8 jaar geleden direct na betrekken…
8 jaar geleden direct na betrekken huidige woning, werd een deskundige gestuurd ivm de luchtkwaliteit. Die stelden onomstotelijk vast dat de wtw installatie verkeerd was aangelegd en zodoende rioollucht alsmede haar eigen verbruikte lucht aanzoog. Toen de door bergopwaarts zelf gestuurde deskundige voorstelde om het te verbouwen werd die zonder opgaaf van reden teruggefloten. Toen ik middels een brief wilde vragen wat hier de reden van was werd de brief niet geaccepteerd. Toen ze een aannemer moesten sturen, stuurden ze een rioleringsbedrijf. 8 jaar geen deugdelijke ventilatie resulteerde in zwarte schimmel. Nooit zijn ze daarvoor komen kijken heb het zelf allemaal proberen schoon te krijgen. Toen ze vervolgens vaststelden dat ik in vloer muren als plafond een redelijk vochtprobleem had, kwamen ze een paar weken later terug, deze keer zonder meter en zeiden ze nonchalant dat het probleem weg was, daar waar ze eerder een meter gebruikt hadden. Talloze mails verstuurd, ook onlangs nog, maar geen enkele reactie ontvangen. Dat maakt de kwestie actueel. Er is niks aan gedaan en ik word genegeerd.