Amanda er en meget kompetent…
Amanda er en meget kompetent hundetræner, som uden tvivl har lært vores lille 4 benet ven rigtige gode maner.
Der er ingen tvivl om Amanda forstår sig på hunde og deres adfærd.
De bedste anbefalinger herfra.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Der er ingen tvivl om Amanda forstår sig på hunde og deres adfærd.
De bedste anbefalinger herfra.
Amanda er fuldkommen fantastisk og kan kun varmt anbefales!
Ligegyldig race eller problematik så har Amanda altid god rådgivning og vejledning til vores hund.
Får jeg nogensinde problemer med min hund igen er Amanda den første jeg ringer til.
Amanda har så meget kærlighed der bare skal gives videre ❤️ Tøv absolut ikke med at få hunde træning her!
Jeg vil til hver en tid anbefale Bebravehounds. Amandas viden og forståelse for hunde generelt og de enkelt racer hver især er imponerende. Hun har lært mig at afkode og forstå både mig egen hunds sprog, men også andre hunde, hvilket er en stor hjælp i dagligdagen.
Mega dygtig. Fik vores hund med separationsangst til at kunne være alene hjemme! 👍
Sjældent har jeg mødt en så venlig og rar person. Min hund var fra første date med Amanda klar og tilliden var i top. Man kan tydelig mærke Amandas kærlighed til hunde og sit arbejde. Amanda underviser på en legende måde så både mig og min hund kan følge med og vi går hjem med glæden til at møde næste gang. Tak for BeBraveHounds
Min datter på 13 tilmelder vores hvalp på et hold hvor vi som forældre ikke ved noget om det. Da vi finder ud af det skriver jeg straks til Amanda at der er sket en fejl og vores datter kunnet 13 år. Dette er hun ikke forstående overfor og vores datter er slet ikke myndig til at tage denne beslutning. Nu vil hun så have vi skal betale da vi har afmeldt os for sent. Men det er jo svært at melde fra før når man som
Forældre slet ikke ved noget før min datter for fakturaen på hendes mail. Dette kan vi ikke forstå da vi ikke selv har været inde over tilmeldingen og som sagt er vores datter kun 13 år.
Virkelig dårlig stil og slet ingen forståelse fra amandas side. Her kommer vi ihvertfald aldrig til at gå til træning med vores hund og vil bestemt heller ikke anbefale det til andre. Ingen forståelse for mennesker og hvad så med hunde??