Beautyella

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Beställde en klänning (Nelly) som inte alls motsvarade förväntningarna eller stämde överens med bilden på hemsidan. Underkjolen slutade över knäna istället för vid anklarna som på bilden. Kvalitén på... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

0 stjärnor om det gick. Beställde lösögonfransar men fick en klocka. När jag mailade företaget att det blivit fel fick jag ingen hjälp. Jag pausade därför fakturan i Klarna. Fick sedan mail att det v... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Som de flesta andra skriver, ett riktigt blufföretag som lurar kunder! Hänvisar till Early Bird istället för att hjälpa kunden när paket inte levereras. Hur kan detta få fortsätta, och hur kan Klarna... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Värsta företaget Skulle byta till en större storlek från L till XL. När XL kom var den mindre än den jag hade från början. Har haft många mail med kundtjänst. Men dom verkar inte förstå. H... Toon meer

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Akta er för det här företaget

Akta er för det här företaget. Man kan tro att de är seriösa när de använder sig utav Klarna med de är allt annat än seriösa och jag är förvånad att Klarna låter detta "företag" fortsätta använda dem som betalningslösning. Fransarna skickas från Kina vilket inte framkommer någonstans. Eyelinern saknar både ingredienslista och bäst-före datum vilket man enligt lag ska ha när man säljer smink inom EU. Fransarna fungerar inte och jag fick en allergisk reaktion när jag testade dem.

4 maart 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Varning för detta företag!!

Varning för detta företag!!! Hade velat ge minus om det gick. Aldrig varit med om en sämre service. Det står på deras hemsida (som är ett dropshipping företag med varor från Kina) att man får returnera varor inkl hygienprodukter (smink) så länge de inte är öppnade. Men detta stämmer inte, du får inte returnera. Efter att ha bråkat i två veckor så fick jag returnera men var då tvungen att skicka spårbart till Kina!! Vilket betyder att det kostade mer att returnera än själva produkten. Jag har anmält företaget till ARN så hoppas det blir nerstängt!

19 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tredje uppdateringen i mitt ärende

Tredje uppdateringen i mitt ärende. Jag skickade tillbaka skiten. Fick skicka det till Kina och betala 108 spänn för returen. Värt det tänkte jag för att slippa ha med detta bluff-företag att göra igen. Men det blir värre.

Försändelsen är framme i Kina, men ingen hämtar ut den. BeautyElla påstår att den inte kommit i retur och Klarna kräver att jag betalar fakturan. Så detta bluff-företag har alltså nu fått betalt för produkter som kommit tillbaka och som de kan sälja igen. Fiffiga alltså.

KÖP ALDRIG NÅGONTING HÄRIFRÅN

24 maart 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Får inte ens en stjärna.Beställde en…

Får inte ens en stjärna.Beställde en mascara den 27 februari.På deras hemsida står leverans 5-12 dagar.Idag är det den 21 mars.Har ännu inte fått något.Så akta er för att beställ från detta företag.Inget jag rekommenderar

21 maart 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ångrar att jag inte läste omdömena…

Ångrar att jag inte läste omdömena innan jag beställde... 1a Februari och idag är det den 10e Mars och fortfarande inte fått något.. skickade mejl för 13 dagar sen och dom skrev att mina saker skulle komma 8 dagar senare.. men nu har det som sagt gått 13.

10 maart 2023

blufföretag

blufföretag. beställde varor, står att de levererats men har inte levererats. gick inte att spåra ordern heller. svarar inte på mejl.

2 februari 2023

Fruktansvärt företag

Fruktansvärt företag, oseriösa och blockerar en överallt. Beställde deras skiit ögonfransar där paketet var både öppet och eyeliner hade runnit ur och blivit torr med den långa leveransen från Kina.

Inga pengar får man heller tillbaka och dom är anmälda hos Konsumentverket och polis. Hade jag vetat vart deras brevlåda bor, hade jag smetat hela deras ytterdörr med hundbajs som kvitto på deras beteende i det hela.

26 januari 2023

Det står köp 3 betala för 2

Det står köp 3 betala för 2! Jag fick hem endast två varor efter lång väntetid. Varor som dessutom var av dålig kvalité! Var mejlat TRE gånger utan svar! Borde läst omdöme innan mitt köp. Alla verkar missnöjda tyvärr.

