1. Massagebenodigdheden winkel
  2. Snoepwinkel
  3. Posterwinkel
  4. Toiletbenodigdhedenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Alles voor de spannende en sfeervolle slaapkamer

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Logo BDRMstories

Antwoord van BDRMstories

Beste Haike, wat vervelend om te lezen dat je nog steeds jouw bestelling niet hebt ontvangen! Soms duren pakketjes richting België langer maar deze is al enige tijd naar jou onderweg en had ondertussen wel al gearriveerd moeten zijn. We gaan er direct achteraan en zullen per mail contact met jou opnemen om het op te lossen. Vriendelijke groet, BDRMstories

Mooie webshop

Mooie webshop met mooie producten die je minder snel verwacht (zoals mooi art fotoboek ed)

6 september 2022

Hoge prijs-kwaliteitverhouding en te lange bezorgtijd

De producten zijn (a) 7 dagen later pas geleverd en (b) te duur. Op de site ogen de producten groter dan in realiteit. Ik vind de prijs-kwaliteitverhouding best wel hoog. Daarentegen moet ik zeggen dat de inhoudelijke kwaliteit van de producten wel top is!

22 januari 2021
Logo BDRMstories

Antwoord van BDRMstories

Best S. Idoe,

Dank je wel voor jouw reactie!
Wat ontzettend jammer om te horen dat jouw bestelling er zo lang over gedaan heeft,
dat is zeker niet de bedoeling! Vanwege grote drukte bij webshops en post wil dit nog wel eens een keer gebeuren, wij streven er altijd naar de bestelling dezelfde dag te verzenden.
We zijn blij dat je blij bent met de inhoudelijke kwaliteit van onze produkten!
We selecteren alles zelf en proberen altijd bijzondere items aan te bieden.
Graag maken we de langere levertijd met je goed en hebben je daarom een email gestuurd met een kleine attentie.
Hartelijke groet,
Bedroomstories

Mooi verzorgde en professionele site

Mooi verzorgde en professionele site. Top ervaring. De uitstraling van deze site neemt de drempel voor me weg om iets te bestellen. Erg blij verrast toen ik het pakketje in ontvangt nam. Mooie verpakking en spannend om uit te pakken. Zeer tevreden. Ik zeg doen.

Een echte boutique

Een echte boutique. Een beleving voor man en vrouw. Chique, sensueel en met vooral veel aandacht voor de schoonheid.

Spice up your life

Fijne website, waar je voor elke zintuig het juiste product kan vinden en extra kan genieten in deze lastige tijd! Mooie verhouding tussen prijs en kwaliteit, echt een aanrader!

Top service!

Mooie website met vernieuwende producten! Ik kon snel en gemakkelijk vinden wat ik zocht. Ik heb mijn bestelling sneller dan verwacht binnen gekregen. Het was mooi discreet verpakt én erg fijn dat het niet bij de buren afgeleverd kan worden! :) De kwaliteit is echt goed! Ik ga hier zeker vaker kopen!