Virkelig empatisk og grundig bedemand, der fulgte os i hele den ulykkelige proces, fra dødsfald til det sidste farvel i kirken. Tak for en fin behandling. De bedste hilsner fra familien koch
Bedrijf heeft geantwoord
Fra Annette : Hver samtale med Christian, var som at tale med et kært familiemedlem. Også sent om aften eller weekend. Han giver klart indtryk af at alt er muligt, tænker at alle ønsker vil kunne... Toon meer
Fra dagen hvor min mor døde og igennem hele processen fik vi vejledning og guidning af en anerkendende og omsorgsfuld person. Vi var under hele processen trygge og følte os i gode hænde. Vi var trygg... Toon meer
I 2025 valgte vi bedemanden i Albertslund, hvor Michael var vores kontaktperson. Han guidede os trygt gennem hele forløbet og sørgede for, at vi hele tiden vidste, hvad der skulle ske og hvornår. V... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Albertslund, Vallensbæk, Glostrup, Brøndby og Rødovre Bedemandsforretninger er en familieejet bedemandsforretning. Med fem fysiske bedemandsforretninger på Vestegnen, har vi altid mulighed for at tilbyde en samtale i dit lokalområde – enten hos dig eller i en af vores forretninger. Naturligvis tilbyder vi altid et helt gratis og uforpligtende møde, så du hele tiden har overblik over økonomien omkring bisættelsen eller begravelsen. Vi er den bedemandsforretning, der bliver anbefalet af flest mennersker, når der er behov for en bedemand. Alle opgaver udføres af vores eget personale og egne rustvogne. Du kan altid komme i kontakt med os hele døgnet året rundt. Kontakt en ægte lokal bedemand og ikke en der udgiver sig for dette, men kun findes på nettet.
Albertsundvej 3, 2620, Albertslund, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Når man står midt i en sorg er det vigtigt at man bliver “holdt lidt i hånden” igennem de mange formalier.
Vi ringede hertil ift. min far og Bedemand Ole tog os gennem alt vi skulle forholde os til. Det eneste vi skulle koncentrere os om hva, at sige farvel. Det var en meget tryg oplevelse og jeg vil personligt sige tusinde tak og anbefale disse søde mennesker til alle som står i en sorg og i et tab af deres pårørende!

Antwoord van Bedemand Albertslund, Vallensbæk, Glostrup, Brøndby og Rødovre Bedemandsforretninger
Bedemanden (Christian) var støttende gennem hele det meget svære forløb. Der er kun roser fra os.
Har haft en rigtig god dialog med Christian
Der var nogle ændringer under vejs så som, ændring af farve på Urnen, det blev straks fikset
Samt udlevering af urnen, i stedet for nedsættelse på kirkgården, hvilket kræver formular der skal udfyldes og godkendes fra kirkens side
Det gik også smertefrit
Christian tråde til da der skulle sige nogle pæne ord om afdøde, da vi andre ikke kunne gøre det
Så en rigtig god oplevelse hvor alle ønsker blev hørt og efterkommet
Mvh. Jan
Som organist har jeg kendt Bedemand Andersen i mange år, jeg har lige mistet min søn, og derfor kontaktede jeg Bedemand Andersen. Jeg fik den service som jeg forventede, men vil lige sige, at Michael som stod for alt det praktiske, han var en meget kompetent person i sit arbejde. Vi fik en smuk og rolig oplevelse hos Bedemanden. Min største anbefaling Preben Andreassen
En trist begivenhed blev varetaget super kompetent trods vanlig kort varsel. Jeg har ikke et eneste ankepunkt og kan på det varmeste anbefale Christian (Glostrup afdelingen), når livet for en kær går på hæld og slutter endeligt.
En super imødekommende, omsorgsfuld, fleksibel og respektfuld behandling i en svær og sårbar tid. Der var plads til individuelle ønsker og hensyn, og der var hjælp og sparring at hente udenfor almindelig arbejdstid. Udgifterne blev endda holdt nede.
Tak til Michael, som en god bedemand har hjulpet mig igennem den svære periode med præst, krematorium. Kirkegård, Stenhugger mv.
Hilsen Bjarne
Vi følte os i rigtig gode hænder og blev guidet og ført i en svær tid.
Det var dejligt med en jordnær oprigtig gennemsigtig bedemand i en svær forvirrende tid. Kun positive ting at sige her.