Na een valse start waarbij het te moeilijk was om glas in lood ramen te verwijderen, zijn de ervaringen verder alleen maar positief. Het verwijderen van mijn oude metalen kozijnen en vervolgens plaats... Toon meer
Bij het uitzoeken van onze nieuwe voordeur werden we goed geholpen en geadviseerd. Deze kon zelfs eerder gemonteerd worden dan waar we vanuit gingen. De voordeur werd geplaatst door goede vakmensen en... Toon meer
Om maar meteen positief te beginnen. Hele team kwam keurig op tijd's ochtends vroeg opdagen. Zó fijn dat het eerste werk was, de trap en de vloer met beschermfolie bedekken. Er was wel heel veel stof... Toon meer
Kwalitatief goed product en netjes geplaatst. Informatie voorafgaand aan de koop laat te wensen over. Ondanks onze vragen blijkt dat we niet de benodigde informatie vooraf gekregen, wat tijdens plaats... Toon meer
Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.
Dillenburgstraat 11, 5652 AM, Eindhoven, Nederland
Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe aluminium schuifpui (RAL9010) van Belisol. En nog meer van de vakkundige plaatsing door Saïd en Mohammed, wat zijn dat ervaren mensen!! Zij denken mee en lossen alles op! En gaven een compliment aan de Belisol man die alles opgemeten heeft: het paste perfect!
Het is een erg mooie deur die soepel glijdt, met aan de buitenkant een extra hordeur waar we de komende zomers veel plezier van gaan hebben.
De deur is met een kraan over het dak getild en zo is de oude schuifdeur ook weer afgevoerd. Mooi spektakel!
Saïd en Mohammed hebben ze geplaatst en chic afgewerkt, zeker aan de binnenkant waar we scheuren in het stucwerk van het plafond hadden. Ze hebben er een lat overeen gezet waardoor alles er weer strak uitziet. Bedankt mannen!
We hebben nog geen ervaring met nazorg en garantie maar gezien onze ervaring tot nu gaat dat eveneens top geregeld zijn.

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
duidelijk in de afspraken, goed werk geleverd en opleverpuntjes zijn prima opgelost

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Mooie nieuwe schuifpui! De mannen die hem geplaatst hebben wareb er vriendelijk en hebben alles super mooi afgewerkt. We zijn super tevreden!

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Correcte afspraken en goede opvolging! Het gekozen product was kwaliteitsvol en de medewerkers die voor de plaatsing instonden waren vriendelijk en werkten volgens planning.

Nette service
Prettig meegedacht om kraan te besparen
Goede oplossing voor onverwachts issue

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Mijn complimenten voor Belisol, de kozijnen zijn keurig geplaatst en precies vlgs afspraak op de juiste dag en tijdstip👍🏻

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Afgelopen twee weken zijn onze kozijnen, deuren en ramen vervangen en onze dakkapellen onderhoudsvrij gemaakt door Belisol Eindhoven.
Harry en David hebben hierin een knap staaltje vakwerk afgeleverd! Twee vakmannen die van aanpakken weten, fijn communiceren, afstemmen en meedenken met de klant. Het resultaat is werkelijk boven verwachting ... heel blij met het resultaat! Dank Harry, David en Belisol.

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Goed advies,super fijne hardwerkende mannen over de vloer gehad. Werken heel netjes en nauwkeurig.
Top presentatie geleverd.

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Erg tevreden over de geleverde schuifpui. Hele fijne service en nette afwerking.

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Van de snelle reactie op mijn aanvraag tot en met de plaatsing, inclusief offerte, werkvoorbereiding, planning, een top ervaring:
Super vriendelijke en competente team
En hoog kwalitatieve producten.

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Erg tevreden over de service die jullie leveren. De plaatsing van de schuifpui ging heel professioneel en een nette afwerking.

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Nieuwe kozijnen laten plaatsen door Belisol. Er is door de mannen die plaatsten zeer netjes gewerkt met aandacht voor de woning, ook na afloop alles opgeruimd. Zeer tevreden!

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Houden zich aan de afspraken en ruimen netjes op

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
alles netjes gedemonteerd en gemonteerd + afgewekt

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Alle werkzaamheden en levering van materialen zijn correct, volgens afspraak en naar tevredenheid verricht

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Alle afspraken zijn netjes nagekomen,
Vakwerk geleverd en hele nette monteurs

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Fijne service. Mooie stalen schuifpui.
Nog een misvatting gehad mbt de kraanhuur maar is ook opgelost

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Heel mooie aluminium schuifpui in ons appartement geplaatst. Netjes afgewerkt. Heel blij mee!

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Vakkundig personeel. De pui is snel en goed geplaatst. Eén klein probleem moet nog worden opgelost. Maar dat komt met het plaatsen van deuren. Is een klein blokje wat vervangen moet worden.

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Eindhoven
Bij belisol kozijn besteld. Prettige ervaring met de verkoop en vooral met de plaatsing. Harry jacobs en david (van sunline) hebben enorm netjes gewerkt, denken mee en komen met oplossingen als ze iets tegenkomen. Daarbij ook gewoon aardige hardwerkende mensen. Echt top!! Thx!!