Jeg er kommet hos Nina siden hun åbnede skønhedssalon for første gang i 2016. Siden dengang har hun altid været top professionel, videregivet gode råd og den bedste vejledning som passer til den beh... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Top lækker og hyggelig salon! Jeg har snart været igennem en del af beautynords behandlinger og har ikke kunne brokke mig over noget bare én eneste gang. Indehaveren er super skøn af person, men samti... Toon meer
Super god oplevelse af spraytan! Har nu fået spraytan to gange og i god dialog med Nina, prøve vi to forskellige farver, selvom jeg var glad for den første, så sat farven bare længere og flottere på... Toon meer
Jeg tager gladeligt fra Hellerup til Hillerød for komme i Ninas kyndige hænder. Udover perfekt resultat hver gang, er stemningen og samtalerne verdensklasse. Gode grin, dybe samtaler og stor indsigt i... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
BeautyNord er en skønhedsklinik i det centrale Hillerød, tæt på stor parkering, toge og busser. BeautyNord er drevet af Nina, der hoppede ud i branchen for 6 år siden, og har siden arbejdet hårdt, for at få læring og forståelse for dette fag. Nina har taget vippe uddannelse hos Lashbar Academy i Singlelash, Volume og Lashlift. Sidenhen har hun taget eksamener på Lashbar Academy, hvilket gør, at hun må kalde sig uddannet vipoeteknikker. Udover vipper, har Nina taget farve- og bryn uddannelse på Lashbar, i produkterne 'Kelly Baker' - hende dom der eks. laver bryn på Kardashian familien. Nina har ligeledes taget flere Volume uddannelser via Kecia Davidsen (KD Beauty), Camillen Beauty og hos Diamond Brows (My). Herudover har Nina taget flere vokskurser og er uddannet i mrk Perron Rigot. Nina spraytanner også i BeautyNord. Hun er uddannet med bevis fra Insight Cosmetics, samt Emilie Ekeberg (The Spraytanqueen). Nina har også taget kurser i ansigtsbehandlinger hos Insight Cosmetics og flere gange, har der været kosmetologer i BeautyNord, for at vise 'Hands on' i et mindre Forum. Nina har ligeledes taget flere Shellac kurser, PMU kurser - permanent makeup, Hennabrow kursus hos Diamond Brows i Odense med mange mange flere. Ring eller sms gerne ved spørgsmål ✨💕✨ 41410012
Contactgegevens
Østergade 20b, 3400, Hillerød , Denemarken
- 21820000
- ninaskov@me.com
- beautynord.dk
Fantastisk
Fantastisk! Altid en flot resultat og Nina super postiv.
Altid god og professionel behandling af…
Altid god og professionel behandling af Nina i afslappet omgivelser. Kan kun anbefale
Nina er klart den bedste og mest…
Nina er klart den bedste og mest imødekommende, jeg nogensinde har været kunde hos. Det virker altid som om, at Nina går op i sit arbejde med liv og sjæl. Derudover er det altid super hyggeligt at komme der. Kan kun give min bedste anbefaling til ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Nina
Super behagelig oplevelse hvor alt…
Super behagelig oplevelse hvor alt bliver forklaret
Godt resultat
Alt i alt super tilfreds
De smukkeste lash lifts hver gang!
Nina er bare den sødeste og bedste ❤️
God oplevelse
God oplevelse og flot resultat af mit lashlift. Jeg er meget tilfreds.
Den bedste vippetekniker ever
Den bedste vippetekniker ever! 😍 Får altid først en hyggelig snak med Nina, sover så en times tid og har de flotteste vipper når jeg vågner. 😃Central beliggenhed er også et plus.
Som altid en rigtig god oplevelse
Som altid en rigtig god oplevelse!
Jeg gik derfra med de smukkeste vipper og en lækker tan. Jeg vil til hver en tid anbefale Nina’s arbejde til alle.
Fantastisk klinik - fantastiske Nina
Nina er en af de dygtigste vippeteknikkere jeg har været hos. Med sin store viden indenfor området, er hun god til at rådgive og vejlede. Hun er fleksibel og finder altid tid. Der er god og behagelig stemning i klinikken - og hvis man har lyst, så er Nina altid frisk på en god snak om løst og fast.
Jeg har nu været hos Nina i 6 måneder - og det har været en sand fornøjelse.
Jeg kan varmt anbefale Nina!
Professionel og dygtig
Mine vipper er i de bedste og mest professionelle hænder hos Beautynord. Altid super flot resultat og Nina er sød, imødekommende og professionel.
Jeg får lavet vipper hos Beautynord
Jeg får lavet vipper hos Beautynord! Nina er fantastisk dygtig og professionel. At hun samtidig er virkelig sød og ordentlig er bare et stort plus! Bedste anbefalinger herfra

Flotteste lashlift ❤️
smukkeste vipper
Jeg har igen fået lavet de smukkeste vipper hos Beautynord. Jeg har savnet mine vipper i flere år, idet jeg ikke kunne tåle limen. Nina ville ikke lave vipper på mig og holdt fagligt fast i hun ikke ville forsøge når jeg havde fået en allergisk reaktion respekt for det selv om jeg virkelig savnede mine vipper. Så lykkelig er jeg nu hvor hun har fået en ny metode, hvor hun bruger UV lampe og det gør jeg kan tåle at få mine vipper på. Nina er omhyggelig og fagligt dygtig.
Fantastisk service og imødekommenhed af…
Fantastisk service og imødekommenhed af Nina. Kan varmt anbefales. Dejligt sted🙋🏼♀️
Professionel og dejlig behandling
Professionel og dejlig behandling. Super flot resultat af Browlamination og Lashlift.

Varm modtagelse
Efter en længere pause, Har jeg igen været forbi Beauty nord og få lavet vipper, fik den varmeste velkomst det var en skøn følelse 🙏🏻
Og selvfølgelig de smukkeste vipper ligesom jeg husker det.
Flot resultat og fin behandling.
God proffesionel behandling.
Jeg fik lavet lashlift og farvet vipper. Det ser pænt ud. Jeg havde nogle spørgsmål som der blev taget fint imod og efterkommet.
Altid professionel og et flot resultat
Altid professionel og et flot resultat. Og behagelig atmosfære.

Bedste vippeteknikker
Intet sted finder man bedre vippeteknikker.
Lees meer over geverifieerde reviews.