Let op, ze hebben weer een nieuwe website: ondernemerswijzer.nl. Ook hier weer hetzelfde verhaaltje als altijd; "jullie hebben aangegeven geen uitgebreide vermelding te willen maar genoeg te hebben aa... Toon meer
Zelfde verhaal als alle anderen. Ik heb om bewijs gevraagd, weet niks van een afgesloten abonnement, maar mevrouw werd kwaad, waarop ik heb gezelgd het gesprek te beeindigen. Daarna nog 5 x teruggebel... Toon meer
OPLICHTING EN OPDRINGERIG! Bellen prive, "Gerard" geen achternaam en doen alsof ze je aan de telefoon hebben gehad voor reclame voor bedrijven gids. Ze blijven ongevraagd bellen ondanks pogingen om... Toon meer
OPLICHTERS! Zojuist weer eens gemaild door een oude chagrijnige man over de digitalebedrijvengids.nl, waar wij zogenaamd een vermelding bij hadden staan. Eerder een verknipte factuur gekregen waarvan... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Werd gebeld en ze deden alsof ik ooit…
Werd gebeld en ze deden alsof ik ooit een akkoord heb gegeven voor een proeftijd en dat ik nu 395€ moet betalen. Heb nergens akkoord voor gegeven en ik gaf te kennen geen stuiver te gaan betalen. Werd ze opeens boos en dat ik een factuur zou krijgen… nou lekker sturen dan betaal niks..
pure oplichting
pure oplichting: ze bellen om te zeggen dat je er in staat en vragen dan of je er voor het komende jaar ook weer in wil. terwijl je er niet instaat en niet in wil. Ze zeggen dat je voor basis erin staat en of je uitgebreid erin wil terwijl je ook niet voor basis erin staat/wil.
opzouten dus
zeer snelle service
Wij hadden een verkeerde bedrijfsvermelding in hun gids staan. We namen contact op op zondag via email. Binnen 5 minuten, ja echt waar, een bericht terug. Deze club is goed bezig. Layout mag wat beter maar service is uitstekend. Ga zo door.