Wekelijks gratis spins en weddenschappen waarvan je niks hoeft rond te spelen, alleen het inzetbedrag bij weddenschappen wordt verrekend en krijg je niet uitgekeerd. Genoeg leuke casino games, zouden... Toon meer

Mijn maximale inzet bij superboost weddenschappen was altijd € 20. Dit bedrag hanteert de toto en Betcity ook bij superboost weddenschappen. Ik speel eigenlijk alleen deze weddenschappen en sta... Toon meer

1,6

Zeer slecht

Rtp bestaat hier niet alleen return to casino !!

Ik kan niet geloven dat deze site draait op originele games of de rtp is werkelijk waar zo slecht… vaak zat gehad dat ik 100/200 opwaardeer en geen enkel bonus spel krijg op games zelfs niet op 0.25 ct…. En als je erin komt dan zijn de prijzen standaard 13/20 x echt om te janken gewoon beter alleen live games spelen of hier ver weg blijven… het is maar dat ze Paysafe card als stort middel gebruiken anders zou ik hier amper een gokje wagen !!!

10 april 2026

Slechtste en gierigste online casino

Slechtste en gierigste online casino. Bonus was vanaf begin 20 free spins en ik ben al bijna jaar lid en 3000 doorheen, 20 free spin maar! Ze pakken heel snel af waardoor je in mum van tijd goed bedrag kwijt ben daarna spelen ze op tijd. Dit is ver van gokken maar meer mensen beroven aan de hand van de regels van kansspelautoriteiten.
Zwzo bij bet.nl kijken ze ook naar jouw naam, geen nl naam pakken ze af..

20 maart 2026

Absurd dat deze site een licentie heeft…

Absurd dat deze site een licentie heeft dit gebeurd me nu al
2x achter elkaar dat ik 200/250
Euro opwaardeer en ik spin op 0,50/0.75 tot 1 euro op Gates en geen enkel bonus game die valt of een base game hit boven de 10x ? Dit is geen toeval meer of wat dan ook maar juist de slechtste rtp aanbieden op pragmatic games !!!!

PRECIES 31 minuten hier gespeeld en alles is weg zonder bonus games of plezier

Nooit meer zie je mij meer terug hierop

18 februari 2026

Worst number 1.

Na 2 jaar geprobeerd een account aan te maken is het eindelijk gelukt, eerste storting gemaakt die duurde ongeveer een week tot het eindelijk op mijn account verscheen ivm bank verificatie en won een redelijk bedrag maar toch kon ik niet opnemen omdat het niet mogelijk was, ik vroeg hun wat het probleem was en zij zeiden dat ik moest nog een storting maken om de bank verificatie nogmaals te doen, het duurde ongeveer 3 dagen. Ik heb mijn saldo opgemaakt tijdens het wachten.

Tweede poging, heb ik eindelijk een leuk bedrag gewonnen maar deze keer kon ik wel uitbetalen en ze hebben mijn account schijnbaar geblokkeerd omdat het gewonnen bedrag was te mooi om mij verder te laten spelen. Ze zeiden dat ze mijn account moeten controleren, het is inmiddels 3 maanden geleden en mijn account is nog steeds niet toegankelijk voor mij.

Als je wint ben je niet welkom bij hun.
Dit is de slechtste Nederlandse casino tot nu toe, dat de KSA dit casino laat opereren is voor mij echt een dikke vraagteken. Er is geen strategie in gokkasten, het is puur geluk en ik speel alleen gokkasten.

Als je een hit & run speler bent dan is dit het ideale casino voor jou, een eendagsvlieg.

1 november 2025

goede ervaring

ik lees hier veel slechte reviews over uitbetalingen en zo maar ik ben pas geleden lid geworden van Bet365 en mijn ervaring is gewoon goed leuk prijsje gewonnen en binnen 15 minuten op mijn bank en met een account aanmaken wat een beedje lastig was netjes geholpen door de helpdesk dus van mij 5 groene sterren

9 februari 2026

Bet 365 toch niet zo betrouwbaar

Tijdens een storing op deze site jl woensdagavond was er een onjuiste weergave van feiten tijdens een tennisevenement. Het evenement liep zo'n 20 minuten achter op de feiten. Hierdoor klopte er niks van de feiten toen ik een weddenschap plaatste
Ik heb dit middels een contactformulier laten weten en later via livechat.
Werd doodleuk gezegd we compenseren niet. Terwijl ze zelf weten dat er tijdens dit alles een enorme storing gaande was bij bookmakers.
Ik vind dit vrij kansloos.

28 januari 2026

Vandaag een account aangemaakt op bet…

Vandaag een account aangemaakt op bet 365.
Na veel moeite is dit gelukt. Er moest van alles geverifieerd worden. Nadat dit alles was gelukt kon ik geld storten. Ik heb 10 euro gestort, toen ik vervolgens een bet wilde plaatsen kreeg ik foutmeldingen. Na veel proberen dacht ik laat maar ik stort de 10 euro wel terug. Dit kon ook niet dus contact opgenomen met de klantenservice.
Deze geven aan dat ze bankafschriften willen om het rekeningnummer te controleren. Aangegeven dat me dit toch te ver gaat en dat ik wel kan storten dus dat het rekeningnummer al is geverifieerd. Ze blijven echter volhouden dat ze bankafschriften willen en ik anders mijn storting ook niet terug krijg. Aangegeven dat ze de 10 euro mogen houden maar dat ik wel graag het account per direct wil opheffen. Ook dit kan niet zonder bankafschriften.In mijn ogen zeer opmerkelijke praktijken.

