg en liefde die Judy en Coen in hun werk steken, is duidelijk zichtbaar.

Binnenkort gaan we Benji voor het eerst in het echt ontmoeten, en we kunnen niet wachten om naar Purmerend te gaan om hem, moederhond Charley en het gezin van Judy en Coen in levende lijve te ontmoeten. We zijn ontzettend enthousiast en vol vertrouwen dat we een geweldige pup van hen gaan ontvangen.

Wij raden Judy en Coen dan ook van harte aan als fokkers voor iedereen die op zoek is naar een gezonde, liefdevolle Bernedoodle. Hun betrokkenheid en zorg voor hun honden zijn werkelijk top!

22 november 2024

Beste Elburg,

Wat fijn dat jullie zo'n goede ervaring met Judy en Coen hebben gehad en dat jullie een leuke pup hebben gevonden! Heel veel plezier met jullie nieuwe maatje.

Een fijne betrouwbare platform

Wij zijn al een poosje op zoek naar een betrouwbare fokker, en kwam de site Bazoeki tegen op internet. Een mooie en duidelijke site waar alleen de beste fokkers op terecht komen. We hebben €25,- betaald, om zo in contact te kunnen komen met fokkers. En zo kwamen wij heel eenvoudig bij de juiste fokker uit. We hebben een afspraak kunnen maken, en binnen een week was alles in kannen en kruiken.
We hebben een hele lieve pup gereserveerd. We mochten alles vragen wat we maar wilden. De fokker nam alle tijd voor ons. Half december mogen wij onze lieve pup gaan halen. Ik heb 1 klein puntje voor Bazoeki zelf: Ik heb een account moeten maken bij jullie, en dat was prima. Maar ik wilde naderhand een aanpassing maken in het punt: 'vertel wat over jezelf' En wat ik geschreven had, kon ik niet meer veranderen. Hierdoor dacht de fokker dat ik een ander ras zocht. Dat punt kon ik dus niet veranderen. Zouden jullie hier naar kunnen kijken? Voor de rest beveel ik dit platform aan bij mensen die een hond zoeken. Wij zijn erg blij met hoe alles gegaan en geregeld is. Helemaal top!

20 november 2024

Beste Arjan,

Wat fijn dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met Bazoeki en bedankt voor je fijne feedback! Het tekstje over jezelf hoort wel aan te passen te zijn, maar soms gaat dit mis, dit gaan we dus weer even checken, bedankt!

Heel leuk om te horen dat je een leuke pup hebt gevonden van een goede, betrouwbare fokker. Heel veel plezier met jullie nieuwe maatje!

Team Bazoeki

Binnen 2 dagen een pup gekocht.

Binnen 2 dagen een pup gekocht.
Snelle reactie van de fokkers.
Bazoeki geeft toch een veiliger gevoel bij de aankoop van een pup.

18 november 2024

Beste Lou,

Bedankt voor je fijne review en wat leuk dat je een pup hebt gevonden bij een goede, betrouwbare fokker! Heel veel plezier samen met je nieuwe maatje.

Erg tevreden!

Wij zijn echt heel erg tevreden met deze betrouwbare site. Laagdrempelig benaderbaar en actief, alles is goed geregeld. Enige puntje is de voorwaarden, die zouden net iets makkelijker vindbaar op de site mogen staan. Nu moet je echt heel goed zoeken, maar als je het vindt dan staat alles er wel.

19 november 2024

Beste Chantal,

Bedankt voor je fijne feedback! Wat leuk dat je een goede ervaring met ons hebt gehad. Ook je feedback over de voorwaarden is voor ons heel waardevol om te horen, bedankt daarvoor en leuk dat we onderdeel uit hebben mogen maken van jouw zoektocht naar een pup!

LET OP !

LET OP !! Extra kosten
Ik moest , na een account aangemaakt te hebben , 25€ betalen om contact gegevens te krijgen van de fokker . Alá, het zei zo. Het ergste vindt ik echter dat , nu ik een deal met de fokker heb gesloten , ik ook nog 100€ moet betalen voor een koperbescherming , waarvan ik vindt dat het eigen keuze zou moeten zijn om deze af tesluiten .Vindt ik sowieso veel te veel , daar ik die 25€ ook al heb moeten betalen en zeer onduidelijk gecommuniceerd wordt naar de klant toe betreffende de verplichting zo’n bescherming af te sluiten. Raad iedereen aan goed de kosten in de gaten te houden eer u met bazoeki in zee gaat . Ik ga dit bedrag niet betalen ,omdat deze kosten niet zichtbaar op de website pas nadat je een account hebt aangemaakt
Bazoeki geeft te kennen dat dit van te voren op hun website staat vermeld en dat LIEGEN ZIJ......

