Beauty Bargain Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt nöjd! Ofantliga rabatter på välkända märken och produlter! Allt från hem och städ till skönhet och välmående. Jag är spänd på att få leveransen. En ny favorit hos mig!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra service lätt att hitta det man vill ha fina produkter jag är nöjd där jag köpt jag kommer garanterat köpa mer 👌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag är jättenöjd med alla produkter förutom ett torrschampo som var helt orange ist för brunt. Allt annat var toppen och så prisvärt.

Bedrijfsgegevens

1. Cosmetica winkel
  2. ook in
  3. Cosmetische producten groothandelaar
  4. Outletwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi är ett stolt dotterbolag till Åhléns med målet att det ska vara billigt och kul att köpa skönhetsprodukter. Vi fyller på varje vecka och letar ständigt efter klipp. Alla våra produkter skickas från vårt lager i Sverige med leverans inom 1-3 vardagar. Vi erbjuder även fria returer.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jättebesviken och inte nöjd alls

Jättebesviken och inte nöjd alls. Fick betala för båda varorna jag beställt men fick bara den billigaste i mitt paket.Hade beställt en Sublime bronze för 113.05:- som inte leverades till mig. Känner mig lurad och kommer aldrigmer att handla på BeautyBargin och heller inte rekommendera er till andra. Jag har skickat ett mail till er den 19/11-20 som jag önskar svar på men ännu har det svaret inte kommit.
Gun

20 november 2020

Ofullständiga beställningar

Två varor ströks från min beställning, de varor som var enda anledningen till att jag ens beställde från sidan. Dessutom skrevs rabatten ej in ordentligt utan behövde ladda om sidan minst 20 gånger. Kommer definitivt bli en retur. Otroligt missnöjd!

16 november 2020

Antwoord van Beauty Bargain

Hej Nelly, detta var inte alls kul att höra. Vi är superledsna över det inträffade och kan bara beklaga rörande vårt felaktiga lagersaldo, inte ok.
Tack för informationen rörande rabatten, detta ska vi genast ta med vår plattformsleverantör.
Skicka gärna ett mail till vår kundtjänst så vi kan göra dig nöjdare med din upplevelse!
Varma hälsningar, Beauty Bargain

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Är så besviken på min beställning från…

Är så besviken på min beställning från beauty bargain. 4 utav 5 av produkterna jag beställde var utgångna och luktar skunk. Det blev ner i soppåsen direkt. Har använt samma produkter tidigare men ej därifrån och dem luktar normalt, så uppenbarligen får detta företag sälja billigt för dem säljer gammal utgångna produkter!!

20 oktober 2020

Antwoord van Beauty Bargain

Hej Annika, så är inte alls fallet, det måste skett något fel! Kontakta vår kundtjänst så ser vi till att direkt skicka ut nya fräscha produkter till dig. Vi är superledsna över att du fick uppleva detta. Vi vill inte annat än att göra våra kunder nöjda // Beauty Bargain

Nöjd kund 🙂

15 oktober 2020

Antwoord van Beauty Bargain

Åh vad glada vi blir! Tack :)

Beauty Bargain levererar

Beauty Bargain levererar, som alltid, perfekta produkter till ett perfekt pris - och detta sker dessutom snabbt!!!

12 oktober 2020

Antwoord van Beauty Bargain

Tuuusen tack, vi blir så glada!

Perfekt

Bra sortiment, prisvärt, enkelt att beställa, snabb leverans. 5 stjärnor från mig

11 september 2020
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Svårt ned responsen

Har försökt komma i kontakt m företaget då jag är missnöjd med en av produkterna men ej fått något svar!

10 september 2020

Hej Annika,
Vi har inte fått något mail av dig till vår kundtjänst, jag har därför försökt att nå dig via en annan mailadress. Hoppas vi får kontakt så vi kan hjälpa dig //Jessica på Beauty Bargain

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Stressigt!?

Snabb leverans! Bra varor men fick dessvärre inte alla varor! När jag påpekade detta så var de väldigt tillmötesgående och skickade omedelbart en ny och jag fick den gratis! Tyvärr kom den då i fel färg! Synd! Orkade inte gå vidare med det så nu har jag två handdukar till ett badlakan och ingen till det andra! 🤪

10 september 2020

Antwoord van Beauty Bargain

Hej, nej men oj då var vi lite väl snabba... Ser självklart till att du får rätt färg, tredje gången gillt! :) //Jessica på Beauty Bargain

Dit is Trustpilot