Bazuin & Partners Gerechtsdeurwaarders Reviews 19

• Westerstraat 5, 3016 DG, Rotterdam, Nederland

• bazuin.nl

1,7

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Waardeloos

Akkoord gekregen om loonbeslag bij een hele jonge dame eraf te halen, waardoor ik een traject bij een stichting kon aanvragen. Intake staat voor 05-03, weigeren ze nu het loonbeslag eraf te halen waardoor deze dame niet geholpen kan worden. Kansloos bedrijf, geeft niks om mensen.

25 februari 2026

Postcodes zijn moeilijk

We kochten een huis en de vorige eigenaar kreeg brieven van dit bedrijf. Geen idee of hij klant was, of dat er geld geind moest worden. De eerste brief retour afzender gestuurd, maar we kregen gewoon een paar weken later een nieuwe brief.
Ik bel. We hadden geen zin in deurwaarders voor de deur. Of ik de postcode en het huisnummer kon geven. De postcode kende ik nog niet uit mijn hoofd. Ik gaf straat, huisnummer en woonplaats. Nee, dat was moeilijk. Zo zonder postcode kreeg de juffrouw het dossier niet gevonden. Zelf maar snel even de postcode opgezocht. Want postcodes opzoeken is echt een megakarwei en zeer ingewikkeld voor dit bureau. Nu kon ze het wèl vinden. "Ik maak een aantekening en dan gaan we hem zoeken". Mijn eerste gedachte: "Hoe wil je iemand vinden als je niet eens een postcode weet op te zoeken!?"

5 februari 2026

Ik had een betalingsregeling bij dit…

Ik had een betalingsregeling bij dit bedrijf. Toen mijn regeling bijna klaar was, moest ik nog één laatste termijn van €258,67, het slotbedrag, betalen. Op 20 augustus 2025 kreeg ik van G. Ganesh bevestigd dat het dossier na deze betaling afgesloten zou worden. Het slotbedrag heb ik betaald.

Na mijn betaling ontving ik onverwachts een mail over extra kosten van €44,47 voor “afrekeningstook & service”, die nooit eerder waren vermeld en juridisch niet geldig zijn, want het dossier was volgens G. Ganesh al afgesloten.

Op 6 november 2025 kreeg ik van M.C. van Putten excuses dat die mail niet had mogen worden verstuurd en dat het dossier nu volledig is afgerond. Dus er staat NIKS meer open.

Toch ontving ik daarna weer een incassobrief voor datzelfde onterechte bedrag, en eisen dat ik het befrag binnen een paar dagen moet betalen. Ze blijven fouten maken en dreigen met kosten die juridisch niet kunnen. Ze eisen extra geld, wat je ze niet eens verschuldigd bent.

Ik heb ze daarna gemaild met dat dit niet klopt, en ik geen incasso brieven wil ontvangen die niet kloppen, en dat ik EIS dat ze mijn dossier afsluiten zoals gezegd is. Ik heb daarna geen reactie meer van ze ontvangen.

Heel erg slecht georganiseerd, onprofessioneel en niet te vertrouwen.

4 november 2025

De Nederlandse Maffia

1 ster – De absolute bodem van Nederland. Als je denkt dat het niet erger kan, komt Bazuin & Partners om het tegendeel te bewijzen.
Al meer dan een jaar word ik letterlijk gegijzeld door deze zogenaamde "incassopartij", die zich gedraagt als een combinatie van een postduif met geheugenverlies en een schuldeiser met een sadistische inslag. Je kunt 3 tot 4 mails per week sturen, bellen tot je stembanden het begeven – het maakt ze niets uit. Ze reageren simpelweg niet, of – nog erger – ze reageren bewust fout. Alsof ze een sport maken van je situatie opzettelijk erger maken.
Communicatie is een ramp van Titanic-proporties. Ze zeggen doodleuk dat je e-mailadres niet klopt, maar opvallend genoeg komen dreigementen, aanmaningen en incassokosten wél feilloos binnen. Toeval? Nee, gewoon onderdeel van hun ziek spelletje.
Ondertussen worden bedragen opgeblazen als een luchtballon vol gas. Geen uitleg, geen overzicht, alleen vage sommen, standaarddreigementen en een constante stroom stress. Je weet niet wat je moet betalen, waarom je het moet betalen, of wat de stand van zaken is – maar één ding is zeker: zij weten dondersgoed hoe ze er nog een paar honderd euro bovenop kunnen gooien.
Dit is geen incassobureau meer – dit is een boevenbende in pak.
Ze liegen, negeren, verdraaien feiten, en houden zich absoluut niet aan hun eigen afspraken. Valse beloftes worden net zo makkelijk gemaakt als verbroken. Elke interactie voelt als een opzetje om je verder klem te zetten.
Een fatsoenlijke afhandeling? Transparantie? Menselijkheid? Vergeet het.
Bazuin & Partners is het schoolvoorbeeld van hoe verrot een systeem kan zijn waarin macht en geld boven eerlijkheid en communicatie staan.
Advies aan iedereen:
📌 Bewaar álles.
📌 Neem juridische hulp.
📌 Vertrouw ze voor geen seconde.
📌 En wees voorbereid op een lang, ziekmakend traject.

