Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg søgte filtre mm til en støvmaske og modtog relevant information fra BBN Nordic ApS. I tilbød , at jeg kunne afhente et rummeligt antal filtre gratis da udløbsdato nærmede sig hvilket ikke havde... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sendte en forespørgelse på en vare der ikke stod på lager, af hjemmesiden fremgik det at der ville gå 7 dage før de ville modtage den ind på lager. Jeg fik hurtigt svar på min mail om at de umiddelbar... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Da jeg var i tvivl om noget ringede jeg for at spørge. En kompetent medarbejder ringede hurtigt tilbage og jeg fik svar. Jeg bestilte og ville gerne have leveret hurtigt, jeg ringede igen og de love... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Min bil dumpede til syn, fordi forlygterne, som er af plastic, ikke glas, var blevet uklare, som den slags forlygter har det med at gøre. Jeg søgte på nettet efter et "pudsesæt", som man kan bruge til... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Doe-het-zelfzaak
  2. Bouwmaterialen leverancier
  3. Productiedienst
  4. Gereedschapwinkel

Geschreven door het bedrijf

På BBN Shoppen kan du finde et stort udvalg af kvalitets produkter fra nogle af markedets største leverandører som f.eks. 3M, Tesa & Notrax. Vi har et stort og bredt sortiment indenfor tape, lim og klæbestoffer, værnemidler, indgangsmåtter, aflastningsmåtter, rengøringsartikler, slibeprodukter og DIY produkter til hjemmet. BBN Shoppen er en del af BBN Nordic. BBN Nordic har stor erfaring indenfor salg og rådgivning af blandt andet tape, lim, solfilm og måtter. Du er meget velkommen til at kontakte BBN Nordic for at få råd og rådgivning så vi sammen kan finde det produkt eller den løsning der passer til din opgave. Uanset om du er en virksomhed eller ringer som privat, så er vi klar til at hjælpe. BBN Shoppen har salg til både virksomheder og private.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

BBN Shoppen var billigst på nettet og…

BBN Shoppen var billigst på nettet og så var der meget hurtig levering. Kan kun være tilfreds

30 juni 2025

Kære Henrik,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - det er vi rigtig glade for.
Vi håber du bliver glad for høreværnet.

God sommer,

Tina, BBN Shoppen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik varen hurtig leveret og måtten levede op til mine forventninger👍

9 juni 2025

Kære Charlotte,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner - det betyder rigtig meget for os.
Vi håber du bliver glad for kokosmåtten,

Tina, BBN Shoppen

Ok ok

Hurtigt klart ved afhentning

8 mei 2025

Kære Erik,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner⭐, det betyder meget for os.
Håber du bliver tilfreds med folien.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Måtten ligner noget et barn har skåret

Måtte som ikke er lige - ikke er afsluttet i enderne så den taber kokos over det hele. Ligner noget et barn har skåret 🥲
Kan ikke anbefale desværre.

10 mei 2025

Hej Bettina.
Vi er meget kede af din ene stjerne.
Vi bestræber os altid på, at alt vi leverer skal være iorden.
Du ringer til os idag d. 19.05.25 kl. 09.40 hvor du beskriver din oplevelse med den måtte du har modtaget. Vi oplyser at vi meget gerne vil hjælpe dig, for en måtte skal ikke se ud som du beskriver i telefonen. Vi aftaler at du ville sende billeder af måtten, så sender vi dem til vores leverandør med det samme og du ville få svar idag d. 19.05.25. Skulle billederne vise at der var tale om en reklamation ville vi sågar kunne nå at sende en ny måtte til dig allerede idag d. 19.05.25.
Vi er derfor uforstående overfor din beslutning med at anmelde dit køb med 1 stjerne, uden at gøre brug af vores hjælp.
Skulle du ønske det, står vi gerne til rådighed med at få løst dit problem.
Mvh
Kenneth BBN Shoppen

Alt ok og i orden.

23 april 2025

Kære Ole,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjælpsome og venlige personale!

Hjælpsome og venlige personale!

26 maart 2025

Kære Daniela,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner⭐, det er vi rigtig glade for.
Håber du bliver tilfreds med limen.

Bestilte en måtte for 2 dage siden

Meget hurtig behandling.

Meget hurtig behandling.

14 februari 2025

Kære Lars
Tusind tak for din anmeldelse og stjernerne ⭐, det er vi glade for.
Håber du bliver tilfreds med tapen.

God morgen 😘

God morgen 😘

13 februari 2025

Kære Poul,
Tusind tak for din hilsen og de 5 stjerner ⭐, det er vi glade for.
Håber du bliver tilfreds med stenslagsfolien.
God dag til dig,

Altid på lager

Altid på lager, altid hurtig levering

28 januari 2025

Kære Henrik,
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner⭐, det er vi glade for.
Håber du bliver tilfreds med tapen.

10 januari 2025

Kære Peter,
Godt nytår!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvor mon min vare er?

Tak for at fremsende denne undersøgelse i stedet for den vare jeg har bestilt. Ved fremsendelse af det bestilte revurderer jeg gerne bedømmelsen.
Mvh
Lars

28 december 2024

Hej Lars
Vi beklager, at du ikke har modtaget din vare før du modtog Trustpilot invitationen (det er et system der kører automatisk hos Trustpilot).
Vi har som nævnt på flere bannere på shoppen, i ordrebekræftelsen og i autoreply du modtog, haft lukket indtil i dag d. 6 januar.
Min kollega har kontaktet dig per mail og varen bliver som lovet afsendt i dag.
Godt nytår,

Super rask akkurat som aftalt

Super rask akkurat som aftalt

19 december 2024

Kære Mads
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner⭐, det er vi glade for.
Håber du bliver tilfreds med folien.
Godt nytår!

Super service.

Super service.
De reddede min dag.

17 december 2024

Kære Vibeke
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner⭐, det betyder rigtig meget for os.
Vi er glade for at kunne redde dagen og håber du bliver tilfreds med limen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilt 1. Dag, pakket og klar til afsendelse 1 time senere. modtog næste dag. Prisen var yderst rimelig. Fantastisk betjening. Bedste anbefaling

10 december 2024

Hej Ann
Vi er glade for du har haft en god oplevelse og håber du bliver glade for lysclipsene.

6 december 2024

Hej Katja
Vi er glade for du har haft en god oplevelse og håber du bliver glade for Dual Locken.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtigt ekspedering og betjening.

Hurtigt ekspedering og betjening.

9 november 2024

Hej Natasha
Vi er glade for du har haft en god oplevelse og håber du bliver glade for Command krogene.
Tina BBN Shoppen

Lees meer over geverifieerde reviews.