Michel,Dennis en Michel jr hebben ons huis voorzien van kunststofkozijnen en screens! Vakmannen zijn het! Ze weten waar ze het overhebben. Zijn vakkundig. Werken netjes en snel , ze... Toon meer
Michel, Michel en Dennis hebben onze gehele woning voorzien van kunststof kozijnen. Ze hebben alles vakkundig uitgevoerd en het resultaat is prachtig! Ook was de communicatie erg fijn. Bedankt mannen... Toon meer
Michel,Dennis en Michel waren zeer vakbekwaam met hun werk bezig, wij zijn dan ook zeer tevreden over hun werkzaamheden. Jacob en Linie Pals
Een goede ervaring met Belisol Steenwijk. Vanaf het eerste gesprek tot de afhandeling is alles perfect verlopen. Goede communicatie. Goed op elkaar ingespeeld team monteurs. Kortom zeer tevreden ove... Toon meer
Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie.
Roomweg 3, 8334 NR, Tuk, Nederland
Vakmannen zijn het!
Ze weten waar ze het overhebben.
Zijn vakkundig.
Werken netjes en snel , ze denken met je mee en komen met oplossingen.
zijn vriendelijk.
Echt een aanrader
jongens bedankt 👍
Belisol wees zuinig op zulke toppers!!!

Jacob en Linie Pals

Bedankt mannen!

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Steenwijk
Een goede ervaring met Belisol Steenwijk.
Vanaf het eerste gesprek tot de afhandeling is alles perfect verlopen. Goede communicatie. Goed op elkaar ingespeeld team monteurs. Kortom zeer tevreden over het resultaat en de afhandeling. Zeker een aanbeveling waard.

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Steenwijk
Ik wacht nu al meer dan een half jaar op het afstellen van een klapperende en tochtende schuifdeur. Meerdere malen gemeld; aan belisol Steenwijk en aan de moedermaatschappij. Nul resultaat. Slechte service. Ik raad iedereen af om klant te worden van Belisol.

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Steenwijk
Allereerst complimenten voor Henri, hij heeft zijn uiterste best gedaan om jl maandag 2 monteurs te regelen. Paar jaar geleden hebben we de gevel en de ramen boven laten doen bij Belisol, zeer tevreden vandaar dat we voor onze keukenraam wederom voor Belisol Steenwijk hebben gekozen. De monteurs Michel en Dennis, hebben in een woord top werk afgeleverd. Er was ruimte voor vragen wat vriendelijk en duidelijk werd beantwoord. Nadat het project klaar was, hebben ze alles netjes schoongemaakt.
We hebben waarschijnlijk nog een project in de toekomst en zullen zeker voor Belisol gaan!
Marlène

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Steenwijk
Het leek allemaal zo goed helaas zitten we nu al ruim een jaar met schuufwanden die ze niet goed kunnen krijgen. Waardeloze aftersales / slecht vakmanschap, onbetrouwbaar bedrijf.
Verkoopgesprek, prima alles kan bijna er wordt meegedacht en uiteindelijk komt er iets leuks op papier met 20 jaar !!! Garantie. Als het te mooi lijkt om waar tte zijn .....
Totdat er iets niet goed is dan wordt het minder, communicatie laat te wensen over en alles kost veel tijd.
De schuifwanden schoven steeds moeilijker en liepen aan, hier meerdere keren iemand bij geweest maar ze kregen het niet voor elkaar. "Ze wisten het ook niet meer" leverancier in geschakeld, 2 monteurs langs geweest en binnen 10 was het probleem bekend. Alles stond schots en scheef en er was niets waterpas, ze hebben me mee laten kijken en onbegrijpelijk dat dit nooit eerder opgevallen is. Leverancier heeft aangegeven wat Belisol zou moeten doen om het op te lossen, funderingsbalken oid.
Afijn, monteurs van Belisol komen weer langs, constateren nu zelf ook dat het allemaal niet waterpas geplaatst is. Ze mogen blijkbaar niet doen wat de leverancier aangeeft en gaan bezig met wigjes en kitten het af. 3 dagen laten rusten, nog scheef en de wanden schuiven beroerder dan ooit.
Helaas reageren ze niet meer en heb ik ze in gebreke gesteld, ook daar reageerden ze niet op. Nu bezig met volgende stappen ....
Met deze leverancier van kunststof kozijnen heb ik geen goede ervaringen. 10 jaar geleden hebben ze kuststof kozijnen geplaatst. Beneden zou bij 1 raam een diepe vensterbank komen en bij de andere niet. Dat was niet goed doorgegeven en ik kreeg beneden overal diepe. Als ze het eenmaal aan het plaatsen zijn zeg je niet zo snel STOP, dus heb ik het maar zo gelaten. Geen verontschuldigingen en alleen maar ja maar-en.
Communicatie met het kantoor is ook erg slecht en onprofessioneel. Ik kon meeluisteren met gesprekken aan de andere kant van de lijn. Ze zei dingen toe, waarop niet terug gekomen werd.
Na een aantal jaren moesten wat ramen en deuren gesteld worden. Dat viel onder de garantie-termijn. Ik zou erover terughoren: ze belden noch mailden terug. Ik heb meermaals moeten bellen tot er uiteindelijk mensen kwamen. Die stelden alles bij. Bij 1 van de ramen braken ze daarbij een onderdeeltje af. De man zei toe binnenkort wel even langs te komen met een nieuwe. Dat gebeurde niet. Na circa 2 maanden wachten meermaals gemaild en gebeld; en uiteindelijk reactie terug gekregen via mail van een ander bedrijf. Dit bleek Belisol Belgie te zijn en er moest van hen een deskundige komen beoordelen (tochtende schuifdeur en dat kapotte onderdeeltje). Het kantoor had mij op zijn minst van deze procedure even op de hoogte moeten stellen. Voordat de deskundige kwam duurde weer maanden, want zo vaak kwam die man deze kant niet op.
Nadien zou ik weer horen van Belisol Steenwijk. Niet dus. Ik heb weer meermaals gemaild en tot op heden geen reactie gehad.
Dus mijn advies is: ga niet met hen in zee!