25 januari 2026

Erg slecht

Erg slecht. Houden al meer dan 12 uur mijn storting vast omdat ik zogenaamd mijn IBAN niet door de controle kwam. Klantenservice ook erg slecht doen niks en zeggen alleen dat je langer moet wachten.

4 januari 2026

Geen service, onbetrouwbaar

Vandaag ging ik op slot Cash Connection Golden book of Ra spelen.
Begon met 50 euro, inzet 1 euro per draai. Toen mijn saldo 25,71 euro was viel de bonus met muntjes, 6 vrije spins. Tijdens extra 3 spins nog eens 6 vrije spins gewonnen. In totaal dus 12 bonus spins. Ineens crasht de game en krijg ik een melding dat om technische reden het spel wordt afgesloten en ik wordt uit het spel gegooid. Dat komt wel eens voor, dus ik start het spel opnieuw....maar de vorige spel wordt niet hervat. Ik ben de 12 vrije spins kwijt. Ik heb voor de zekerheid nog paar keer ingezet, maar nog steeds niks. Support benaderd, tijdstip doorgeven waarop het gebeurd is, maar bij mijn inzet geschiedenis staat niks bij dat aangeeft dat ik vrije spins heb gewonnen. Ik rekende op goede service van bet365, ik speel al een tijdje bij ze. Maar nee hoor, ze kunnen niks voor me doen, ik heb geen screenshots om het te bewijzen, dus ik krijg helemaal niks van ze. Ze wimpelden me gewoon af en het gesprek beëindigd. Wat een stel hufters zeg. Ik hoop dat die 12 vrije spins met inzet van 1 euro het jullie waard zijn om de klanten te verliezen. Echt waar, val kapot. Ik heb het gesprek history bewaard met screensjots, Enoch D was de klantenservice medewerker. Enoch, wat een belabberde service medewerker en Bet365 na deze ervaring absoluut niet te vertrouwen.

7 november 2025

Dit bedrijf is zeer onbetrouwbaar.

Dit bedrijf is zeer onbetrouwbaar.

Bet 365 is een van de vele goksites. Ze strooien met bonussen, maar keren niet uit zonder een duidelijk reden.

Ik maakte gebruik van een van de vele promoties om wedtegoed te verdienen. Hierbij krijg een bepaald bedrag die je mag inzetten als je eerst een weddenschap plaatst volgens bepaalde voorwaarden. Hier heb ik ook meerdere malen gebruik van gemaakt. Zo ook afgelopen weekend tussen 12 en 14 september. Echter kreeg ik tot in tegenstelling van mijn vriendengroep het wedtegoed niet gestort. Hiervoor klom ik in de pen en probeerde ik via de chat mijn verklaring te krijgen. Het kan tot 48 uur duren was het antwoord. Echter op dinsdagavond had ik mijn wedtegoed nog steeds niet ontvangen. Hiervoor klom ik tot tweemaal aan de toe weer in de pen op de chat. Ik kreeg een algemene voorwaarden verhaal dat ik uitgesloten was van promoties vanwege bepaald wedgedrag. Lang verhaal kort: bescherming voor de gokker. Ik vind dit oplichterlei. Ik schrijf me in voor een promotie en plaats volgens die voorwaarden een weddenschap. Deze had ik (kan gebeuren) verloren. Echter had ik de troost dat ik een tweede kans zou krijgen met wedtegoed. Deze kans bleef dus uit. Ik heb op dinsdag 16 september gebeld en kreeg na 20 minuten wachten iemand van de klantenservice aan de lijn. Ik kreeg meerdere malen lange verhalen over algemene voorwaarden en wetgeving en dat het maar van tijdelijke aard zou zijn. De argumenten waren dat ik meerdere malen (mijn eigen redelijk laag ingestelde!) stortingslimieten had bereikt. Ik had deze bewust op max 110 euro ingesteld zodat het ook daadwerkelijk verantwoord gokken blijft. Ook zagen ze aan mijn inlogtijden dat ik volgens hun parameters onverantwoord en ongecontroleerd gokgedrag vertoonde. Ik werd verwezen naar automatisch gegenereerde berichten in mijn inbox op de site dat ik mijn stortingslimiet had bereikt en met algemene zinnen dat als je gokproblemen hebt je hier hulp voor kunt krijgen. Ik heb 3 a 4 weekenden wat weddenschappen geplaatst en vooral gespeeld met winst.

Lang verhaal kort: Mij blokkeren van promoties zonder schriftelijke bevestiging, mij mezelf in laten schrijven voor een promotie, mij vervolgens mijn geld laten inzetten en verliezen en vervolgens het wedtegoed niet toekennen is natuurlijk bijna crimineel te noemen. Ik voel me echt belazerd.

16 september 2025

zogenaamd beste bookie van de wereld

probeer mijn account te heropenen,moest specifiek gebeld worden, ik weiger het,maar ze komen niet met andere oplossingen

zogenaamde beste bookie van de wereld zoekt geen oplossingen,te gek voor woorden

dan word het unibet maar.

16 september 2025

Is dit jouw bedrijf?