Omdat 0 sterren niet kan.... jurk na enkele weken ontvangen rechtstreeks van China. Lijkt totaal niet op wat ik besteld heb, hele slechte kwaliteit. Verschillende keren via bericht en mail retour aang... Toon meer
OPLICHTERS! Jurken besteld en verre van wat ze laten zien op de filmpjes en foto’s. Reageren niet op mails of andere middelen van communicatie. Heb je ze eindelijk te pakken moet je 25€ per pakket... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Oplichters eerste klasse
Zoiets heb ik nooit eerder meegemaakt, ik dacht dat het veilg was maar heelemal opgelicht.Ze laten kleding zien in videos en je besteld wat thuis aankomt İs een ander model ,kleur , kwaliteit …… terugsturen kost het zelfde als de jurk zelf!!!!
Oplichters eerste klas
Oplichters eerste klas! Heb ongeveer vier weken geleden een lange "sjieke" jurk besteld. Vorige week eindelijk ontvangen: Geen roze zoals ik had besteld maar een kleur die het midden houdt tussen oranje en roestbruin! Kwaliteit is abominabel slecht! Heb ondertussen al tweemaal mail gestuurd maar zonder reactie! Conclusie: Weggegooid geld en jurk die nog te lelijk is om schilderwerk mee te doen :(
Ook 3 jurken besteld in mei 2 ontvangen…
Ook 3 jurken besteld in mei 2 ontvangen uit CHINA waarvan 1 klopt maar de 2de een heel andere jurk derde tot nu niet ontvangen mail gestuurd maar geen antwoord wat zijn dit voor personen en ieder geval niet menselijk
Ik ook erin getrapt
Ik ook erin getrapt , in mei een kleed besteld en ook niets gekregen. Reageren niet op mijn mail .
Echt schandalig!!
Helaas ben ik ook opgelicht door bestelboetiek…
Helaas ben ik ook opgelicht door bestelboetiek. Twee weken geleden iets besteld, tot op heden nog niets ontvangen en er wordt ook niet gereageerd op mijn vraag via de mail. Bah dat mensen zo hun geld willen verdienen, ten koste van andere mensen die hard werken hun geld te verdienen.
Niet bestellen!
Goedkoop Chinees namaak spul krijg je en retourneren ho maar. Niks gratis en reactie op mail duurt dagen. Gewoon niet bij bestellen!
Helaas ook ik DE KLOS!
Helaas ook ik DE KLOS!! Blouses besteld en uiteraard ook al betaald op 4 mei jl. Bij navraag waar bestelling blijft een mail met : door onverwachte drukte bla bla, komt uw bestelling iets later. Ik had de blouses besteld nav een filmpje van Dejacque. Blijkt dat zij dat helemaal niet zijn. Het zijn PURE OPLICHTERS!!!!!
Zojuist een mail gestuurd met verzoek om terugstorting! Ben benieuwd of dit gaat gebeuren!
NIET IN TRAPPEN!
NIET IN TRAPPEN!!
Oplichters, blouse gekocht, nooit ontvangen, geen reactie op mijn mails waar mijn bestelling blijft.
Track en trace werkt niet.
Helaas ook opgelicht door dit…
Helaas ook opgelicht door dit bedrijf..7 mei .besteld, betaald en nooit iets ontvangen..geen reactie op mailtjes...track en trace werkt niet....schandalig dat je zo opgelicht wordt! Bestelboetiek en de rest van de wereld mag gerust weten dat ze de boel oplichten...reageren toch niet op mailtjes...
OPLICHTERS
OPLICHTERS!
Jurken besteld en verre van wat ze laten zien op de filmpjes en foto’s. Reageren niet op mails of andere middelen van communicatie. Heb je ze eindelijk te pakken moet je 25€ per pakket betalen om ze terug te sturen naar china?????
Dames trap hier niet in stelletje oplichters!!!!
Oplichterij
Oplichterij. Ze gebruiken filmpjes en foto’s van andere sites om zo hun alie express spullen te verkopen. Uit eindelijk ontvangen maar retour sturen lukt niet. Je betaalt dan alle som terug naar China te sturen. 5% vergoeding mogen ze houden want inmiddels geen reactie meer ontvangen. Jurk gekocht voor €29,95, is nog geen €5 waard. Lelijk en lijkt niet op het filmpje. Trap er niet in dames!!
Oplichters
Oplichters. Jurk blijkt uit China te komen en lijkt niet op de jurk die je tegenkomt op Insta. Waardeloos flut materiaal, echt verschrikkelijk. Niet te bereiken als je het terug wilt sturen. Reageren nergens op. Waardeloos
Malafide bedrijf en product
Levering na enkele weken. Zeer slechte kwaliteit stof en stiksels. Chinees product. Rotzooi.
Geen enkele reactie van Bestelboetiek op mijn mail en chat met vraag hoe de jurk weer geretourneerd kan worden. Weggegooid geld.
Omdat geen sterren of -5 sterren helaas…
Omdat geen sterren of -5 sterren helaas niet kan. Voordat de bestelling thuiskomt, gaat er weken over heen, daarna blijkt de 'jurk' echt zo slecht van kwaliteit dat je het nog niet aan je hond geeft na een modderbad om hem weer toonbaar te maken. Retourneren kán úiteraard, moet je het zelf wel even naar China sturen, want daar staat 'hun' magazijn. Lesje spontaan shoppen via internet weer grandioos afgeleerd. Thanks voor de domper.
Besteld en nooit ontvangen reageren…
Besteld en nooit ontvangen reageren niet op mail
Jurk komt niet overeen met de video…
Jurk komt niet overeen met de video waarmee deze is geadverteerd. Een pakketje uit china, meer niet. Je krijgt er geen factuur noch een retour etiket bij. Oftewel dropshipping. Ik raad ze niet aan.
Jurk
Jurk besteld idd n.a.v. een filmpje. Is zulke slechte kwaliteit en lijkt totaal niet op die van het filmpje. Verder contact lijkt onmogelijk. Bestel hier niet!
Besteld
Besteld, je kon nl retourneren stond op de website.
Na 3 weken eindelijk de jurk binnen, uit China. Was mij niet bekend bij aanschaf. Is echt verschrikkelijk materiaal.
Retourzending blijkt nu naar China te zijn. Ongelofelijk dat zoiets mag…
Vooral geen zaken mee doen!!!
Zoals ik helaas bij meerdere review zie. Ben ik er ook in getrapt. Het was een filmpje op Facebook van een bedrijf uit Maassluis dacht ik. Ik herkende de mevrouw. Klik klik en de jurk was besteld. Helaas was het filmpje cq foto's gewoon gestolen van deze mevrouw (want het bedrijf in Maassluis is een eerlijk bedrijf met mooie kleding). Mijn fout dat ik te snel besteld heb. Duurde eerst weken voordat ik mijn bestelde jurk kreeg. Uiteindelijk bleek het een goedkoop votje te zijn. Na meermaals vragen om een retourlabel kreeg ik het voorstel zoals meerdere om 15% te accepteren ipv retour sturen. Ik heb toch het retour adres gevraagd. Ik kreeg een adres... daar durfde ik niets naartoe te sturen. Ik wist zeker dat het dan niet aan zou komen. Dus toch de 15% geaccepteerd. Bij mij is 15% van € 29,95 nog altijd € 4,49. Maar ik kreeg € 3,00 op mijn rekening gestort. Dus ook dat klopt niet. Hele foute zaak. Hoop dat ze gauw hun gelijke vinden.