Bestelling nooit ontvangen. Bolado (zogenaamde 'Zoë') stuurt valse track&trace-linken en niet geconnecteerde telefoonnummers door. Er wordt nooit concreet geantwoord op vragen... Enig contact is... Toon meer
Benxo
Helaas allemaal herkenbare reviews. Besteld, betaald en niet leveren. Na reclamatie net bericht terug: ———— Hallo, Er moet een probleem zijn waarom de levering zo lang duurde. W... Toon meer
Ik jan Germes zit al vanaf 25-10-2021 te wachten op mijn bestelling. Het is nu 19-02-2022, alles geprobeerd om contact te krijgen, maar niemand neemt geen moeite, weg geld, en ik raad iedereen aan om... Toon meer
Kocht een soort poets materiaal voor auto interieur. Is gewoon keiharde (dus onmogelijk uit te wrijven) was die je bij de Action voor €1,50 koopt. Waardeloos, eigenlijk oplichterij, want geld terugb... Toon meer
Mensen keken ook naar
Gewoon troep uit china. Bestel daar zelf maar
Bestel het product gewoon zelf op de chinese sites. Scheelt je veel geld.
Product besteld , komt gewoon in een pakje aan rechtstreeks uit china, daar gekeken op de site scheelt 75 %
De hogedrukreiniger is top
De hogedrukreiniger is top. Precies wat ik ervan heb verwacht.
1 Ster is écht te veel lof
1 Ster is écht te veel lof. Zogenaamd spul om de auto mee te poetsen blijkt gewoon ordinaire kaarsvet te zijn. Geen enkel instructie bij, rotzooi dat je eigenlijk meteen kan verbranden. Dit bedrijf zou ook meteen in de fik moeten.
Beste mensen
Beste mensen,
Bedankt voor de reviews. Ik wil de wax bestellen, maar gezien jullie reviews sla ik over. Dit is mooi voor het het programma oplichting. Kunnen zij gaan onderzoeken hoe het zit en ook de andere bedrijven van hetzelfde ingeschreven kvk nummer.
Het bedrijf heeft een klantvriendelijke…
Het bedrijf heeft een klantvriendelijke visie op de website maar voert dat in de praktijk niet uit. Op de site zelf kun je dus ook je review niet kwijt. Je krijgt een mail dat je het zelf naar China moet retourneren als je wilt retourneren.
Dat de kosten dan duurder zijn dan het product. Dat vertellen ze er aan de voorkant niet bij.
Misselijk makend zo,n misleidend bedrijf zou moeten worden aangepakt.
Waarschuwing koop hier niet!
MaxWas Ulktra Hogedruk reiniger
Heb onlangs en hogedrukspuit gekocht die direct op de tuinslang aan te sluiten is. Op Pinterest kun je zien dat je hiermede al het vuil etc. kunt verwijderen. NIET dus, je reinste nepperij !! Medegedeeld dat ik niet tevereden hierover ben en gevraagd om het retouradres ( deze is niet te vinden op de website). Antwoord dat het zeer spijtig vonden, maar dat vanwege de verzendkosten naar de leverancier in China,dit veelal duurder is dan het product zelf. Kan het apparaat dus houden en krijgt dan 40% korting op een nieuwe bestelling. Neen dus om weer te investeren in iets wat " rotzooi" is. Zij nemen zelf geen verantwoordelijkheid. Dus echt niet meer kopen bij deze firma; je hebt garantie tot de voordeur !! Wees gewaarschuwd.
Misleidende reclame
Misleidende reclame! Ik zit nu met een staalborstel opgescheept zonder apparaat. In de reclame lijkt het net of je het hele apparaat koopt. Klacht ingediend en een antwoord dat het echt om alleen de borstel gaat. Er staat niet eens bij op wat voor apparaat je die borstel nu werkelijk kan gebruiken
Niet geleverd
Niet ontvangen. Was te laat geleverd waardoor ik al op vakantie was. Post Nl had het teruggestuurd naar afzender. E-mail besteed aan Benxo, tot heden niets ontvangen en reactie van hun zijde. Jammer..
NIET BESTELLEN BIJ BENXO
Slechte ervaring. Ze leveren een half product, de rest is niet via hun te bestellen. Als je dan vervolgens wilt retourneren moet je het product voor torenhoge verzendkosten (hoger dan de prijs van het product) naar hun productiefaciliteit in China sturen. Kortom: niet bestellen bij benxo!!!!
Zuivere dropshipper zonder meerwaarde
Dit bedrijf is een dropshipper. De producten worden rechtstreeks in China besteld en van daaruit geleverd. Geen enkele meerwaarde bieden zij. Wanneer het pakje niet toekomt wordt er niets ondernomen of onderzocht en heb je pech. Geen pakje en geld kwijt.