10 oktober 2025

Word tijd dat we bij jullie goed…

Word tijd dat we bij jullie goed gekeken moet worden veel oplichterij tijd om dit ook naar de tv te brengen want jullie manier van werken is bagger en zal het oom op alle social media platform duidelijk maken dat ze moeten oppassen jullie verdienen geen ster maar een 0

23 september 2025

Executie vonnis niet uitgevoerd, klacht bij Kamer lopend

Sinds april 2025 probeer ik via Bazuin Partners een vonnis te laten uitvoeren dat direct uitvoerbaar en betekend is. Ik heb €700 betaald en bovendien zelf uitgebreide gegevens van de debiteur aangeleverd, waaronder rekeningnummers, werk en andere verhaalsmogelijkheden. Toch is er slechts één bankbeslag gelegd en zijn andere beschikbare mogelijkheden niet benut.

Ondanks gemaakte afspraken kreeg ik nauwelijks inhoudelijke terugkoppeling, afspraken werden niet nagekomen en op mijn mails kwam vrijwel geen reactie. Pas nadat ik een klacht indiende bij de Kamer voor Gerechtsdeurwaarders ontving ik een reactie waarin direct werd meegedeeld dat mijn dossier werd beëindigd. Tot op heden ontbreekt een eindafrekening.

Dit is een terechte klacht: ik vind dit onacceptabel en raad anderen af om met dit kantoor in zee te gaan.

( Klacht is aangemeld bij Kamer voor gerechtsdeurwaarders ik houd jullie nog op de hoogte )

14 augustus 2025

Opdrachtgever wordt niet serieus genomen en incasso duurt eeuwig

Als opdrachtgever heb ik 2 huurachterstanden met verzoek tot uitzetting ingediend bij Bazuin in februari 2025. Inmiddels na herhaalde telefoontjes en emails zijn de dagvaardingen er nog niet ( 19 augustus !!!! ) uit
Op mijn klacht heb ik een slap excuus gekregen deat wij (?) de vroegsignalering niet hadden gedaan en daardoor 2 maanden vertraging hebben opgelopen. Deze vroegsignalering had door Bazuin gedaan moeten worden. Excuus is vakantie tijd, onderbezetting etc. Kortom, zowel wij als onze klachten worden niet serieus genomen! Telefonisch is het bedrijf overigens niet of nauwelijks te bereiken, 10 minuten in de wacht is regel en geen uitzondering.
Geen sterren geven is helaas niet mogelijk.

19 augustus 2025

Kansloos

Als ik geen sterren kon geven had ik dat gedaan. Ze dreigen met een dagvaarding voor een rekening die niet van mij is.

Contact is moeizaam, duurt lang voor reactie en zijn erg onbeschoft.

Daarna komen ze met ‘bewijs’ zijn de gegevens van een man uit Hilversum ipv een vrouw uit Purmerend🙃.

Kansloos bedrijf

11 augustus 2025

Zeer onprofessioneel en intimiderend incassobureau

Wij hebben onlangs te maken gehad met een volstrekt ongegronde beslaglegging vanuit Bazuin & Partners, gericht op een persoon die niet bij ons bekend is, nooit bij ons gewerkt heeft en op geen enkele wijze aan ons bedrijf is verbonden.

Ondanks dat wij dit keurig onderbouwd en tijdig hebben gecommuniceerd – inclusief een ondertekend verklaringsformulier – kregen wij vervolgens een standaard dreigbrief terug waarin totaal geen aandacht is besteed aan onze eerdere uitleg. Sterker nog: er werd gedreigd met juridische stappen als wij geen geld zouden overmaken voor iemand die wij niet kennen, op basis van absurde aannames en feitelijke onjuistheden.

Hun bewering dat deze persoon via onze ‘dienst’ geld zou winnen slaat volledig nergens op. Wij bieden géén kansspelen aan, keren géén prijzengelden uit en hebben daar ook geen vergunning voor. Dit laat zien dat Bazuin & Partners niet alleen slecht onderzoek doet, maar ook geen enkele moeite doet om hun vorderingen inhoudelijk te onderbouwen.

