Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fulgte ikke med nok skruer. Flere av pakkene inneholdt ikke skruer og måtte kjøpe ekstra på hageland for å få montertsom planlagt, kjedelig å bruke tid på å ringe rundt og finne ut hvor det var mulig... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig solide og bra produkter, fint å støtte et ordentlig skandinavisk produkt som tåler litt vær og vind. Bra kundeservice som hjelper til når det trengs, og veldig gode garantiordninger om noe sku... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske produkter som virkelig vekker oppsikt her i nabolaget! Mine kasser ble kjøpt i 2 omganger, og etter 1. innkjøp strevde jeg noe med monteringen - men ikke så mye at det avskrekket ytterlige... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tuin
  2. Tuinmeubilairwinkel
  3. Tuin- en landschapsarchitect

Geschreven door het bedrijf

BEDD er et unikt system for å bygge vakre og varige blomsterkasser i stål. Bygg enkle kasser med bunn og hjul, kreative karmer i hagen eller sammenhengende løsninger for skjerming og lune soner på terrassen. BEDD er 100% norsk og garanterer kortreiste produkter og rask leveringstid. Du finner produktene hos våre 100 forhandlere og i vår egen nettbutikk.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kjempedyr frakt.

Trodde med den dyre frakten, at kassene var skrudd sammen. Det var de ikke. Det var min feil at jeg ikke hadde lest produktinformasjon. Sjelden jeg angrer på et kjøp, men denne gangen gjorde jeg det. Kassene var heller ikke lik farge som bilder viste. De er i vanlig børstet stål. Ikke grå.

4 maart 2024
Review zonder uitnodiging

Antwoord van Bedd

Hei, og takk for at du deler dine tilbakemeldinger. Det koster litt å sende ut tunge varer, og vi må ta betalt for frakten. Heldigvis blir det rimeligere ved at produktet er flatpakket. Hvis du vil unngå fraktkost i fremtiden, kan du handle hos en av våre mange forhandlere. På nettsiden er fargen beskrevet som "stålgrå", og det er ikke så lett å beskrive nyanser i grått ut over dette. Men vi har mange bilder av kasser i Galfan på vår nettside. Vi håper uansett du blir fornøyd med produktet, ettersom det vil holde seg fint i tiår fremover.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har ikke motatt noe enda,flere uker…

Har ikke motatt noe enda,flere uker siden eg betalte.Dere ringte meg når eg va i utlandet og eg ga beskjed at de kunne ha det i garasjen,og den er åpen.

16 februari 2024

Antwoord van Bedd

Hei! Takk for din tilbakemelding. Vår sjåfør forsøkte å varsle om utfordringer med å komme frem til garasje, men fikk ikke svar. Etter det har vi ikke hørt tilbake før nå. Vi håper du vil komme tilbake med en positiv anmeldelse av produktet, nå som det er levert.

Super kvalitet

Raskt levert rett hjem, kvalitet som holder antagelig livet ut og i mange generasjoner, har noen på hjul av str 60x60 cm som lett flyttes rundt på uteplassen, er kjempefornøyd med disse. Det negative må være at de er dyre i innkjøp. Fikk kjøpt til noen nå av utgående modell str 30x60 cm lav høyde og også disse på hjul, tror de blir fine med sommerblomster og urter.
Dyre men av kjempekvalitet så vel vært å investere i

16 februari 2024

Rask levering

Rask levering, enkel å montere & veldig flotte! Plantene er nå klare for høst og vi gleder oss allerede til neste vår hvor vi skal nyte uteplassen med mindre innsyn takke være bedd sine lekre plantekasser.

3 september 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg fikk god service fra dere

Jeg fikk god service fra dere. Jeg bestillte rust BEDD kasser. Da de kom ble jeg forskrekka over at kassene var i metall. Hadde ikke forstått at de skulle stå og ruste etterhvert. Jeg fikk ombestillt kassene til rustlakk. De nye kom etter noen dager og de "feilbestillte" ble henta.

22 augustus 2023

God oppfølging!

God oppfølging!
Veldig fornøyd med transportør, lett å kommunisere med!
Og selvfølgelig veldig fornøyd med produktene, - har drømt om de siden de først ble lansert 🤗 Supert med selvvanning!

22 augustus 2023

22.aug. 2023

Rask levering. God kundebehandling og imøtekommenhet, hadde kanskje håpet på ferdig montert kasse, men fikk hjelp til å sette den sammen. Vedlikeholdsfri og garanti i 10 år var også en avgjørende faktor for kjøpet samt at den ble levert med hjul og automatisk vanningssystem. Dette var helt avgjørende for meg da kassen står under verandaen ovenfor og at den lett kan flyttes ved behov. Jeg ønsker også flere kasser i lengde 80 cm, men er avhengig av innmaten for vanningssystemet. Håper at dette også vil bli tilgjengelig på sikt. Kassene er i høy prisklasse, men jeg er meget fornøyd og regner med at den er verdt investeringen. Hilsen Anne Røine

21 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Flotte plantekasser og glimrende service

Kjempefornøyd med Beddkassene ! Ønsker meg flere! De er lette å montere selv. Bedd er proffe hele veien fra nettsiden man bestiller fra, med inspirasjon og gode instruksjonsfilmer, til transport/ levering og med sin kundeservice hvis man lurer på noe.

7 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fine kasser med ben eller hjul

Fine kasser med ben eller hjul. Men litt pes at det må drilles hul når man skal bygge i høyden.

17 juli 2023

Antwoord van Bedd

Takk for hyggelig tilbakemelding. Boring av ekstra hull er heldigvis bare nødvendig når man bygger lengre systemløsninger i to høyder, og er ikke nødvendig når man bygger frittstående kasser på hjul.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.