Hier voor t eerst hier besteld, scherpe prijzen. 18 oktober bestelling geplaatst, 20 oktober een mail ontvangen dat mijn bestelling vertraging opgelopen had. Verwachte levering 1-3 werkdagen. 27 oktob... Toon meer
Ik ben heel tevreden. Mijn bestelling was iets vertraagd door de leverancier. Toen ik hiernaar informeerde is beautyfashionshop hier direct achteraan gegaan en hebben zij me keurig op de hoogte gehoud... Toon meer
Verzending was inderdaad aan de trage kant. Heb gebeld en gevraagd hoe het met mijn bestelling ging. Ik kreeg een vriendelijke dame aan de telefoon en deze wist me te zeggen dat er een aanraken produc... Toon meer
Ik bestel al jaren mijn Thalgo producten bij Beautyfashionshop.nl en ben altijd ontzettend tevreden! De levering is snel en de producten zijn altijd netjes verpakt. Wat ik extra waardeer, is dat ik va... Toon meer
Bij Beautyfashionshop vind je een uitgebreid assortiment aan huidverzorgingsproducten, wimperserum en make-up. Als jouw online beautyspecialist staan we klaar om je deskundig en vrijblijvend te adviseren over al je beautyvragen. Onze focus ligt op professionele huidverzorging en het aanpakken van huidproblemen. Ons doel is om jou dezelfde hoogwaardige service te bieden als je in een salon zou ontvangen!
Nipkowweg 1a, 8501XH, Joure, Nederland
- +31 85 369 5791
- info@beautyfashionshop.com
- beautyfashionshop.nl
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ruim assortiment en snelle levering!
Ruim assortiment en wederom snelle levering, blijf erg tevreden over deze webshop!

Kapotte levering
Bestelling kwam helaas kapot binnen. Na een telefoontje met de klantenservice, was het snel verholpen, er is mij een nieuw produkt toegestuurd. Superblij mee

Goed advies
Persoonlijk contact, goed advies en snel geleverd

Antwoord van Beautyfashionshop
Fijn geholpen door klantenservice.
Fijn geholpen door klantenservice.
Ik had een vraag over een bepaald product of dit mij zou helpen bij mijn huid en kreeg hier goed advies bij. Het product ontvangen en moet het nog gaan proberen, maar al met al een goed ervaring! Bedankt voor het advies en de service!

Uitstekende producten en levering
Uitstekende producten en levering. Aantal producten besteld volgende dag keurig bezorgd door DHL. Prijs van de producten zijn goed en ik had een paar vragen over het gebruik van de producten. Hier heeft de klantenservice mij prima mee geholpen

Super!
Hele fijne producten! Snelle levering en de klantenservice zijn snel met antwoorden. Echt top!

Niet origineel produkt Nanolash
Niet origineel produkt Nanolash, andere huls, ander borsteltje en ruikt anders, serum werkt dus totaal NIET.
Jammer van mn geld, nooit meer hier bestellen

Antwoord van Beautyfashionshop
Ik vind deze reviews echt zo raar!!
Ik vind deze reviews echt zo raar! Ik bestel al zeker 5 jaar bij dit bedrijf voor Dermalogica maar ook voor Medik8. Goede prijzen, vaak geen verzendkosten en je spaart nog punten ook. En nog nooit, echt NOG NOOIT, een probleem mee gehad. Ik ben juist echt heel blij met dit bedrijf en ik heb hier geen belang bij om dit te zeggen.
NIET bestellen!!! Teleurstelling
Als ik een 0 had kunnen geven had ik dat gekozen. Vorige week dinsdag een bestelling geplaatst van 2 producten. Afgelopen vrijdag een mail gestuurd en donderdag waar mijn bestelling blijft en zou nog 2 a 3 werkdag duren. Gister maar weer een mail gestuurd want nog niks ontvangen. Krijg een mail terug dat een AANTAL van mijn producten niet op voorraad zijn. Hoezo aantal, ik heb maar 2 producten besteld. Je wordt niet op de hoogte gehouden, echte een slechte zaak. Zo ga je niet met je klanten om!!!

Antwoord van Beautyfashionshop
Ik wil iets terug sturen maar krijg…
Ik wil iets terug sturen maar krijg geen reactie retour label sturen .Kleine moeite maar ik denk dat hier niet de juiste mensen werken .Hoor je nooit meer iets van
Wat er mis ging is dat ik nu al 5 weken…
Wat er mis ging is dat ik nu al 5 weken aan het wachten ben op mijn pakket. Wel betalen maar iets verzenden dat doen ze niet,rede die ze geven is dat de pakketdienst het druk heeft. Volgens mij zitten ze van ons geld op een mooi zonnig eiland. Mensen koop hier nooit iets want je bent je geld kwijt en je krijgt geen pakket.
Ik heb 3 weken geleden met…
Ik heb 3 weken geleden met snelzendingde parxal 20 besteld en betaald niks gekregen nu word het wel tijd he is da snel ik betaal er wel voir ik wil extra pleisters of geld terug grt werken niet bij mij sorry
Onbeschofte klantenservice
Heel onbeschofte klantenservice. Ik stuur hun een mailtje met de vraag wanneer mijn bestelling verzonden wordt aangezien we al 6 dagen verder waren en ik deze moet annuleren indien het niet deze week verzonden wordt. Dan krijg ik een mailtje terug van een medewerker “L.B” dat mijn bestelling gewoon wordt geannuleerd. Geen antwoord op mijn eerste vraag. Valt niet mee te communiceren.
3 weken moeten wachten
3 weken moeten wachten. Ook op mijn mails met de vraag wanneer het komt werd slecht gereageerd.
Toen een mail dat ze m'n geld zouden terugstorten omdat de levering onbekend was en 1 uur later een mail met T&T. Volgende dag in huis. De helft dus. Terugstorten duurt 7 werkdagen. Hoezo?
Heel veel ergernis, maar uiteindelijk komt het dan toch deels goed.
Eens maar nooit meer
Bestelling niet ontvangen en geld nooit terug
Bestelling is nooit aangekomen! Na meerdere telefoontjes (bijna nooit bereikbaar) en emails, heb ik nog steeds mijn bestelling niet en mijn geld ook niet terug! (Bestelling is inmiddels 4 maanden geleden!)
Het bestelde product op tijd geleverd
Het bestelde product op tijd geleverd. Duidelijke communicatie vanaf de bestelling. Twee proefmonstertjes erbij geleverd. Bedank briefje erbij. Het uitpakken voelde bijna als een kadootje.
Heb een serum besteld en dat is niet…
Heb een serum besteld en dat is niet het origineel. Her produkt heeft een totaal andere struktuur en geur. Ik voel me echt bedot.
Ik heb heel lang op mijn product moeten…
Ik heb heel lang op mijn product moeten wachten en na 3x mailen kreeg ik pas een reactie. Uiteindelijk nu toch het product ontvangen, maar door de lange levertijd en slechte communicatie zou ik hier niet snel weer wat bestellen.