De communicatie is ronduit slordig, vol taal- en spelfouten, en wordt ondertekend zonder naam of duidelijk aanspreekpunt. Alles ademt gemakzucht, onzorgvuldigheid en onprofessioneel handelen.

Als dit representatief is voor hoe dit kantoor omgaat met dossiers, dan is het ronduit zorgwekkend. Wij overwegen serieuze stappen, inclusief een formele klacht bij de relevante toezichthoudende instanties.

Absoluut geen vertrouwen in dit kantoor.

22 juli 2025

Ik sta al een aantal jaren onder bewind…

Ik sta al een aantal jaren onder bewind en dit malafide bedrijf haalt in hun botte kop om beslag op mijn leefgeld rekening te leggen. Wat juridisch gezien nooit kan. Nog erger is dat de Abnamro zonder nadenken gewoon het bedrag ook nog eens uitgekeerd heeft. Met nu ik voor dit weekend extra leefgeld heb gekregen. Wat een stel klootzakken bijelkaar zeg. Dit ga ik ze betaald zetten, door als eerst een klacht bij de overkoepelende organisatie van deurwaarders neer te leggen en ze daarna voor de rechtbank te slepen.

25 april 2025

Ze terroriseren de gewone burger en daar zou eens een stokje voor gestoken moeten worden

Nadat ik te laat was met betalen aan een instantie, werd Bazuin&Partners hiervoor ingeschakeld. Begrijpelijk, echter had ik een week eerder, zonder dat ik een herinnering of aanmaning had ontvangen, al betaald voordat zij reageerde. En dat deden zij gelijk met een hoop bombarie. Er stond iemand aan onze deur om een aangetekende brief te overhandigen met een verzend datum van een week eerder. Mijn partner moest zich aan de deur legitimeren, terwijl later bleek dat ik al een week eerder had betaald. Verder was er op mijn bankrekening beslag gelegd door bazuin&partners, wat mij naast dat dat al erg vervelend is, nog eens €50,- aan kosten gaf bovenop het incasso bedrag dat zij rekende van bijna €370,-.
Het werd mij duidelijk dat die brief te lang was blijven liggen bij hun en daarom moest het ineens extreem dramatisch worden aangepakt vonden ze bij Bazuin&partners.
Ik lees hier dezelfde ervaringen die ik toen ook meemaakte. Mailen met mijn klacht werd meerdere keren beantwoord met het benoemen van mijn rechten en plichten en niet erkennen dat de maatregelen niet in verhouding staan van situatie.
Het misbruik dat zij maken van hun zogenaamde macht, laat inderdaad zien wat een verziekte maatschappij het wordt met dit type tollenaars.

11 november 2023

Bazuin houdt zich niet aan de regels! (op basis van bijgevoegd stukje door de consumentenbond wat heet Manifest incassopraktijken/Eerlijk incasseren)

Dit bedrijf geeft precies het voorbeeld hoe het dus volgens de consumentenbond niet moet gaan.
Het volgende komt uit een stukje wat heet "manifest-incassopraktijken" geschreven door de Consumentenbond met als titel "Eerlijk incasseren":

Rondom dat leed van honderdduizenden Nederlanders is een hele industrie
gebouwd: de schuldenindustrie.
Er worden miljarden verdiend aan incassokosten, rentes en handel in vorderingen.
In 2022 bleek dat incassobureaus een winstmarge hebben van maar liefst 46 procent.
Zo blijft een hele industrie draaien over de rug van mensen die in problemen zitten.

De rest van het artikel kun je vinden op de site van de consumentenbond onder acties en claims "Manifest incassopraktijken/eerlijk incasseren"

Een Bazuin gerechtsdeurwaarders sturen gewoon een exploot op basis van een administratie die niet up2date is bij het bedrijf zelf, ze gooien er de hoofdprijs aan incasso kosten bovenop ,weigeren inzage in het dossier wegens de privacywet???, overtreden de AVG wet door informatie te verstrekken aan mijn ex vriend die op eigen initiatief belde zonder dat ik aanwezig was, weigerden en negeerden tig keren mijn verzoek overzichten te sturen in hoe mijn betalingen verwerkt zijn, onjuiste (verzonnen) bedragen die in het exploot staan en nog een aantal andere dingen.

Ik heb een klacht ingediend bij Bazuin vorig jaar, helaas wordt dit niet serieus opgepakt,
Werd er geen antwoord gegeven op mijn vragen en werd alleen de boel omgedraaid en verwezen naar wat ik volgens hun fout had gedaan...

Dat ging over een te late betaling aan de verhuurder, daar had ik een afspraak over gemaakt met de verhuurder, dus het was oke om later te betalen maar dit blijft Bazuin aanhalen als oorzaak van de problemen.

Nu bezig met de Kamer voor Gerechtsdeurwaarders om alsnog gehoord te worden bij Bazuin.

