Beauty By Kiis Cph Reviews

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beauty by Kiis is my go-to salon

Beauty by Kiis is my go-to salon. The staff are always friendly and welcoming. They do beautiful manicures and pedicures that last for weeks, and the hairdressers are excellent too. I highly recommend them.

13 juli 2026

Mange tak Marianne for dine 5 stjerner tin os

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I’ve been coming here for a long time…

I’ve been coming here for a long time and I’m always happy with the result. Everyone is super friendly, the salon is always clean, and they use really good quality products.

They’re also very flexible with appointments and always try to make it work with my schedule, which I really appreciate.

Definitely recommend!

12 juli 2026

Antwoord van Beauty By Kiis Cph

Mange tak for dine 5 stjerner tin os!

Super lækker behandling

Super lækker behandling, flot udført
Klar anbefaling herfra, kommer helt sikkert igen👌

8 juli 2026

Antwoord van Beauty By Kiis Cph

Kere Jannie! Tusind tusind tak for dine 5 stjerne og den gode anmeldelse tii os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I am frequent customer and always…

I am frequent customer and always return. The service and the quality of treatments is great! Can definitely recommend Svitlana and her team

8 juli 2026

Antwoord van Beauty By Kiis Cph

Kære Ida! Mange gange tak for dine 5 stjerner og den gode anmendelse til os.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Grimt arbejde

Lakken dækkede ikke hele neglen og var ujævnt lagt på. Slet ikke pænt eller professionelt udseende.

16 april 2026

Kære Jeanie,

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan finde en god løsning. Vi håber, at du vil give os muligheden for at byde dig velkommen igen og give dig en bedre oplevelse næste gang.

Beauty by Kiis

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De laver de smukkeste flotteste negle

De laver de smukkeste flotteste negle.

Har været der 3 gange
Maryann får gel negle til at se utrolig tynde og naturlige ud

Jeg kommer igen

Blev faktisk også klippet der. De kan det hele der

17 januari 2025

Tusind tak for dine 5 stjerner til os

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så fin service og sødt personale

Så fin service og sødt personale. Har fået lavet spa pedicure og manicure med negleforstærkning. Det er ikke sidste gang jeg kommer.

17 augustus 2024

Tusind tak Susan for dine 5 stjerner til os

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold jer væk fra deres kosmetolog!

PAS PÅ!
Kæmpe fejlbehandling med filler udført af deres kosmetolog! Jeg har fået nekrose og kunne blive blind. Fejlen er bekræftet af patienterstartningen. Så PAS PÅ!

Svar til jeres svar, der kom først efter 2,5 år:
Lad være med at spille sød på trustpilot. Jeg HAR kontaktet ejeren af salonen, da det sket og hun afviste mig.

28 januari 2024

Antwoord van Beauty By Kiis Cph

Kære Jekaterina!Tak for din feedback. Vi er kede af at høre, at resultatet ikke levede op til dine forventninger. Vi tager alle tilbagemeldinger seriøst og arbejder løbende på at forbedre kvaliteten af vores behandlinger.

Beauty by Kiis

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beauty by Kiis er en skønhedssalon på…

Beauty by Kiis er en skønhedssalon på Amagerfælledvej 40A som jeg varmt vil anbefale! De er så dygtige, tager sig tid og frembringer blandt meget andet, smukke negle på tær og fingre. Salonen ejes af Svitlana og hendes ansatte er alle fra Ukraina.

Enda en faktor værd at mærke sig, er at der aldrig lugter af skrappe løsemidler e.a. da de bl.a. ikke tilbyder acrylnegle, men til gengæld laver gelnegle manuelt.

Jeg kommer helt sikkert tilbage igen og igen :-)
Smil fra Marte

24 april 2024

Antwoord van Beauty By Kiis Cph

Mange Mange tak Marta for dine 5 stjerner til os.