Hier voor t eerst hier besteld, scherpe prijzen. 18 oktober bestelling geplaatst, 20 oktober een mail ontvangen dat mijn bestelling vertraging opgelopen had. Verwachte levering 1-3 werkdagen. 27 oktob... Toon meer
Ik ben heel tevreden. Mijn bestelling was iets vertraagd door de leverancier. Toen ik hiernaar informeerde is beautyfashionshop hier direct achteraan gegaan en hebben zij me keurig op de hoogte gehoud... Toon meer
Verzending was inderdaad aan de trage kant. Heb gebeld en gevraagd hoe het met mijn bestelling ging. Ik kreeg een vriendelijke dame aan de telefoon en deze wist me te zeggen dat er een aanraken produc... Toon meer
Bij Beautyfashionshop vind je een uitgebreid assortiment aan huidverzorgingsproducten, wimperserum en make-up. Als jouw online beautyspecialist staan we klaar om je deskundig en vrijblijvend te adviseren over al je beautyvragen. Onze focus ligt op professionele huidverzorging en het aanpakken van huidproblemen. Ons doel is om jou dezelfde hoogwaardige service te bieden als je in een salon zou ontvangen!
Nipkowweg 1a, 8501XH, Joure, Nederland
- +31 85 369 5791
- info@beautyfashionshop.com
- beautyfashionshop.nl
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
ik heb n klacht over de levering van n…
ik heb n klacht over de levering van n product gemaild. jullie hebben direct contact met mij opgenomen en vervolgens mijn klacht naar volle tevredenheid opgelost. TOP

Mooie actie, snelle levering
Snelle levering, netjes verpakt. Heel tevreden. Ook een erg goede actie die de moeite waard is.

Antwoord van Beautyfashionshop
Goede producten en een snelle levering.
Goede producten en een snelle levering.
En er zat ook nog een klein cadeautje in het pakketje.
Daar wordt je toch blij van.

Antwoord van Beautyfashionshop
Heerlijke huisgeurtje van janzen…
Heerlijke huisgeurtje van janzen supersnel aangekomen ook

Antwoord van Beautyfashionshop
Ik hen vandaag voor de tweede keer de…
Ik hen vandaag voor de tweede keer de product gekocht.
Het is 1000 van 100
Ik had vroeger bijna geen wimpers en wenkbrauwen naar binnen 1 mand is verschikkelijk lang en vol dankjewel

Antwoord van Beautyfashionshop
Een fantastisch product - bruikbaar voor alle seizoenen !
Het product voldoet aan mijn verwachtingen . De bestelling en levering verliepen vlekkeloos . Bedankt !

Prima
Prima, voldoet aan de verwachting. Goed verpakt en twee proefmonsters ontvangen

Tevreden klantje
Vriendelijke en snelle reactie.
Producten op tijd geleverd en alles was in orde.
Zeer tevreden klant ☺️

Antwoord van Beautyfashionshop
Zeer snelle afhandeling van mijn…
Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling, aflevering op afgesproken datum. Perfect product, zaken doen met beautifashionshop betekent dat er van A tot Z met u wordt mee gedacht.

Waardeloos
Waardeloos! Voor bezorging in post nl box gekozen en nooit code gekregen. 3 keer gemaild en hun zouden het verder voor me uitzoeken en heb nooit meer iets gehoord. Nu ben ik geld kwijt voor lucht en verzending

Antwoord van Beautyfashionshop
Goede service en goed assortiment
Mijn bestelling van een Phytomer product kon helaas niet geleverd worden. Dit is snel opgepakt door de klantenservice met opties voor een eventueel vervangend product of ander merk. Goede, directe communicatie en het probleem was snel opgelost. Verder een mooi assortiment verkrijgbaar in de webshop.

Supervriendelijke klantenservice!
Hoewel de logistieke partner (DPD) het even liet afweten, zette iedereen zich in om onze levering tijdig bij ons te krijgen.
Supervriendelijke medewerkers. Het zijn toppers bij beautyfashionshop.nl!

Antwoord van Beautyfashionshop
Ik bestel al jaren mijn Thalgo…
Ik bestel al jaren mijn Thalgo producten bij Beautyfashionshop.nl en ben altijd ontzettend tevreden! De levering is snel en de producten zijn altijd netjes verpakt. Wat ik extra waardeer, is dat ik vaak gratis testers bij mijn bestelling krijg: Super handig om mee te nemen op vakantie!

Antwoord van Beautyfashionshop
Mijn go to webshop voor skincare…
Mijn go to webshop voor skincare producten. Fijne merken en snelle levering, love it! 💜

Antwoord van Beautyfashionshop
Zeer vlotte bestelling en top service
Zeer vlotte bestelling en levering, en uitstekende service in het bijzonder een zeer snel antwoord op allerlei vragen via mail!

Netjes afgehandeld.
Had een product gekocht, maar een dag later weer geannuleerd. Contact gehad met Beautyfashionshop en geld netjes binnen 2 dagen teruggestort, bedankt hiervoor.

Antwoord van Beautyfashionshop
Geweldige service en topkwaliteit producten!
Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop bij Beautyfashionshop.nl! De website is overzichtelijk, de bestelling werd snel geleverd en de producten zijn van uitstekende kwaliteit. Ook de klantenservice is super vriendelijk. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Perfecte en snelle service
Perfecte en snelle service , duidelijke en eerlijke communicatie en vlotte rechtzetting bij een artikel dat door transport stuk was gegaan. Voorgaande bestellingen van topproducten steeds alles naar wens .