BesteWinkeltje Reviews 199

2,4

Vorige week maandag een bestelling gedaan, zou de volgende dag bezorgd worden. Tot nu toe niks gekregen alleen een mail waar ik de track&trace kon vinden die dus niet te vinden is. Mail en telefoon wo... Toon meer

De bestelling was vertraagd maar netjes opgelost door Joyce. Ook leuk dat ik een kortingsbon heb gekregen

De bestelling (9-10 besteld) werd snel geleverd (11-10), helaas viel de maat kleiner uit als verwacht (mijn eigen fout). Daar per e-mail contact over gehad op 13-10 met als reactie dat ik dezelfde dag... Toon meer

1. Ondergoedwinkel

Online webshop voor damesondergoed, Herenondergoed, sokken, boxershorts, kousen. myboxers.nl topmerken boxers en ondergoed voor dames en heren Bij www.bestewinkeltje.nl , www.myboxers.nl , www.mysox.nl en www.mybh.nl zijn wij er trots op dat wij de snelst groeiende ondergoed winkel zijn met de bekendste merken, voor dames en heren. Een boxershort hoeft niet alleen maar fijn te voelen en perfect te zitten, maar mag zeker ook je eigen mooie signature ondergoed zijn en een toevoeging aan je outfit. Met de niche merken als Armani, Hugo Boss, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, PUMA en Muchachomalo weet je wat je in huis haalt. Alle boxershorts en ondergoed leveren wij uit voorraad en als je voor 22.00uur besteld, word je nieuwe onder-outfit de volgende dag al bezorgd. Bestel je voor minimaal € 34,95 dan bezorgen wij je bestelling gratis! Wil jij ook snel een leuk nieuw onder-outfit scoren, check dan onze nieuwe collectie of herensale en damessale, oh ja en als je een boxershort kado wil doen, pakken wij het ook nog eens gratis als cadeau in.

2,4

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Bestewinjeltje.be is opgeheven

Voornaam:
Christiaan Leendert Wilhelmus
Achternaam:
Leeuwenburgh = eigenaar

Ook ik heb mijn bestelling nooit ontvangen en ben mijn geld kwijt 😠

Deze site zou van internet moeten verdwijnen, want nog steeds zullen er dagelijks mensen bedrogen worden.

3 oktober 2025

10 juli een bestelling geplaatst

10 juli een bestelling geplaatst. Meteen een bevestiging met een bestelnummer ontvangen, daarna niets meer. Tot 3x toe een mail gestuurd, waarin ik heb vermeld aangifte te zullen doen, waar niet op gereageerd wordt. Telefoonnummers zijn niet in gebruik. Gelukkig betaald met Klarna en daar melding gemaakt van oplichting.
Als ik 0 sterren kon geven zou ik dat doen! Stelletje oplichters!😡
Voortaan kijk ik dus eerst op Trustpilot voordat ik iets bestel via een voor mij onbekende website🥴

28 juli 2025

Hihi te slecht voor woorden

Hihi te slecht voor woorden
Ik heb 14 juni besteld via klarna betaald, gelukkig.

Tot op heden niets ontvangen en ook geen contact mee te krijgen. Gelukkig hoef ik de kosten niet te betalen , bedankt klarna.

15 juli 2025

Niets ontvangen!!!!

Helaas hier hetzelfde verhaal!!
Besteld en niets ontvangen..... Mail wordt niet op gereageerd. Telefonisch niet bereikbaar!!
Mensen leer van mijn ervaring niets bestellen!!!!!

10 juli 2025

Oplichters

Bestellen gaat makkelijk. De eerste mail met dankje wel voor je bestelling ook. Dan radiostilte! Telefoonnummer is buiten gebruik. Op mails reageren ze niet. Geen track en trace zoals beloofd . Geen enkel produkt ontvangen. Wel je geld kwijt!
OPLICHTERS!!!

2 juli 2025

Boeven zijn het!

Het enige wat goed werkt is het bestel- en betalingssysteem. Daarna complete radiostilte. Er wordt niet gereageerd op mails en ook niets geleverd.

15 juni 2025

Hetzelfde verhaal bij mij

Hetzelfde verhaal bij mij: Besteld en betaald NIETS geleverd. Eerdere bestellingen gingen prima, helaas niet de laatste reviews gecheckt. Ook ik zal aangifte doen.

23 juni 2025

Voorheen goede winkel maar is nu onbereikbaar en levert niet!

Mijn vriendin heeft hier meerdere keren wat besteld. De laatste keer was echter in 2023. Alles werd altijd netjes geleverd en er zat zelfs een handgeschreven bedankje bij voor het bestellen. Dit was dus gewoon een betrouwbare webwinkel.

Nu een aantal weken terug weer wat besteld maar de bestelling is nog steeds niet aangekomen. Ook geen track en trace ontvangen. Omdat we goede ervaring met deze webwinkel hadden ook niet meer naar reviews gekeken. Nu er niets geleverd word, gingen we kijken en zien we dus meer mensen met hetzelfde probleem.

Omdat we in het verleden goede ervaringen hebben gehad met deze webwinkel, wil ik ze nog niet meteen als oplichters bestempelen maar dat er wat aan de hand is of niet klopt, is wel duidelijk.
Het rekeningnummer was voorheen
NL56 DEUT 0265 1864 20 wat van de betaalservice Buckaroo is. Nu is het rekeningnummer DE64 2022 0800 0096 0583 82 wat een Duits IBAN nummer is. Wij konden verdee niets over dit nummer vinden.

Wij gaan kijken of we zelf nog verdere stappen kunnen ondernemen en waarschijnlijk ook aangifte doen.

20 juni 2025

Oplichting

Ik heb al eerder een bestelling gedaan. Toen kreeg ik het de volgende dag binnen. Paar weken geleden heb ik weer besteld en ik heb nog niets binnen. Ze reageren ook nergens op. Ik ga nu ook aangifte doen.

17 juni 2025

OPLICHTERS

OPLICHTERS, niks ontvangen geen reactie op mail telefonisch niet bereikbaar.
Heb contact opgenomen met ConsuWijzer 0880707070 en melding gedaan van oplichting, deze gaan actie ondernemen, eigenlijk zou iedereen die de dupe is geworden van Bestewinkeltje hiervan melding moeten doen bij ConsuWijzer zodat zulke oplichters een halt toegeroepen kunnen worden!
Gonnie

17 juni 2025

Niks gekregen

Niks gekregen. Reageren ook niet op de mail. Pure oplichters dus. Ik had de reviews bekeken en aangezien ze veel % bij de 5 sterren hadden daar ondergoed besteld. Nou niet doen dus die 5 sterren waren van veel eerder. Nu krijg je dus niks geleverd.

30 mei 2025