1. Reisbureau

Bij bergsportreizen.nl nemen we je graag mee op een onvergetelijke reis door de bergen. Onze passie voor bergsport en onze toewijding voor veiligheid en duurzaamheid maken ons uniek in onze branche. Wij geloven dat de schoonheid van de natuur moet worden ervaren én beschermd. Waarom kiezen voor bergsportreizen.nl? Hier zijn een paar redenen waarom onze klanten ons vertrouwen en waarderen: 🧗 Actieve reizen in de bergen: We begrijpen dat de liefde voor de bergen draait om het ontdekken van de prachtige natuur en het overwinnen van uitdagende paden. Onze bergsportreizen zijn ontworpen om avontuurlijke geesten te prikkelen en je op een veilige manier uit je comfortzone te halen. Of je nu een doorgewinterde klimmer bent of net begint, wij hebben de perfecte reis die bij jou past. 🌿 Oog voor duurzaamheid: Bij bergsportreizen.nl streven we ernaar om de schoonheid en puurheid van de bergen te behouden voor toekomstige generaties. We werken samen met verschillende fondsen om ervoor te zorgen dat onze reizen een positieve impact hebben op de natuur. Duurzaamheid is geen trend voor ons; het is de kern van wie we zijn en wat we doen. 👴👵 Reizen voor alle leeftijden: Leeftijd is voor ons geen belemmering om de bergpassie te delen. Of je nu in de kracht van je leven bent of geniet van je welverdiende pensioen, onze reizen zijn toegankelijk voor alle leeftijden. Het maakt niet uit hoe oud je bent, we verwelkomen je met open armen om samen met ons te genieten van de bergen en nieuwe herinneringen te creëren. 🛡️ Oog voor veiligheid: Je veiligheid staat bij ons altijd voorop. Onze ervaren gidsen zijn hoog opgeleid en zorgen voor een professionele begeleiding tijdens elke expeditie. We hanteren strikte veiligheidsprotocollen om ervoor te zorgen dat jij je kunt concentreren op het moois wat de bergen bieden, terwijl wij zorgen voor jouw welzijn. Dus, als je klaar bent om je grenzen te verleggen, je hart te vullen met ontzag en je ziel te verbinden met de majestueuze berglandschappen, sluit je dan aan bij ons op een van onze spannende bergsportreizen. Ontdek en beleef - dat is waar bergsportreizen.nl voor staat.

4,4

Uitstekend

Vrijwilliger & deelnemer

In het verleden heb ik een C1 en een C2 gedaan via Bergsportreizen. Bij de C2 waren we met dezelfde groep en hebben we gevraagd of ze voor ons speciaal een cursus konden aanbieden. Dat is toen voor ons geregeld. Inmiddels ben ik vrijwilliger voor Bergsportreizen en leid ik zelf tochten. Ook als tochtleider ben ik zeer te spreken over de organisatie. Als tochtleider heb je veel autonomie m.b.t. de tochten die je loopt en de scholing die je volgt. Dat zorgt er, naast de prettige mensen in deze community, voor dat de motivatie hoog blijft.

25 juli 2025

Uitstekende organisatie

Uitstekende organisatie! Ze denken graag met je mee m.b.t je wensen en capaciteiten. Twee keer mee op cursus geweest; c1 ijs en sneeuw in Wallis Zwitserland en c2 graatklimmen in het Kaunertal Oostenrijk. Dit waren geweldige ervaringen!

1 augustus 2025

Top ervaring jongvolwassen basiskamp

Afgelopen jaar voor het eerst met een jongvolwassen basiskamp mee geweest. Eén van de leukste vakanties die ik heb gehad. Zo'n enorm leuke groep mensen, en de locatie was ook top geregeld. Van te voren hebben de 2 kampcoördinatoren een kennismakingsactiviteit gedaan om elkaar voor de vakantie even een keer te zien. De camping was geregeld vanuit bergsportreizen en we hadden een koffer met allerlei spullen zoals kaarten over het gebied. Heel handig. Echt een aanrader om mee te gaan op dit kamp met jezelf, met een vriend, of vrienden. Want het is altijd fijn om de vrijheid te hebben om aan te sluiten bij plannen van anderen. Wel handig om een auto te hebben want met OV is het wel wat lastiger te bereiken.

1 augustus 2025

WinterWeek La Chapelle d'Abondance

Ik nam deel aan skitour en freeride week (als split-boarder) rondom La Chapelle d'Abondance. Wij verbleven in Hôtel Esprit Montagne. Naast dat we van alle gemakken waren voorzien (vol-pension), staat alles in het teken van bergsporten. Bergsportreizen zet eigen opgeleid NKBV-kader in en het hotel-personeel kan je inlichten over de mooiste tochten en huidige condities.

16 januari 2026
Logo Bergsportreizen

Antwoord van Bergsportreizen

Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad!

Aanbevolen

Professionele cursus, met kwalitatief goed cursus materiaal, goede begeleiding en organisatie

14 september 2022

C1 gedaan

C1 gedaan, fantastische manier om kennis te maken met alpien klimmen. Altijd naar die toppen gestaard, nu eindelijk eens omhoog stampen. Gidsen waren helden, volop lol beleefd. Chille groep, dus goede vibes 's avonds in de hut. Niet persé hopen dat je echt de beloofde top gaat halen; alleen als het weer en de conditie van de groep echt perfect matched lukt dat, maar de piek niet halen is gelijk een goede les opzich. Gaat toch grotendeels wel om de reis :) Communicatie was helder. Aub niet de fout maken om snappers te kopen die niet voor klimmen gerate zijn; dan wordt de gids boos ^^, (En gelijk heeft ie.)

5 september 2022

Geweldig concept

Geweldig concept! Samen met gelijkgezinden 2 weken in de bergen. Ongedwongen, gezellig en goed georganiseerd.

29 juli 2023

Alpiene cursussen

Twee jaar achter elkaar ben ik met Bergsportreizen op alpiene cursus geweest. Alle informatie vooraf was helder en de cursussen verliepen soepel.

7 juli 2023
Logo Bergsportreizen

Antwoord van Bergsportreizen

Op weg naar het worden van een echte alpinist! Zien we je volgend jaar bij de Alpiene gevorderden cursus C3?