4,5

Uitstekend

Waarom heb ik deze wasparfum niet…

Waarom heb ik deze wasparfum niet eerder ontdekt? Voor mij was het de eerste keer dat ik dit gebruikte. Je hebt maar een klein beetje nodig en de was ruikt zo heerlijk! Ik heb ook een beetje gesprenkeld op de wasdrogerbollen die ik altijd in de droger doe. Talco is mijn favoriete geurt

21 januari 2026

Heerlijk

Ik moet eerlijk zeggen, ik ben blij verrast. Mijn wasgoed ruikt zo lekker. Ik heb van andere merken ook wasparfum geprobeerd maar daar heb je veel meer van nodig om je was lekker te laten ruiken. Beigeblack doet wat het belooft en je hebt echt maar een klein beetje nodig. Tot nu toe alleen nog maar de Talco gebruikt en die ruikt heerlijk. Ik ben reuze benieuwd naar de andere luchtjes.. dankjewel Beigeblack.

7 november 2025

Heerlijk

Heerlijk, helemaal verliefd op de Talco.
Beddengoed kleding en het huis ruikt zooo lekker. Voor mij geen ander meer.

11 oktober 2025

Wasparfum voor meerdere doeleinden

Deze wasparfum geuren laten een lekkere verfijnde geur achter in kleding, beddengoed, dekens, maar ook tevens in huis. Ik gebruik de wasparfum ook in mijn diffuser in huis en voeg wat druppels toe in mijn Stofzuiger, maar ook zakjes voor in mijn kleding kast zijn niet te missen. Wasparfum waar van weinig van nodig is voor al een verfijnde geur, daardoor lang in gebruik.

3 november 2025

1e wasbeurt was meteen een feest!!

1e wasbeurt was meteen een feest!!! Heerlijke geuren en mijn was rook 2 dagen later nog! Ook krijgt het huis een vleugje van de lekkere geur mee!!

Ik ben zeer tevreden en raad dit product zeker aan! Voordeel is ook dat de wasparfum NIET in het bakje blijft liggen wat bij andere merken wasparfums bijvoorbeeld wel gebeurd.

helemaaaal blij mee!!

22 maart 2025

Top wasparfum

Deze wasparfum is top . Je hoeft ermaar weinig van in te doen voor een lekker geur te krijgen aan je was. En wat ook zeer gunstig is dat is de prijs .kortom een top product

15 maart 2025

Heerlijke wasparfums!!

Wat een heerlijke wasparfums zijn dit zeg!!!
Met de wasparfums van BeigeBlack blijft je kleding na het wassen ook echt lekker ruiken.
Ik heb al vaker gehad, dat bij de wasparfums de geur vervliegt na het wassen.
Dus, dit is echt een aanrader!!
Ik ben verkocht.

11 maart 2025

Heerlijke wasparfum

Heerlijke wasparfum, doordat de wasparfum biologisch afbreekbaar is blijft mijn wasmachine ook mooi & heel. De geur blijft goed hangen & goede service bij Beigeblack!! Mega tevreden

27 februari 2025

Ik heb verschillende wasparfum merken…

Ik heb verschillende wasparfum merken in huis gehad maar was er nog niet over te spreken tot dat ik laatst BeigeBlack heb gekocht en meteen heb uitgeprobeerd.
Echt in 1 woord 'Fantastisch' !!!!
De geur Bergamot And Flowers is toch wel echt mijn favoriet... wat is die toch lekker ik heb mijn was er mee gewassen en mijn hele huis ruikt zelfs helemaal fris door het ophangen van mijn wasgoed.
Wat een heerlijke fijne geur, en hij blijft ook zo lekker hangen in je wasgoed.
Ik ben verkocht, en ik blijf zeker een vaste klant !!!

Snel alle andere geuren uitproberen 😁

28 februari 2025

Super product

Voor mij geen andere wasparfum meer als die van BeigeBlack!!!
Goeie prijs kwaliteit verhouding snelle levering met een product die voldoet aan wat ik gewend ben!
Vaste klant!!!

18 februari 2025