Bazuin vind het oké om mensen gewoon nog verder in de problemen te helpen en doet dit zonder blikken of Blozen.

Ik ben er helemaal klaar mee hoe het hier werkt in Nederland want hier loop ik dus al 3 jaar tegenaan.

De reden dat ik hier al 3 jaar tegenaan loop, is wegens halvering van mijn inkomen door de ziektewet en baanverlies tijdens de Corona lockdown waardoor ik in de problemen ben geraakt wegens mijn hoge vaste lasten.

Ik ga nu de strijd aan met dit soort bedrijven, ben bijna mijn huis kwijtgeraakt door dit soort onmenselijke en oneerlijke praktijken ,dat moet nu maar een keertje klaar zijn!!!

27 juli 2024

Dit bedrijf is geen eens 1 ster waard

Dit bedrijf is geen eens 1 ster waard, via mijn persoonlijke incassobureau een dossier uit handen gegeven aan bazuin en partners. Er werd telefonisch contact met me opgenomen dat desbetreffende cliënt heeft betaald maar dit werd een aantal dagen vastgehouden omdat de betaling plaatst heeft gevonden via een creditcard. Dit zou terug gevorderd kunnen worden gaven zij aan. Betalingstermijn vanuit bazuin hun kant is inmiddels al lang versterken maar heb nog steeds geen betaling ontvangen. Wil je een bedrijf die loze beloftes maakt, mooie praatjes heeft aan de telefoon en die totaal niet na komt, dan moet je bij bazuin en partners zijn.

17 mei 2024

Ik dacht voor de betekening en executie…

Ik dacht voor de betekening en executie een gerenomeerd bureau in te huren. Heb me laten verleiden door snelheid van handelen, maar de informatie was erbarmelijk en het vervolg al helemaal niet om over naar huis te schrijven. Het is toch normaal dat je informatie inwint alvorens je de volgende stap neemt. Dit bedrijf vindt dat niet normaal en wil eerst een opdracht zien alvorens iets voor je te doen. Laten je niet uitpraten en zijn niet voor het geven van advies, worden bij aanhoudende vragen heel onaardig en wensen snel het gesprek te beëindigend.

Kijk eerst even bij een ander alvorens je met hen in zee gaat. Laat je informeren en als je het eruit moet trekken of geïrriteerde antwoorden krijgt stop het gesprek en ga naar andere deurwaarder

3 februari 2022

Bij uitstek het slechtste deurwaarders…

Bij uitstek het slechtste deurwaarders kantoor ooit. Ik ken geen medewerkers van wat voor bedrijf dan ook die zo respectloos, dreigend, brutaal en onbekwaam zijn als bij dit kantoor. Ik heb meerdere malen bewijzen overlegd van alle betaalde termijnen en toch gaan ze maar door met dreigen en willen ze weer rente berekenen over een zogenaamd openstaand termijn. Ik begrijp ook even niet hoe de rente van 1 maand over 150 euro, 50 euro kan zijn? Mijn geduld is op, na maanden met emails waarin grote rode letters genoteerd staan met dreigementen en telefoontjes van ronduit onbeschofte 'pubers' is het mij toch echt genoeg. Ik ga het juridisch loket maar eens bellen voor vervolgstappen.

27 april 2019

WAARDELOZE INTERNE COMMUNICATIE

Een ster is eigenlijk al te weinig voor dit kantoor. Een resumé van wat blijkbaar de standaard werkwijze is.

Gaan dagvaarden zonder producties waaruit een vordering blijkt. Manen in de minnelijke fase aan vanaf hun afdeling BESLAGLEGGING en vragen tijdens die fase ook gegevens over werkgever en inkomen en zetten zo onnodig druk. Dat mag helemaal niet.

Weigeren om opgave te verstrekken van het verschuldigde en dat ook te specificeren, terwijl ze hiertoe wettelijk verplicht zijn.

En als je aangeeft dat ze een verstekvonnis niet hoeven te betekenen, omdat je vrijwillig (en onder protest) zal betalen, dan betekenen ze toch gewoon. Weer 80 euro extra. Tijdig antwoorden doen ze niet en hun interne communicatie is een rommeltje. Ze zijn alleen maar uit op geld verdienen want voeren graag een rechtszaak voor een hoofdsom van 30 euro voor een vordering die niet onderbouwd is en niet klopt.

Ik ben inmiddels in voorbereiding voor een klacht bij de Kamer voor Gerechtsdeurwaarders in Amsterdam. Via Rechtspraak punt nl kun je een klachtenformulier downloaden en je klacht gemakkelijk indienen.

21 januari 2019
Reviews in alle talen tonen. (19 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken