Jeg bestilte en mulepose/net hos bemy.dk, og jeg er rigtig tilfreds med købet. Produktet svarer fuldstændigt til billederne på hjemmesiden og fremstår i god kvalitet. Leveringstiden var en lille uge,... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg hentede min bestilling igår og er MEGET tilfreds med resultatet. Tingene var fint pakket ind og øverst lå en personlig hilsen. Derudover havde jeg noteret nogle ønsker til min bestilling og disse... Toon meer
Service langt ud over det sædvanlige. Helt igennem fantastisk oplevelse at handle på Bemy.dk. Flot og lækker hjemmeside. Sød, kompetent og imødekommende service, lynhurtig levering og det fineste prod... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Super SUPER god service, jeg modtog min pakke efter kort tid, gaveæsker og de personlige sokker er SÅ fine! Jeg mangler at modtage nogle guld chokolader, men de bliver sendt nu efter jeg snakkede m... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos BEMY kan du vælge og designe dine helt egne gaveæsker og poser. Leveret med DIT design, silkepapir og guldklistermærker. Skal det være helt perfekt, kan du vælge mellem alle de lækre danske kvalitetsprodukter og tilføje æsken. - Få tilsendt en komplet og helt unik gave, klar til den heldige modtager. Æskerne kan bruges til enhver begivenhed - Det er kun fatasien der sætter grænser. ...og vi vil MEGET gerne være med til at udforske din.
Contactgegevens
Engvadvej 1 , 2650, Hvidovre, Denemarken
- 31 32 31 08
- Kontakt@bemy.dk
- bemy.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Helt igennem fantastisk koncept!
Helt igennem fantastisk koncept!! Ikke kun til bryllup men til alle mulige anledningen hvor man ønsker at sige tak eller give en lille gave.. bare fordi🎀 den eneste grund til det sidste stjerne ikk er med var pga leveringstiden..
Fantastrisk kvaltet og service
Fantastrisk kvaltet og service! Er vild med Maja og hendes koncept. Vi skal helt sikker handle mere i fremtiden.

Min varmeste anbefaling
Så smukke æsker i virkelig god kvalitet.

Antwoord van Bemy
Alle oplever på et tidspunkt at give en…
Alle oplever på et tidspunkt at give en særlig opmærksomhed til en nær person. BEMY åbner for masser muligheder til det 👍
Super god
De varmeste anbefalinger herfra hos bemy er der både hurtig levering og servicen er super god, Maja har virkelig øje for detaljerne, hendes ting bliver så smukke.😊

Flotte personlige vare
Meget fine ting man får bestilt hjem, og de svare hurtigt på deres mail. Vi bestilte i sidste øjeblik og de var hurtige med at få det afsted med posten. Det kan klart anbefales til andre.

Fantastisk sted!
Jeg Bestilte gaveposer til mine brudepiger, og resultatet der kom var intet mindre end fantastisk :) og de kom efter blot 14 dage, som jeg syntes er HELT okay, da tingene er special lavet.
Det jeg især var overrasket over, var et håndskrevet kort fra Maja (ejeren),
Med en lykønskning til mit bryllup :)
Fortjener Intet mindre end 5 stjerner

Antwoord van Bemy
Sådan en fantastisk service og vildt…
Sådan en fantastisk service og vildt lækre æsker! Jeg har bestilt nogle til vores bryllup, og man kan godt være nervøs for hvordan teksten bliver placeret, men det skal man slet ikke være, for der bliver tænkt over alle detaljer ved produktet og jeg kunne ikke være mere tilfreds!

Antwoord van Bemy
Kan varmt anbefale bemy.dk!!!
Hvis der er nogen, der mangler fine og personlige gaveæsker, kan jeg varmt anbefale bemy.dk. Jeg fik blandt andet lavet en fin æske til min far, da jeg gerne ville gøre noget ud af at spørge ham, om han ville give mig bort til mit bryllup. Faktisk havde jeg et digt til indersiden som slet ikke kunne stå der, men efter jeg tog kontakt til bemy.dk, gjorde Maja hvad hun kunne for at få plads til teksten. Det blev så fint! Og man kan tydeligt se, at de gør meget ud af deres produkter. Da jeg modtog mine produkter var de fint pakket ind i silkepapir og der fulgte et lykønskningskort med en lille hilsen på fra firmaet. Kan varmt anbefale bemy.dk!!
Thumbs up
Et fantastisk produkt, fedt koncept og suveræn god service 👌🏼

Antwoord van Bemy
Helt fantastisk fin kasse jeg har…
Helt fantastisk fin kasse jeg har modtaget. Rigtig god service og meget personlig med et sødt lille postkort, som er vedlagt af sælger.
Fantastisk! - og god service
Kunne jeg give 10 stjerner havde hun fået det! Super service og lækre produkter.

Antwoord van Bemy
Meget tilfreds med mit køb
Jeg har bestilt en æske og nogle få andre ting på BeMy, og det var så fint! Nemt at "samle" æsken, som mere eller mindre samlede sig selv og super kvalitet. Desuden var der et fint håndskrevet kort med, hvilket gjorde oplevelsen endnu bedre. Kan kun anbefales!

Udmærket service
Udmærket service, men produkterne var ikke så lækkre som forventet..

Antwoord van Bemy
Vare lever 110% op til det man…
Vare lever 110% op til det man bestiller👍🏻

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.