Beter Horen - Best Reviews 46

4,5

Zonnewende 131, 5683 AB Best, Noord Brabant, NL

Eind mei heeft mijn moeder, 88 jaar oud, een schoonmaakapparaatje voor het hoorapparaat teruggebracht. Bedrag zou worden teruggestort. Nu is het augustus en het bedrag staat nog steeds niet op de reke... Toon meer

Heb 2 hoorapparaten aangeschaft vorig jaar via een andere audicien in Den Bosch. Had een probleem met 1 van mijn apparaten, het filtertje dat bij de luidspreker zit, zat vast. De meeste audi... Toon meer

1. Audicien
  2. Gehoorapparaten reparatieservice

• Zonnewende 131, 5683 AB, Best, Noord Brabant, Nederland

4,5

Uitstekend

Beste mevrouw van den Bogaart,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega Mieke van de Beter Horen winkel in Best, en dat u tevreden bent met onze service en goede begeleiding. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen

Prima ontvangst en ondanks latere…

Prima ontvangst en ondanks latere afspraak direct welkom. Vakkundig onderzoek en open en eerlijke advisering door Jeroen👍

19 februari 2026

Beste meneer Brocken,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Best, en dat u tevreden bent met onze service een eerlijk advies. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen

Vanmorgen fantastisch geholpen door…

Vanmorgen fantastisch geholpen door Jeroen van Beter Horen in Best. Mijn eigen audicien is met vakantie en net nu gaat mijn hoorapparaat kapot. Hoewel ik geen klant ben van Beter Horen krijg ik van hun een leenapparaat mee tot mijn eigen audicien weer terug is van vakantie. Super blij mee! Thnx!!

18 februari 2026

Beste carry,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega Jeroen van de Beter Horen winkel in Best, en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Eerlijk advies

Nemen de tijd, vriendelijk en naar mijn idee een eerlijk advies.

13 januari 2026

Beste W. Aerts,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Best en dat u tevreden bent met onze service n eerlijk advies. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen

Goed ingespeeld op vraag naar…

Goed ingespeeld op vraag naar verbetering van verstaanbaarheid.
Fijne service

13 januari 2026

Beste Judith de,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Best en dat u tevreden bent met onze fijne service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beter Horen

Goede service, goede uitleg , heel duidelijk

11 november 2025

Beste mevrouw Rooiakkers,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Best en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Beste Huib,

Zeer deskundig en betrouwbaar

Zeer deskundig en betrouwbaar

11 november 2025

Beste M Camic,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Best en dat u tevreden bent met onze deskundige en betrouwbare service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

BETER HOREN BEST!

Beter Horen in Best.
En dat zijn ze ook. BEST!!!
Supertevreden ben ik.
Er wordt daar naar je geluisterd (ze HOREN daar dus inderdaad BETER!) en er wordt naar gehandeld.
Van receptie tot in de “behandel”kamer!
Ik ben echt superblij met Beter Horen in Best!

6 november 2025

Beste Joris,

Bedankt voor uw positieve beoordeling en voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de Beter Horen winkel in Best en dat u tevreden bent met onze service. Wij zijn blij om te horen dat u goed bent geadviseerd en voorgelicht. Beter Horen heeft kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Oplossing resultaatgericht

Een week voor mijn dat ik op vakantie zou gaan ging 1 gehoorapparaat stuk. Ik ben naar Beter Horen gegaan . Jeroen heeft eerst geprobeerd zelf het probleem op te lossen maar dat lukte helaas niet. Toen is besloten om het apparaat op te sturen ter reparatie.
Zou niet lukken om voor mijn vakantie terug te hebben. Heb twee reserve gehoortoestellen van mijzelf aan de oorstukjes gedaan maar die gingen onmiddellijk fluiten.
Jeroen heeft toen aangeboden om de volgende dag het probleem op te lossen zodat ik toch van mijn vakantie kon genieten
Is hem ook gelukt .
Top ,mijn gehoorervaring was weer goed (geen gefluit ) Heb daardoor een fijne vakantie gehad.

27 augustus 2025

Geachte meneer Van Der Heijden,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent over uw hoortoestel waardoor u van uw vakantie heeft kunnen genieten. Wij hopen dat u uw gehoor weer optimaal kunt gebruiken.

Beter Horen

Had snel een afspraak ja

Had snel een afspraak.
Kreeg daar meteen een door verwijzing naar de kno arts.
Na die te hebben bezocht weer een afspraak bij hun gemaakt.
En vrij snel had ik dus de hoortoestellen.
Nu alles goed is ook nog veel extra's erbij gekregen.
Super vriendelijke personeel.
Dank daar voor.

21 augustus 2025

Geachte mevrouw Janssens,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Goede en snelle service

13 augustus 2025

Geachte meneer van Broekhoven,

Beter Horen

Geweldige en snelle servie!

Vanmorgen bij Beter Horen binnengelopen om het gehoorapparaat van mijn moeder te laten repareren. Na 10 minuten stond ik weer buiten. Wat een geweldige service!!

14 juli 2025

Top service

De meeste audiciens sluiten om 1700 uur en ik werk tot 1700 uur in Eindhoven, dus kan niet op tijd in Den Bosch zijn.

Zonder afspraak binnen gelopen in deze winkel en werd opgevangen door Jeroen Hultermans.
Hij heeft het filtertje eruit gehaald en er een nieuwe in geplaatst, kosten? Niets!
Top service!

17 april 2025

Beste EvdW,

Bedankt voor het delen van uw verhaal.

Wat fijn om te horen dat u na uw werk nog terecht kon bij onze winkel in Best en dat onze collega u goed heeft kunnen helpen met uw probleem. De klant staat bij Beter Horen centraal. Wij blijven ons inzetten voor uitstekende service!

Voor vragen of hulp kunt u ons altijd bereiken. Wij helpen u graag.

Beter Horen

Kopen in winkel > facturering via factoring > bezwaren van facturen niet bij winkel waar is gekocht

Uitstekende begeleiding met proefapparaten gehoorapparaten aangeschaft. Rekening die € 95,00 lager was dan de offerte/aankoopbon van Infomedics. Zonder uitleg door Infomedics werd helft teruggestort. Daarna weer 2x een rekening waardoor de eindprijs bijna 2x de aankoopprijs is. Met hele dossier naar Beter Horen in Best en daar werd op onvriendelijke wijze gezegd "dan moet u bij Infomedics zijn" en kreeg een foldertje in mijn handen gedrukt. Na opmerking van mijn kant dat ik bij hen had gekocht en niet bij een factoringbedrijf wat Infomedics is, kreeg ik alleen maar de verwijzing naar Infomedics. Geen enkel begrip van betreffende.
Voor alle duidelijkheid ik geef 1* vanwege mijn recente ervaring. Eerdere ervaring met de audicien Eric waren 5*****

10 december 2024

Beste F. Lemmers,

Bedankt voor uw bericht.

Helaas heeft u deze ervaring opgedaan bij Beter Horen. Inmiddels heeft u één van onze collega's gesproken over dit voorval en gaan wij uw kwestie oplossen met Infomedics. U bent natuurlijk altijd van harte welkom voor al uw vragen bij Beter Horen.