Berkey Water Filters Europe Reviews 20

TrustScore 3 uit 5

2,9

1. Kookwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Water Filters and Water Purifiers from Berkey Water Filters Europe, the UK’s professional dealer of the complete line of Berkey Water Filter Systems

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Het RVS kraantje past niet op de Berkey Travel

Zeer tevreden over de werking van de Berkey Travel en de extra filters – het water smaakt top. Maar het RVS kraantje past duidelijk niet op dit model. Door het niveauverschil met de rubberrand lekt het, en dat mag niet bij zo'n prijzig systeem. Tot op vandaag kreeg ik ondanks meerdere pogingen geen concrete hulp van de klantendienst. Dat stelt teleur."

5 juni 2025

Antwoord van Berkey Water Filters Europe

Het spijt me, maar we reageren niet meer op Trustpilot recensies. We hebben geen zakelijke relatie met Trustpilot en alle recensies die hier op Trustpilot worden geplaatst zijn van klanten die hun Berkey-systeem niet bij ons hebben gekocht, zoals uzelf. Neem aub contact op met de Berkey-dealer waar u uw Berkey heeft gekocht en zij zullen u verder helpen.

Stuurt beschadigde en geopende verpakkingen. 2de hands?

Waterfilter van enkele honderden euro’s besteld.
Bij aankomst bleek de verpakking geopend te zijn geweest. Viezigheid op de hoes,en filters in geopende verpakking. Wegekrabt etiket. Bij telefoongesprek een vaag antwoord over dat ze alles hebben moeten controleren voor verzending zodat er geen onderdelen missen. Larie want dat doet de fabrikant. Direct begint de man dat ik het maar moet vertrouwen, red flag!

Het is door de geopende verpakkingen onmogelijk te zeggen of de filters die zijn geleverd ongebruikt zijn.
De onvriendelijkheid aan de telefoon doet me vermoeden dat ik het bij het rechte eind heb.

Paypal claim

In antwoord op verkopers post:

Wellicht kan Berkey Waterfilters Europe een andere toon tegen haar klanten aanslaan? Jammer dat ik slechts zeer zelden reviews lees of post. Dan had ik de meerdere negatieve reacties gezien. Ook over 2de hands producten. De foto’s spreken overigens voor zich. Alles geopend geweest! Voor mij als klant geen enkele garantie dat de filters ongebruikt zijn. In tijd van schaarste vind ik dat een dingetje.. Jullie zijn niet in staat nog losse “ black filters “ te leveren. Als ik dan een totaal pakket bestel en deze blijkt geopend te zijn geweest gaat een klant zich vragen stellen.

Jammer van de onvriendelijkheid en onwil. Had ook anders kunnen worden opgelost.Draagt zeker niet bij aan het vertrouwen .

Extra toevoeging:

Het blijkt dat Berkey de black filters niet meer kan leveren. Claims blijken ongefundeerd. Dus kan mijn product in de toekomst dus niet meer gebruiken. En is het dus een waardeloze aankoop. Al het vertrouwen waarop ik mijn aankoop heb gebaseerd is onderuit geschopt. Maar het ligt vast alleen maar aan de klant….pfff

Wat een tirade van Berkey Europe. Trump erbij halen? Nee, nu heb ik ineens wel vertrouwen zeker? Bijzondere klachtenafhandeling heeft u…

19 februari 2025

Antwoord van Berkey Water Filters Europe

Ik heb u verteld aan de telefoon dat wij alle Berkeys controleren voor verzending. Wij controleren op deukjes, productie schade en dat alles compleet is voor verzending. Dit om te voorkomen dat klanten incompleet of beschadigde artikelen ontvangen. U beticht ons van het verzenden van 2e hands artikelen. Dat is een zware aantijging en nergens op gebaseerd. Wij hebben u in goed vertrouwen een nieuwe Berkey waterfilter toegezonden, als u dat niet will geloven dat moet u inderdaad zelf weten. Wij betalen geen retourlabels voor terugzending van artikelen behalve als blijkt dat het artikel defect is of dat er een fout onzerzijds is. Zie ook onze retour voorwaarden (https://www.berkeywaterfilterseurope.nl/help/wegwijzers/garantie-verzending-retouren): “Terugzending van Berkey producten komt zelden voor vanwege de grote tevredenheid van klanten, maar mocht u toch ontevreden zijn met uw aankoop en geen vervanging wensen, dan kunt u deze zonder bezwaar onzerzijds terugsturen. In dat geval is de klant aansprakelijk voor de vervoerskosten.”

Laatste respons (gepost eerst privé op paypal):
Dit gaat echt nergens meer over. U heeft een nieuw product ontvangen, u weigert dat te aanvaarden. Ik heb u geen vervanging aangeboden omdat er geen reden toe was. Ik heb u ook uitgelegd waarom alle artikelen worden gecontroleerd voor verzending. Een evt. volgende verzending had ik ook gecontroleerd voor verzending, juist om schade of ontbrekende onderdelen te ontdekken. Uw reactie is buiten alle proporties en daarom zal ik u een retourlabel toesturen om een snel einde hier aan te maken.

Wij zijn de enige Berkey-dealer die op onze site prominent aandacht besteedt aan de problemen veroorzaakt door de malafide EPA-bureaucraten en dat daarom de Black Berkey vervangingsfilters momenteel niet beschikbaar zijn. De fabrikant hoopt dat de regering Trump schoon schip maakt bij de EPA en dat de productie kan worden hervat. Dus kom niet aanzetten met een verhaal dat u geen idee had van de problemen met de EPA.
Case closed.