1 november 2024

Hoi Wilma,

Ontzettend jammer om te lezen dat je het zo hebt ervaren, zeker nadat wij jou zowel per email als telefonisch te woord hebben gestaan. Ook jammer om te zien dat je niet de moeite hebt genomen om zelf een review te schrijven, maar deze simpelweg hebt gekopieerd van iemand anders.
Zoals mijn collega al aangaf tijdens het telefoongesprek, zijn wij gewoon transparant in de kosten, die je ziet op het moment van afsluiten. Dus over de 25 euro en de 100 euro (no cure no pay) bij een geslaagde match. Sterker nog, dit moeten we laten zien op het moment van afsluiten vanwege Nederlandse regelgeving. Maar wellicht heb je dit niet goed verstaan doordat je nogal 'luidruchtig' aan de lijn hing bij mijn collega.
Maar dat het niet duidelijk genoeg voor jou was, dat is waardevolle feedback voor ons waar we iets mee zullen doen.

Gelukkig heb je, net als diegene van de originele review, een leuke lieve en gezonde hond gevonden van een betrouwbare fokker via ons platform. Voor een prijs van 125 euro totaal, waar je voor 10 jaar (de gemiddelde levensduur van een hond) plezier van hebt.
En dat vinden we het belangrijkste!

Met diervriendelijke groet,

Team Bazoeki

Slechts een kleine vergoeding voor…

Slechts een kleine vergoeding voor Bazoeki om in contact te komen met alleen betrouwbare fokkers.
Zo weet je dat je snel en serieus voor een mooi hondje in aanmerking kunt komen.
Wij als nieuwe eigenaar van een pup (21 november) zijn heel serieus bevraagd, waardoor ook de fokker weet dat het hondje een goed thuis wacht.

COMPLIMENTEN!!!!!!

11 november 2024

Hoi Peter,

Wat een ontzettend groot compliment, dank!!
Wij worden heel erg blij van jouw feedback en we wensen jullie al het geluk en goeds!

LET OP !! Extra kosten

Ik moest , na een account aangemaakt te hebben , 25€ betalen om contact gegevens te krijgen van de fokker . Alá, het zei zo. Het ergste vindt ik echter dat , nu ik een deal met de fokker heb gesloten , ik ook nog 100€ moet betalen voor een koperbescherming , waarvan ik vindt dat het eigen keuze zou moeten zijn om deze af tesluiten .Vindt ik sowieso veel te veel , daar ik die 25€ ook al heb moeten betalen en zeer onduidelijk gecommuniceerd wordt naar de klant toe betreffende de verplichting zo’n bescherming af te sluiten. Raad iedereen aan goed de kosten in de gaten te houden eer u met bazoeki in zee gaat . Ik ga dit bedrag wel betalen daar ik een leuke pup gevonden heb , maar ben het nog steeds niet eens met de extra kosten .

22 oktober 2024

Beste L.D. Goossens,

Dank voor je feedback, jammer om te lezen dat de kosten niet duidelijk genoeg was.
Een account bij Bazoeki is nooit een verplichting alsmede de Kopersbescherming, dit staat je volledig vrij om zelf af te sluiten of niet.
Helaas kunnen de de dienst die we leveren niet gratis aanbieden, we gaan tenslotte langs bij de fokker en checken alle gezondheidspapieren van de ouderdieren, waarbij we ook nog een website bouwen zodat oa jij dit kunt zien.
Mocht je hier gebruik van willen maken dan laten we op het moment van afsluiten duidelijk zien wat een account kost (25 euro) alsmede de vergoeding van 100 euro (no cure no pay bij een geslaagde match).
Dat het toch niet duidelijk naar voren is gekomen, is voor ons waardevolle feedback.

We zijn in ieder geval blij om te lezen dat het wel gelukt is om een leuke pup via ons platform te vinden. Daar doen we het voor!

Groeten,

Team Bazoeki

Ik had nog nooit van Bazoeki gehoord

Ik had nog nooit van Bazoeki gehoord.
Door de makkelijkheid en gebruiksvriendelijke website heeft mij direct in contact gebracht met de juiste fokker. Waardoor ik binnenkort mijn puppy snel in m'n handen kan sluiten . Bazoeki brengt niet alleen jou en je fokker in contact maar je vind ook veel informatie betreft aanschaf van mijn pup. Ook krijg je een berichtje van Bazouki zelf of de communicatie optimaal verloopt. Ze staan altijd klaar voor vragen.

27 september 2024

Beste Xiomara,

Bedankt voor je fijne review en wat leuk om te horen dat je via ons in contact bent gekomen met de juiste fokker! Heel veel plezier met je nieuwe maatje.

Beste John,

Bedankt voor je feedback, dit is voor ons heel waardevol. Helaas kunnen we onze diensten niet gratis aanbieden, omdat er achter de schermen veel kosten aan verbonden zijn. We wensen je heel veel succes en plezier met je zoektocht naar een pup!