Solgte min svigermors bil,da hun ikke kan køre bilen mere og da den skulles synes,ville hun af med den. Jeg fandt bedste skrot priser på nettet,skrev en beskrivelse af bilen og dagen efter blev jeg r... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg fik hurtigt respons fra Bedsteskrotpris,- at jeg ville få en række tilbud inden for 24 timer. Jeg fik en liste over tilbud som jeg kunne vælge imellem,- og det firma, jeg valgte, var nem at komme... Toon meer
Første gang at jeg prøvede at skrotte en bil og alt kørte efter bogen. Fik god og professionel vejledning, da jeg kontaktede BedsteSkrotPris. Kan kun give mine bedste anbefalinger. Fem stjerner herfra... Toon meer
Så nem side at bruge og hurtig respons fra flere interesserede ophuggere/købere. Vi fik 1400kr mere end skrotprisen👏🏻 Vær OBS på at du ikke nødvendigvis kan regne med km-antal/afstand til køber, da... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Få op til 40% mere i skrotpræmie for din gamle bil, ved at vælge den rigtige autoophugger. Vi indhenter 3 tilbud fra ophuggere i hele landet. Du vælger den bedste pris! www.BedsteSkrotPris.dk
Contactgegevens
Denemarken
- bedsteskrotpris.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Rigtig pris, hurtig respons.
Behagelig tone.
Hurtig respons.
Rigtig pris..
Nemt og hurtigt
Fik hurtigt tilbud på min skrotbil som blev hentet som aftalt.
Nemt at benytte.
God oplevelse
God oplevelse. Hurtig kommunikation. Mails var tydelige, så vi vidste hvad vi skulle gøre i hele processen.
Fik en god pris og det blev afviklet…
Fik en god pris og det blev afviklet hurtigt
Nemt og effektivt
Det var både hurtigt og nemt at få…
Det var både hurtigt og nemt at få kontakt til køber og få bilen afhentet
Søde og hjælpsomme
BedsteSkrotPris var meget søde og hjælpsomme, og bilen var hurtigt solgt. De tog sig tid til at besvare alle mine mange spørgsmål og hjalp med kontakt til forhandler. Kæmpe anbefaling til dem
Alletiders
Alletiders, de gør arbejdet for en' . Skal ikke tænke på at tag til en autohugger , prisen er fair , samt gratis afhentning . 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for rigtig god service. 👍
God og mega service minded person
God og mega service minded person, der gjorde det trygt og nemt. Kan kun give den bedste anbefaling herfra.
Det var nemt og trygt at benytte bedste…
Det var nemt og trygt at benytte bedste skrot pris. Dem vil jeg benytte igen næste gang. Hilsen Ole
God oplevelse
God oplevelse, jeg fik hurtigt et bud og fik solgt min bil.
Hurtigt og nemt at have med at gøre
Hurtigt og nemt at have med at gøre
Nemt og enkelt
Nemt og enkelt. Kan varmt anbefales. Jeg fik det bedste service og hjælp fra Thomas. Jeg Havde givet flere stjerner hvis jeg kunne det. Tusinde tak ! 👍
God information om aflevering og min…
God information om aflevering og min rolle i skrotning, så alt fungerede.
Hurtig og nem service
Hurtig og nem service. Man bliver opdateret med sms gennem hele processen
Det var ganske enkelt fra start til slut 👍😊
Dejligt nemt og professionelt
Faldt tilfældigt over siden
Faldt tilfældigt over siden, og tog chancen. I løbet af få timer flere tilbud fra firmaer, slog til, afleverede min bil mandag, blev guidet/tilsendt link til, hvordan jeg let fik den afmeldt og dagen efter var pengene på min konto.
Kan varmt anbefale siden.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse.
Det hele fungerede fra start til slut.
Marcus vejledte os og svarede på spørgsmål.
De bedste anbefalinger herfra.
Jeg har brugt Bedsteskrotpris
Jeg har brugt Bedsteskrotpris, på vegne af en af mine klienter, og det var ikke en sag der bare var lige til, bedste skrotpris havde forståelse for at vi skulle have flere ting til at lykkes, og jeg havde flere bydere i spil, men fik langt den bedste pris her! Tak for et godt samarbejde
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.