Heel vreemd

Ik heb sinds twee jaar een Berkey waterfilter..wat mij is opgevallen .. is ..dat mijn pan of mijn waterkoker...grijs is...het krijgt een grijze laag...als het water echt schoon is... mogen er toch geen soort witte kalk of wat het dan ook is in de pan te zien zijn ? Wie heeft er meer van deze ervaringen?

23 november 2023

Geweldige service

Geweldige service, ben blij met deze mensen, ze bestaan nog....altijd vriendelijk, ze nemen uitgebreid tijd voor vragen, op zaterdag nemen ze de telefoon aan. Jammer dat ze heen filters leveren in moment, maar daar kunnen zij niks aan doen... dat komt wegen moederbedrijf die een rechtzaak aan hun broek heeft hangen die nergens op gegrond is... maar wegen hun succes worden ze gedwarsboomd. Dit is hoe ze het doen.... gewoon bedrijven kapot procederen. Maar daar laten we ons niet van beïnvloeden . Filters blijven heel lang goed, dus geen probleem. Lost vanzelf weer op! Dank voor jullie goede service🙏

12 oktober 2024

3 jaar tevreden klant bij Berkey

Ik ben nu 3 jaar klant bij Berkey. Ik heb veel profijt van mijn travel-Berkey en mijn sportberkey.
In een tijd waarin het drinkwater steeds meer sporen blijkt te bevatten van landbouwgif, medicijnresten en God weet wat nog meer, kun je niet meer zonder extra filters.
Ik word altijd snel en vriendelijk geholpen door de klantenservice als ik vragen heb of als er iets is.
Indien nodig kun je een onderdeel vervangen. Soms wordt dat ook nog kosteloos aangeleverd.
Met mijn sportberkey hoef ik onderweg geen wegwerpflesjes meer te kopen ook. Dus je helpt er ook nog het milieu mee.

20 augustus 2024

Slechte service

Slechte service, bij meerdere malen mailen, geen contact, geen reactie. Bij telefonisch contact krijg je een antwoord apparaat.

10 april 2024

Antwoord van Berkey Water Filters Europe

Ik zie uw recensie gescheidenis bij andere bedrijven. U bent kennelijk een troll, veel plezier ermede.

In mijn optiek verraadt en bedondert…

In mijn optiek verraadt en bedondert Berkey haar klanten!! Heb twee peperdure fluoride/arsenicum waterfilters gekocht (dik over de 100 euro) als aanvulling op mijn Berkey zwarte waterfilters, waar ten eerste al allerlei poeder uit kwam vallen, maar dat was volgens de meneer aan de lijn geen probleem, enkel kwestie van goed primen. Nu heb ik ze dan geprimed, maar lees overal op internet en filmpjes dat deze witte filters juist het aliminiumgehalte in het water met 1000% oid verhógen!!! Ik ben wetenschapper dus heb zelf getest, en ja hoor: ik drink nu bakken met aluminium op dankzij mijn dure witte filters! Ik wil de filters dus terugsturen, maar...... dat had enkel gemogen wanneer deze vergiftigende filters ongebruikt en ongeopend waren geweest. Als dit niet wordt opgelost naar behoren, neem ik een letselschade advocaat in de arm. Ik laat me niet op eigen kosten vergiftigen!!!

27 april 2023

Antwoord van Berkey Water Filters Europe

Het spijt me maar ik denk dat er sprake is van een misverstand. In de waterzuiverings industrie is alumina (Al2O3) een erkend en veilig middel voor het verwijderen van fluoride. Alumina is een inerte stof en heeft dus geen biologisch effect. Als de Berkey fabrikant echt bezig was zijn klanten te vergiftigen was dit al jaren geleden aan het licht gekomen en was het bedrijf al lang kapot geprocedeerd in Amerika. Trouwens het testen van water voor de aanwezigheid van aluminium kan geen verschil zien tussen aluminium (Al) en alumina (Al2O3). Zie hieronder het technisch uitleg van de fabrikant.

"PF-2 filters contain high-grade activated alumina (Al2O3), which currently is the most efficient media available for extracting fluoride from water. Activated alumina is inert. Below are the results we obtained when testing the PF-2 filters (the water was not pre-filtered through the Black Berkey filter elements). The reduction over time is due to additional residual process dust being washed free from the PF-2 filter as the system is used. To give a scale for comparison purposes we include test results from a national brand toothpaste and water boiled in an aluminum pan.

National brand toothpaste 52.878 ppm aluminum oxide
Water boiled in an aluminum pan for five minutes: 2.791 ppm aluminum
PF2 after conditioning (5 cycles): .178 ppm aluminum oxide
PF2 after 10 Cycles: .037 ppm aluminum oxide
PF2 after 20 Cycles: .029 ppm aluminum oxide

While the above results indicate that the residual process dust adds a minute amount of activated alumina to the water, the Black Berkey water filters reduce aluminum from the water. We tested water that naturally contained .320ppm aluminum and filtered it through the combination of the Black Berkey and the post conditioned PF-2 filtration elements (5 cycles). The results showed a net reduction in aluminum contamination (Raw influent: .320ppm - Effluent after passing through the Black Berkey and PF-2 elements: .232ppm). Again, the standard tests cannot distinguish between aluminum (Al) and activated alumina (Al2O3), which is inert. Nevertheless, the tests showed a net reduction by the Black Berkey filter element in the combination of naturally occurring aluminum plus any residual activated alumina (Al2O3)process dust from the PF-2 elements."

Ik hoop dat dit duidelijkheid geeft en als u nog vragen heeft dan horen wij het graag.

Reviews in alle talen tonen. (20 reviews)