Super god “førkøbsinfo” og vejledning. Jeg var helt tryg ved handlen og fik en fin service (påsætning af aftageligt træk) ved afhentning. Jeg kan varmt anbefale at handle ved B&D biler.
Vi har fået en fantastisk flot behandling hos B&D Biler. Efter at have mødt og talt med Armin. følte vi os fuldstændig trygge med, at han på vore vegne købte en flot brugt Mercedes hos Mercedes-Benz... Toon meer
Jeg ringede og spurgte om Armin kunne finde en bil med mine specifikke ønsker. Han fandt senere samme dag en til mig i Tyskland. Hele vejen igennem har der været så flot service. Det mindste spørgsmål... Toon meer
De to unge gutter, Armin som har været kontakten lige fra start og Viktor selvfølgelig også, er simpelthen bare behagelige, hjælpsomme og bare gode. Altid til at få fat på og hurtige til at sva... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
B&D Biler A/S er en bilforhandler i Skive. Vi elsker biler og er specialister i leasing og import. Vi kan hjælpe dig med at sælge din bil, og vi hjælper dig selvfølgelig også gerne, med at finde netop den bil du ønsker dig. B&D Biler er drevet af passionerede bilnørder. Vi lever og ånder for biler og for vores kunder. Vi ved, hvad du som kunde vil have, og hvad dine behov er til et køretøj. Med over 10 års sammenlagt erfaring indenfor branchen, er vi klar til at hjælpe dig godt på vej med din nye bil.
Østergårdsvej 15, 7840, Højslev, Denemarken
- kontakt@bdbiler.dk
- bdbiler.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
"Bilnørder"
Armin og Viktor er bilnørder i ordets bedste forstand. Og det er fedt når man lige skal have detaljen på plads.
De fandt en VW Transporter varevogn med alle mine ønsker til udstyr. Dette kunne end ikke VW i DK selv præstere.
Fantastisk service fra Armin og Viktor
Fantastisk service fra Armin og Viktor, der hjalp med at finde en ny bil til mig. De lyttede til mine behov og fandt en bil der passede til mit behov. Skal helt sikkert også lease min næste bil hos dem
Super hurtig og proff behandling
Super hurtig og proff behandling. Her vender man tilbage omgående omkring spørgsmål osv.
Kan varmt anbefale at handle hos BD biler, her har man forstået hvad service betyder.
Tak for hjælpen
Hos BD biler a/s fik vi en service ud…
Hos BD biler a/s fik vi en service ud over det sædvanlige. Meget kompetente og dygtige sælgere, der kunne fortælles os alt det vi havde brug for, og mere til. De gjorde leasingen fuldstændig gennemskuelig for os, så vi vidste nøjagtig hvad det handlede om, da vi tog derfra. Vi hentede en meget flot og yderst klargjort bil. Det er bestemt ikke sidste gang vi samarbejder med BD biler a/s om at finde den rette bil til os.
De lever fuldstændig op til vore forventninger af dem.
Dygtige drenge
Dygtige drenge, der yder den bedste service. Kan kun anbefales.
Hurtig og god service
Hurtig og god service. Jeg fik min Audi S3 på bare tre dage. 5 stjerne herfra!
Og fik solgt min RS3 på kort tid!
Super gode og pålidelige gutter
Super gode og pålidelige gutter. Jeg er sindssygt glad for min nye VW!
Lees meer over geverifieerde reviews.