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Steenwijk
Wij zijn blij met onze prachtige pui.
De monteurs hebben in korte tijd prima werk verricht.
Ook hebben ze alles keurig achter gelaten.
De monteurs waren behulpzaam en erg vriendelijk.
met vriendelijke groet
Fam E Frans

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Steenwijk
Wij hebben begin dit jaar al onze oude ramen, deuren en kozijnen laten vervangen door kunsstof kozijnen
van Belisol Steenwijk.
We zijn erg blij met het eindresultaat en we hebben er dan ook erg veel positieve reacties op gekregen.
De werkzaamheden zijn erg netjes uitgevoerd en een paar "na-stel probleempjes" werden vlot opgelost.
Kortom: heel tevreden!!

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Steenwijk
We werden bij ons eerste bezoek aan de showroom erg goed geholpen. De installatie van de kozijnen gebeurde binnen de verwachte tijd. De monteurs waren zeer goede vakmensen, alles is vakkundig geplaatst en naar onze wensen. We zijn heel tevreden en blij dat we voor Belisol hebben gekozen.

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Steenwijk
Net zoals in onze vorige woning hebben we deze keer ook bewust weer gekozen voor Belisol in Steenwijk. Het ontvangst, de communicatie en levering was ook deze keer weer top. De vakmonteurs hebben 3 dagen hard gewerkt en een geweldig resultaat neergezet.
Er werd netjes gewerkt en alles opgeruimd na een werkdag.
Wij zijn opnieuw een erg tevreden klant en kunnen Belisol Steenwijk iedereen aanbevelen.
Fam. van der Sar

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Steenwijk
Mooie snelle 'tussendoor' klus. Vakkundige plaatsing van onze nieuwe isolerende voordeur en prima geregeld met de planning.

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Steenwijk
Ze weten waar ze over praten. Vakmensen die het komen plaatsen.
Super afhandeling als iets niet goed is gegaan.
Top kwaliteit

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Steenwijk
De communicatie, zeker na de tijd bij vragen, was snel en compleet. De mannen van de montage waren erg netjes, na montage was het bijna netter dan ervoor.
Fraai afgewerkt en compleet, snel en een prettige ervaring

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Steenwijk
De koning te "steenrijk" voelen…
Belisol uit Steenwijk heeft met plaatsen van een pui zeer goed werk afgeleverd. Ik ben de koning te rijk. Voldoet aan alle verwachtingen. Goede kwaliteit. Alles in goed overleg en klantgericht. De montage was snel en vakkundig. Reden te meer om een volgende order voor nieuwe kozijnen te plaatsen.
Ik raad Belisol zeker aan als u kunststof kozijnen overweegt.

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Steenwijk
Heb je jongens van Belisol 3 dagen bij huis gehad, ze werken netjes en het zijn echte profs. Een dikke tien.
Belisol neemt alle oude kozijnen weer mee en zorgt dat het binnen en buiten weer spik en span is.

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Steenwijk
Belisol heeft super werk geleverd. Punten die wat zorg behoeven zijn direct verholpen. Super blij met het eind resultaat

Antwoord van Belisol - Kozijnen en Deuren - Steenwijk
Over het algemeen ben ik tevreden met Belisol. Een bedrijf die nog een ruime showroom heeft om de kozijnen te kunnen bekijken en te voelen. Bij plaatsing wordt netjes gewerkt en wordt geluisterd naar de klant als die nog op- of aanmerkingen heeft of iets graag net iets anders afgewerkt ziet dan dat men bedacht heeft. Ook telefonisch ben ik netjes geholpen. Maar er is wel een punt dat verbeterd moet worden. Dat betreft de communicatie tijdens het wachten. Op een offerte, op levering etc. Ik heb diverse x-en in het traject, van het krijgen van een offerte tot aflevering/afronden aflevering zelf contact moeten opnemen met Belisol om te vragen wat de status was, omdat ik me 'vergeten' voelde. Voorbeeld Diegene die de reparaties uitvoerde heeft foto's gemaakt van dingen waarvan ik vond dat ze gerepareerd moesten worden, dit moest beslist worden door het kantoor. Ik heb vervolgens niet gehoord of het ook daadwerkelijk uitgevoerd zou gaan worden. Af en toe een berichtje op de e-mail of contact over het voorbeeld zou fijn zijn, want dan weet je als klant waar je aan toe bent en of je niet voor niets zit te wachten. Je kan dan nog zo vriendelijk behandeld worden aan de telefoon, maar onzekerheid bij de klant is iets wat ervoor kan zorgen dat een klant niet terug komt bij Belisol. Daarom mijn 3 sterren review omdat communicatie heel belangrijk is