Salty Fred is écht zo'n product waar je blij van wordt. Direct volume, geen vette resten, en na het wassen gewoon weg. Geen gedoe.

3 weken geleden besteld maar niets ontvangen. PostNL gebeld; zending is nooit bij hun geleverd. Geprobeerd om via klantenservice contact te leggen maar ook geen gehoor. Heel jammer

De beamer werd snel geleverd en voldoet aan alle eisen, echt heel blij. Goede service van de verkopende partij. Ik had een aantal extra vragen en die werden heel spoedig beantwoord.

1. Cosmetica en parfums leverancier

Met Dusty & Salty FRED geef je je haar precies wat het nodig heeft; volume! Last van dun of futloos haar? En al die paarse flessen uit de supermarkt al geprobeerd? Tijd voor iets dat wél werkt. Salty Fred is de zeezoutspray die je haar op natuurlijke wijze meer volume en grip geeft. Je hoeft minder vaak te wassen, hebt minder stylingproducten nodig en het resultaat is beter dan ooit. Goed voor je haar én een stuk liever voor de planeet. Lekker bezig, Fred.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

Top product

13 april 2026

Niets geleverd!

18 november 2025

Top product

Ik heb lang haar, wat het vaak lastiger in model te krijgen is. Maar moet zeggen met Salty Fred ruikt mijn haarn iet alleen lekker en zit ook echt beter.

24 juli 2025
Logo FRED Brand

Antwoord van FRED Brand

Thanks voor je review Sander, daar worden wij (en onze flesjes) blij van.
Stay salty 😎
– Team FRED

ik miste een goede handleiding

ik had wat moeite met de eerste keer instaleren van de beamer. Een betere handleiding was handig geweest. Nadat ik had uitgevogeld hoe het werkte zeer tevreden met de mogelijkheden, de kwaliteit en het resultaat van de beamer. De standaard is een goede (in mijn geval noodzakelijke) accessoire.

14 januari 2025

Goed product en snelle levering.

Snel verzonden en een goed en prettig product. Goede helderheid en scherpte, geluid is duidelijk maar zonder enige lage tonen. Wij gebruiken gewoon weer een Bluetooth speaker. De processor en het werkgeheugen zouden sneller mogen voor een betere navigatie door het menu.

18 november 2024

Zeer blij mee

Zeer blij mee. Ik was al een tijdje op zoek naar een kwalitatief goede beamer die ik zowel voor mijn werk als thuis kan gebruiken. Scherp beeld om van te genieten

7 oktober 2024

Snelle levering! Heel handig in gebruik en doet wat ie moet doen! Heel blij mee😊!
Heerlijke avondjes worden dat in de carport met groot scherm🙏🏿

24 september 2024

Ideaal!

Eindelijk geen tv meer aan de muur maar toch heerlijk films en series kijken. Hadden we veel eerder moeten doen!

29 september 2024

Mijn ervaring met FRED

ik wilde even mijn ervaring delen over de beamer die ik onlangs heb gekocht. Ik moet eerlijk zeggen, het ding is echt top. Alles wat ik ervan verwachtte en misschien nog wel meer. De kwaliteit van het beeld, hoe makkelijk alles instelt, en gewoon hoe soepel alles werkt... Het klopt allemaal. Ik ben er oprecht heel erg tevreden mee. Dit is zo’n aankoop waar je achteraf geen twijfel over hebt en die gewoon goed voelt.

Weet je, ik heb hier niet veel meer aan toe te voegen behalve dat het mij op geen enkel moment teleurgesteld heeft. Het doet precies wat ik ervan hoopte, misschien zelfs meer. Gewoon een aanrader, niks meer aan toe te voegen. Echt blij met deze aankoop.

24 september 2024

Ik heb onlangs een beamer gekocht bij…

Ik heb onlangs een beamer gekocht bij FRED en ben zeer tevreden. De website is gebruiksvriendelijk en het bestelproces was snel en eenvoudig.

De beeldkwaliteit van de beamer is geweldig. De veelzijdige aansluitmogelijkheden maken het een perfect apparaat voor zowel thuisgebruik als presentaties.

Ik raad FRED ten zeerste aan voor iedereen die een hoogwaardige beamer zoekt.

29 mei 2024

Is dit jouw bedrijf?