6 februari 2023

BLUFFÖRETAG

BLUFFÖRETAG. KÖP INGET HÄRIFRÅN. Vilket problem ni än får så är det ALLTID ditt fel. Vi har hållit på att mejla fram och tillbaka i nästan 1 år och ÄNDÅ är det inget fel dom har gjort. Förutom konflikten är deras kvalité på varorna bokstavligen skräp. En av de jag köpte var magnetiska fransar som gör jätteont i ögat när dom använda att jag fick slänga allihop (3paket). Mitt ärende tar alldeles för lång tid att förklara här men om ni inte vill hamna i sämsta konflikt (där ni har 0% chans att vinna) så KÖP INGET HÄRIFRÅN. HADE JAG KUNNAT SKULLE JAG GETT MINDRE ÄN 1 STJÄRNA 🤮🤮🤮
Mitt ärende påbörjades i juni men är pågående i skrivande stund

31 mei 2022

Katastrofföretag, bluff!!

Katastrofföretag. Köp inte!! Anmäl till konsumentverket! Tar ej ansvar för borttappad leverans och kräver betalning men svarar inte när man försöker ta kontakt och påvisar underlag.

29 januari 2023

BLUFFFÖRETAG

BLUFFFÖRETAG
Köpte mascaran, lovade guld o gröna skogar. Stämde inte alls med beskrivningen, och för den delen var leveranstiden över 3 veckor.
Håller mig till L'Oréal telescopic mascaran som jag använt i över 15 år

25 januari 2023

Köp inte!!

Köp inte! Har inte fått alla varor. De skyller på Citymail och säger att jag ska ta det med dem men eftersom BeautyElla inte ger mig rätt spårningsnummer så skickar Citymail mig tillbaka. Nu har BeautyElla slutat svara på mina mail. Betalningen är pausad men nu säger Klarna att de inte kan pausa den längre.
Kvaliten på varorna jag fått var också bedrövlig. Ångrar verkligen mitt köp!!

25 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde en produkt och betalade men…

Beställde en produkt och betalade men ingen spårningsstatus fanns att hitta. Har mejlat deras kundtjänst och inväntar svar men förväntar mig tyvärr inte så mycket hjälp. Särskilt inte efter att ha läst alla andras dåliga kundupplevelser. Som tur är har jag inte lagt så mycket pengar men det är givetvis service, kundservice och att ev. riskera att bli lurad det i första hand handlar om. Även fast jag får min beställning och det är bra så kommer jag aldrig handla med BeautyElla igen.

23 januari 2023

Skitbutik!!

Jag beställde ögonbrynskit. Denna produkt uppfyllde, inte beskrivningen. Naturligt brun färg!!! Nä mycket mörkare, än förväntat. Som inte passade mig. Och inte nog med det... Beställde 25/12. Jag fick vänta länge. Kontaktade dom med informationen. Det ända dom kunde erbjuda var. 25% avdrag nästa köp. Nej tack, jag tänker inte handla mer hos dom!! Jag rekommenderar alla andra att inte. Göra någon beställning hos dom.

17 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ångrar att jag inte läste omdömena inna…

Ångrar att jag inte läste omdömena inna jag beställde. Beställde 25/12 o det har inte kommut än. Mailat min frustration 2 gånger och får ett mail med någon form av svar och ett avslut "mycket kärlek"...vad fn liknar det. Får väl se vad paketet innehåller. Efter att ha läst alla omdömen har jag inga stora förväntningar men jag lärde mig en läxa - dyr och kännbar.

12 januari 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kom sent och efter att endast se…

Kom sent och efter att endast se produkten är beslutet att returnera men företaget säger att de ej erbjuder returer trots det står på hemsidan. Även specifikt nämt! Så olagligt beteende, önskar att en manager kontaktar mig.

3 december 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

köpte klänningen som ser ut son…

köpte klänningen som ser ut son nattlinne. Fick retirera till Kina och betala för det. Paketet väntar i Kina och ingen som hämtar paketet där. Nu kräver klarna att jag ska betala faktura även jag skickade klänningen tillbaka. Beautyella svarar inte när man kontaktar med de. Ska anmäla de till Polis och konsumentverket. De kan inte lura folk!

23 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Köp inte från detta företag

Köp inte från detta företag, oseriösa, retur kan man bara göra till Kina, de vägrar svara på dina frågor, förlänger bara mail med att fråga vilket ordernummer det gäller när det står tydligt i mailet. De erbjuder 30% på det man har beställt så man inte ska returnera. Köp inte från detta företag. Oseriösa och kassa, ska anmäla dem till Konsumentverket.

19 september 2022

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.