Ik heb met behulp van de expert de heer Ayhan’s professionele advies,behulpzaamheid,expertise,klant-vriendelijk en geduld tot een goede beslissing gekomen om de Travel Berkey te kopen. Nooit gewe... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Snel contact
Snel contact, goede service en perfecte oplossingen.
Uitstekende service!
In 2021 heb ik een Birkey waterfilter 3.25 gallon (de royal Birkey) gekocht. Omdat deze veel groter was dan gedacht, heb ik hem niet meteen geïstalleerd, maar eerst opgeslagen. Na bijna vijf jaar in de berging te hebben gestaan wilde ik de Birkey alsnog installeren, maar er bleken er enkele onderdelen (waaronder het kraantje en de dop voor het deksel) te ontbreken. Ik had toen ik de Birkey had ontvangen in 2021 niet gecontroleerd of alles aanwezig was. Ik heb een mail naar Birkey gestuurd en het probleem voorgelegd. Ze hebben mij alsnog kosteloos de ontbrekende onderdelen toegestuurd. Daarnaast ontving ik als extraatje de vernieuwde handleiding, inclusief een Quick Start Kit. Dit vind ik een topservice!
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Ik ben weer zo ontzettend goed geholpen door Berkey expert!
Ik heb over de jaren al meerdere soorten Berkey filters en accesoires bij ze gekocht. Nu heb ik ze gebeld met een vraag en ben ik toch weer zo vriendelijk en met een ongelooflijk goede service geholpen dat ik deze review recht uit mn hart wil schrijven.
Wat een top bedrijf!
En dan nog niet over de waterfilters gesproken. Die gebruik ik natuurlijk niet voor niets al jaren want ik ben gek op dit merk.
De kwaliteit van het water is uitstekend en het verschil in de smaak van het water na de filtering merk ik duidelijk. Fris en zuiver.
Ik ben er zo gek op dat ik erin kook, ik was mn gezicht ermee en mijn kruiden plantjes krijgen dit water. Ik neem waar ik ook naartoe ga altijd een fles met Berkey water mee.
Daarbij heb ik standaard een grote glazen fles gevuld met Berkey water in de koelkast. Heerlijk nu in de zomer!
De filters zijn eenvoudig te plaatsen en gaan erg lang mee.
Dat vind ik een groot voordeel.
Dus ja wat kan ik nog meer zeggen... Het is gewoon de Rolls Royce onder de waterfilters. Hartelijk dank Berkey Expert voor jullie fantastische service iedere keer weer🙏🙏🙏❤️
Ik heb met behulp van de expert de heer…
Nooit geweten dat ik niet schoon water dronk.
Totdat ik zoveel video’s voorbij zien gaan van waterfilters,dat ik uiteindelijk toch de beslissing nam om het bedrijf Berkey telefonisch te benaderen.
Zo had ik het geluk om de heer Ayhan aan de telefoon te krijgen.
Ik ben blij met mijn aankoop en ga eindelijk genieten van schoon water.
Groetjes Doris
Mijn eerste bestelling is helaas…
Mijn eerste bestelling is helaas zoekgeraakt bij de bezorging. Na contact met Berkey heeft Ayhan dit direct opgepakt. Binnen twee dagen had ik een nieuwe waterfilter in huis. Echt uitstekende service, snel en klantgericht. Dat zie je tegenwoordig helaas nog maar zelden.
Snel antwoord gekregen op al mijn vragen. Heel fijn dat er tijd genomen werd om mijn bestelling met alle toeters en bellen goed af te ronden. Snel geleverd en dik tevreden over de Berkey's en over de goede service.
Persoonlijk, vriendelijk en behulpzaam.
Persoonlijk, vriendelijk, behulpzaam. Ik had een onderdeeltje nodig en dat werd kosteloos toegestuurd.
Ben heel blij met de Berkey, schoon en lekker water en zo heb ik ook steeds wat water op voorraad, mocht er een keer geen water uit de kraan komen.
Daadkrachtg
Goed geluisterd naar het probleem. Met de juiste oplossing gekomen waardoor het probleem snel en daadkrachtig is 0pgelost
Een grote pluim voor de aftersales service van dit bedrijf.
Een grote pluim voor de atersales service van deze webshop. Wij hebben een Berkey Waterfilter gekocht en zijn daar reuze blij mee. Wij hadden, na de spoedige levering, nog enkele vragen en hebben die gesteld via de mail. Binnen 1 dag kregen wij antwoord. Gisteren kwam ik tot de ontdekking dat ik de Priming Ring nergens kon vinden in huis. Ik meldde dit en vandaag na 17.00 uur wordt de ring al aan mij gestuurd. Ik vind dit SUPER . Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen. U zult er geen spijt van krijgen. Groetjes A.M.
Fantastische klantenservice
Fantastische klantenservice. Doen meer dan hun best om te zorgen dat de klant tevreden is.
Overbodig artikel meebesteld
Ik had per ongeluk een overbodig artikel meebesteld. Dat is achteraf netjes en snel opgelost. De levering was verder gewoon goed. Fijne service en duidelijke communicatie. Zeer tevreden.
Top service
Levering van de Berkey was op tijd, vlot en in prima staat. Toen ik een dop te strak had aangedraaid waardoor deze stuk ging kreeg ik direct nieuwe toegestuurd, vriendelijk en adequaat.
Heel prettig. En nu genieten van (h)eerlijk water.
Een aangename ervaring
Uitstekende service en zeer vriendelijke medewerkers.
Filters al bijna jaar niet verkrijgbaar!
De filters van mijn dierbare travelberkey die al zeker 6 jaar oud zijn zijn nu voor de eerste keer aan vervanging toe. Ik vind het een geweldig product, maar de filters zijn al een jaar "tijdelijk uitverkocht". Na herhaaldelijk contact met de klantenservice het afgelopen jaar werd mij geadviseerd filters te gaan kopen die maar een half jaar meegaan. Ik heb juist de dure berkey gekocht vanwege de goede duurzame filters!
Ondertussen verkopen ze de complete berkeys nog wel, ìnclusief filters, waarom de losse filters dan niet? Ik vind dit een vreemde gang van zaken.
Supergoede service!
Supergoede service!
Altijd vriendelijk te woord gestaan, ook met uitleg bij mijn vragen
Zelfs na 5 jaar, nog vervanging van onderdeel!!
Snel en efficiënt een nalevering…
Snel en efficiënt een nalevering gekregen.
Top service en product
Top service, er ontbrak een onderdeel door mijn eigen fout en ze stuurden gewoon een nieuwe op. Geweldig!
Verder doet het drinkwaterfilter zijn werk al drie jaar in Nederland en het waterfilter dat we gebruikten voor op de douche in Spanje voor 9 maanden was ook geweldig. Al het chloor eruit en we konden eindelijk zonder branderige ogen de badkamer verlaten :)
Prima apparaat mag blijven
Prima apparaat! Je proeft t echt; veel
zachter!!! Blij mee❤️ had wat problemen met de zwarte moeren, en na een goed gesprek hebben ze me 2 nieuwe moeren opgestuurd om het probleem te verhelpen, super service!
Vriendelijke klantenservice -
Vriendelijke klantenservice -
Telefonisch contact opgenomen met de klantenservice omdat ik problemen had met het gereed maken van mijn filter. De medewerker was erg geduldig en heeft mij goed door het proces heengeleid. Bedankt!
Vlotte service
Vlotte service, behulpzaam bedrijf en fijne klantendienst. Aan te raden dus. Dankjewel.