OPLICHTERS
OPLICHTERS. Verspil geen moeite of tijd eraan. Nutteloos. Waarschuw alleen zoveel mogelijk mensen voor ze. Ik had een "hoge drukspuit gekocht". Geld terug via China. Lachen...
Lees de kleine lettertjes
Lees de kleine lettertjes! Dit is een dropshipping bedrijf en retourneren is eigenlijk onmogelijk en kost je heel veel geld. Mijn moeder heeft een onkruidtrimmer besteld en dit bleek alleen de borstel te zijn, dit staat er ook bij maar je wordt op de een of andere manier handig misleidt dat je denkt dat het om een hele onkruidtrimmer gaat. Dit komt ook door het startbedrag zonder de korting, je wordt doelbewust misleidt.
Supertrim
Gelokt door een mooi filmpje heb ik de supertrim besteld bij Benxo.
Het bleek echter alleen de borstel te zijn.
Terug zenden kon, maar dan naar China op eigen kosten.
Ik kon als genoegdoening nog 40% korting krijgen op een volgend product.
Als of ik ooit nog iets zou kopen bij Benxo.
Een schande dat dit bedrijf nog…
Een schande dat dit bedrijf nog bestaat! Hoe is het mogelijk dat dit soort oplichterij anno 2021 maar kan doorgaan met deze praktijken. Iemand MOET dit stoppen
ik snap niet dat zo,n bedrijf kan…
ik snap niet dat zo,n bedrijf kan blijven bestaan, een kleine inval van de politie zou niet misstaan.
Even goed de boeken na laten kijken, en die Zoe een cursus nederlands geven. Wat een oplichters, wat een ellende en stress heeft dit mij geleverd.
Ik heb de was voor mijn auto besteld
Ik heb de was voor mijn auto besteld, het was een 1 + 1 aanbieding, ik heb de was idd ontvangen, maar deze is keihard, en laat zich niet uitsmeren, het zweet breekt je er letterlijk bij uit, wil je er iets van op je auto krijgen, maar...... er zit als je klaar bent nog wel heel veel in het blikje!
Oplichters, Dropshipping, Niets kopen !
Bij Benxo een pakketje van €29.95 besteld. Inmiddels heb ik het pakketje gekregen. Maar het klopt totaal niet met het geen ik besteld heb. Gewoon oplichterij want de autowax is bij AlieExpress te bestellen voor € 2.31. De doek mist en er zit maar 1 sponsje bij in plaats van 2. Blikje is gedeukt ... Ik denk dat ik aangifte ga doen van oplichting want dit pik ik natuurlijk niet.
TIP: Niets kopen bij dit bedrijf is mijn advies
Het laatste wat ik van ze heb vernomen is het volgende:
-----------------
Hallo Frans,
Wij bieden onze oprechte excuses aan en betreuren het ten zeerste dat u geen prettige ervaring heeft gehad met het product dat u heeft besteld. Echter, volgens ons bedrijfsbeleid, moet de klant het product naar onze productie-eenheid in China sturen om een retourbon af te geven, die vervolgens de terugbetaling zal verwerken.
Wij begrijpen dat het retoursproces omslachtig kan zijn en dat u de retour verzendkosten moet dragen,die hoger kunnen zijn dan de prijs van het product, maar dit is iets waar wij geen controle over hebben. Daarom kunnen wij u een beter alternatief bieden..
Om u te compenseren,willen wij u een korting van 40% aanbieden op
uw volgende aankoop als je bereid bent om dit product te houden.
Nogmaals, onze excuses voor het veroorzaakte ongemak.
We wachten op uw feedback.
Vriendelijke Groeten
Zoe
Team Benxo
Dit is toch een lachertje....
je snapt dat ik daar niets meer op uit doe en mijn verlies incasseer.
----------------------------
Het 1 mans bedrijf werkt vanuit een flat in Zeist
Laan van Vollenhove 787.
Als op het KvK nummer : 77517806 Googled dan kom je meer nep bedrijven tegen die op dat adres zijn gehuisvest.
Kortom een zooitje oplichters 1e klas
Oplichters 1e klas
Oplichters 1e klas. Koop hier NOOIT iets. Alleen maar automatische berichten. Steeds dezelfde van Zoë... en dan een adres in China, terwijl ze in ZEIST zitten. Trap er aub NOOIT ECHT NOOIT IN!!! Overal rapporten kassa, radar maakt niet uit maar maak een melding van deze vreselijk onmenselijke oplichters.
Benxo bestellen en niks leveren
Bestellen en niks leveren, zo worden ze vlug rijk.
Zelfde site als Carvalla .nl
Geen contact mogelijk via telefoon, geen adres,..