WAT EEN HEERLIJKE KUSSENS!!!
WAT EEN HEERLIJKE KUSSENS!!!
En je mag er 100 dagen op proefslapen:-)
Maar wij wisten na een week al dat we nooit meer anders willen...
--> Zeer comfortabele kussens en een fantastische klantenservice!
We hadden helaas een binnenhoes met een rits die vast zat, maar de supervriendelijke klantenservice (Kim) stuurde dezelfde dag nog een nieuwe binnenhoes. Geen gedoe of gezeur, maar een leuke snelle communicatie... daar word je blij van!
Toen we de binnenhoes ontvingen, viel ons pas op wat een geweldige kwaliteit het is en hoe dik zo'n binnenhoes is omdat deze blijkbaar helemaal gevoerd is met een heerlijke zachte memoryfoam.
We hadden lang gezocht en zelfs eerder kussens van een ander merk die veel duurder waren teruggestuurd, maar toen wisten we wel wat we wilden en Bestpillow had precies de ideale samenstelling van 3 soorten vulling die samen heerlijk aanvoelen:
- Memory foam
- Natuurlijk latex
- Microvezel
En ze zijn zeer royaal gevuld, eigenlijk wel iets te royaal, want bij ons kon er ongeveer de helft uit.
BONUS:
Daarvoor is een zeer luxe satijnachtige zak bijgeleverd (en ik denk dat we daar een paar kussens voor op de bank mee gaan vullen, want daar zit altijd van die goedkope vulling in die na 2 keer gebruiken plat is). Dus een mooie bonus!! En aangezien wij 4 kussens hadden besteld, hebben we genoeg over voor 4 tot 6 kussentjes op de bank of ergens anders in huis.
Ook de hoezen zijn van geweldige kwaliteit. Sommige doen er toch nog een hoes overheen, maar dat is eigenlijk helemaal niet nodig en ook een beetje jammer, want dan voel je de heerlijke koele kant niet zo goed.
Dus een geweldige aankoop... deze kwaliteit ga je echt nergens vinden voor die prijs. Echt alles is super!
EEN ECHTE AANRADER!