Wij hebben een lening mogen aanvragen via Becam.nl. Dit is ons uitermate goed bevallen. Het personeel was zeer meedenkend en geduldig tijdens het aanvragen hiervan. Ze denken niet in problemen m... Toon meer

3,4

Gemiddeld

Vanaf dag 1 van de aanvraag werdt ik…

Vanaf dag 1 van de aanvraag werdt ik zorgvuldig aandachtig en met geduld behandeld,elke medewerker aan de lijn het de tijd genomen hoelang het gesprek ook duurde zijn/haar tijd ingezet om mijn vragen te beantwoorden en het hele proces met mij doorstaan.

19 maart 2026

Echt zwak.

Ik denk dat het eigenlijke bedrijfsmodel achter Becam is om je gegevens te verzamelen en misschien te verkopen. Ze zullen je altijd vooraf goedkeuren, je documenten na document laten uploaden, alleen om het leningaanbod in te trekken.

23 maart 2026

Verbouwingskosten stress

We hadden met enige spoed een onvoorziene bijdrage aan onze verbouwingskosten nodig, even gebeld inzake goedkeuring en daarna online de benodigde vragen c.q. gegevens ingevuld, dag later e.e.a. akkoord bevonden en volgende dag geld op de rekening, Top !
Handig is wel dat je enige ervaring hebt in het online plakken en knippen, uploaden etc. Maar toch gelukt !

15 augustus 2025

Supersnel geregeld

Aanvraag van de lening ging supersnel. De medewerkers zijn heel erg "KLANTVRIENDELIJK".
Binnen 3 werkdagen stond het bedrag al op mijn rekening.
Top service!

15 september 2025

Tijdverspilling

Nog 1 ster voor dit bedrijf! Lening met aflossing 300€ per maand afgewezen, ben nog inwonend bij ouders 21 jaar. Meerdere leningen bij andere bedrijven zonder enige problemen aangevraagd en afgelost. Met een uitkering kun je dit nog aflossen, wat een tijdverspilling… 300€ in de maand, waar gaat het over?

6 augustus 2025

Ontzettend behulpzame en vriendelijke…

Ontzettend behulpzame en vriendelijke klantenservice . Meermaals gebeld en meerder medewerkers gesproken, maar stuk voor stuk erg behulpzaam.

Ze kunnen snel schakelen waardoor je weet waar je aan toe bent.

23 juli 2025

Lening aangevraagd

Lening aangevraagd. Ik heb een tijdelijk contract en ik krijg na 1 jaar een vast contract. Ik woon bij mijn ouders en dit mooie bedrijf zegt dat je niet mag lenen als je inwonend bent met een tijdelijk contract. Slaat nergens op!

8 juli 2025

Hele goede service

Hele goede service, vriendelijke telefonische contact, vlotte verwerking van gegevens en het personeel denkt mee als je ergens mee vast zit wat ik heel prettig vond. Je krijgt een duidelijk overzicht van je aanvraag met verwerking en verloop. Ik zou iedereen die overweegt een lening af te sluiten Becam aanraden. Top ervaring.

21 mei 2025

Top bedrijf met zeer vriendelijk medewerkers. …

Onze ervaring is zeer succesvol verlopen binnen één week de hele financiering rond ook na het hele proces wordt je benaderd en geholpen met eventuele vragen die je heb. Niks is teveel altijd vriendelijk medewerkers denken met je mee biede ruimen mogelijkheden voor de juiste financiële situatie. Kortom een echte aanrader als je hulp nodig heb om de situatie onder controle te krijg. BECAM BEDANKT

14 maart 2025

Goede ervaring

Alles werd netjes en snel gecommuniceerd
Snelle reactie bij vragen of als iets onduidelijk was
Werd netjes te woord gestaan

18 november 2024

Snel duidelijk en ervaren

Wij hebben een lening mogen aanvragen via Becam.nl.
Dit is ons uitermate goed bevallen.
Het personeel was zeer meedenkend en geduldig tijdens het aanvragen hiervan.
Ze denken niet in problemen maar in oplossingen.
Het was allemaal zeer snel geregeld.
Het kan nu even niet maar ik zou morgen zo weer een lening bij Becam.nl nemen.

8 november 2024

Is dit jouw bedrijf?