Jeg har fået de flotteste skuffer til mit næsten 50 år gamle snedkerkøkken. Fik rigtig god support til opmåling, så alt var perfekt til at montere dem i underskabene, på trods af 5 forskellige bred... Toon meer
1. klasses kundeservice og lynhurtig forsendelse. Modtage min vare helt efter planen og til tiden, desværre var der sket en transportskade. Jeg kontaktede deres support pr. mail, og på 9 minut... Toon meer
Jeg købte en stor kompressor hos Beslagsmeden. Desværre fik den en mindre kosmetisk skade under transporten, men det blev håndteret hurtigt og professionelt. Vi fandt en god løsning med en rimeli... Toon meer
Jeg har købt diverse skruer, hyldeknægte, vægbeslag, franske ophæng af flere omgange over de sidste år. Det er en super fed simpel webshop med en søgefunktion der bare virker! Samtidigt er priserne... Toon meer
Professionelle møbelbeslag til både private og erhverv! Find alt indenfor beslag til hjemmet, alt sammen i top kvalitet.
Frisenborgvej 6F1, 7800, Skive, Denemarken
- 92453451
- info@beslagsmanden.dk
- beslagsmanden.dk
Fineste og bedste kundeservice
Jeg har nu 2 gange haft brug for hjælp og begge gange fået den fineste betjening over telefonen fra beslagsmanden.
Jeg har begge gange talt med den sødeste medarbejder som tog sig tid til at hjælpe mig med at bestille det rigtige.
Jeg er MEGET tilfreds og kan varmt anbefale andre at bestille herfra.
Fin service
Fin service, kan varmt anbefale at handle her. Også fin bytteservice.
Vi er meget tilfredse med firmaet.
Super hjemmeside
Super hjemmeside, nemt at finde det man skal bruge og der er altid god betjening, hvis man er i tvivl.
5 store stjerne herfra!
Mvh
Thomas
Nem og overskuelig hjemmeside.
Nem og overskuelig hjemmeside.
Bestilte 12 billige køkkengreb i plast og de er virkelig fine til en pris på omkring 8 kr pr stk.
Havde dem i gls pakkeshop to dage efter bestilling,så det var hurtig levering.
Alt i alt en god oplevelse,og jeg vender helt sikkert tilbage hvis der er andet jeg står og manger som i kan hjælpe med.
Fantastisk service
Beslagsmanden støvede nogle softlock koblinger op til os - fremragende service. Her handler jeg fremover!
Meget fin service og virkelig hjælpsom …å
Meget fin service og virkelig hjælpsom .
Tålmodig og god betjening.

Antwoord van Beslagsmanden
God kvalitet, fine priser - og suveræn service
Fine varer i høj kvalitet - og en fin proaktiv service, da jeg ikke havde bestilt rigtigt.
Patrick undrede sig, kontaktede mig via mail - og sikrede sig på den måde, at mine varer var de rigtige.
Vil til enhver tid købe igen - og anbefaler gerne andre

Rigtig god service
Rigtig god service.
Beslagsmanden lagde mærke til, at jeg havde bestilt de forkerte skruer til, og hjalp mig med at få bestilt de rigtige.
Eneste grund til, at det ikke blev 5 stjerner var, at det tog nogle dage inden mit ordre blev sendt, da det lå på fjernlageret. Det koblet med PostNords langsomme levering gjorde, at jeg synes, jeg skulle vente lidt for lang tid før jeg kunne fuldføre mit projekt derhjemme.

Antwoord van Beslagsmanden
Fine produkter og god service